Monaco – Lens 0:2 (kon.) | Saint-Étienne – Lille 1:1 (kon.)
konec
AS Monaco
0:2 (0:0)
Racing Lens
Sobota 21.08.2021, 17:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Racing Club De Lens, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. První branka tohoto zápasu padla hned v úvodu druhého poločasu, po domácí chybě se prosadil Ganago. Zhruba po hodině hry byl ovšem vyloučen hostující Doucouré a Monako tak hrálo dlouhou přesilovou hru, která nevedla ani k vyrovnávací brance, nýbrž k vyloučení Golovina a hosté v nastaveném čase podruhé skórovali. (18:58:10)
     
    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 13:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:13.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+4. Simon BANZA - 0:2
     
    90+4
    Lens právě vstřelilo branku!
    Vyrovnání to nebude, naopak je tu druhá branka Lens! Domácí obrana znovu chybovala a do úniku se tak dostal Frankowski, který si ještě počkal na náběh SIMONA BANZY. Ten z jedničky bez větších problémů zamířil pod břevno domácí branky.
     
    90+4
    Jsme daleko za polovinou nastaveného času. Monaku se stále krátí čas a hostující celek svého soupeře nepouští do pokutového území.
     
    90+3
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Massadio Haidara, přichází Ismaël Boura.
     
    90+3
    Lens podniklo útočnou akci po pravém křídle, přičemž se mu povedlo nasbírat cenné vteřinky. Nakonec z toho nebyl ani zisk autového vhazování.
     
    90+2
    Monako zahrávalo další rohový kop, který byl rozehrán po zemi nakrátko na Fábregase, jehož načechraná nabídka skončila v rukavicích brankáře.
     
    90
    Nastavuje se šest minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Monako stále prohrává o jednu branku a na vyrovnání tak nemá zrovna moc času.
    86. Červená karta
     
    86
    Banza byl při předešlém zákroku poslán na zem a znovu se nehrálo. Sudí nakonec po chvilkovém váhání sáhl k červené kartě pro Golovina.
     
    85
    Monako pokračovalo v kombinaci na polovině soupeře. Domácí nakonec přenášeli hru na levou stranu, kde se do kombinace zapojil i Fábregas.
     
    84
    Do zakončení se málem dokázal probít Boadu, před kterým na poslední chvíli zasahoval Danso. I tak se podle výroku pomezního jednalo o ofsajd.
     
    83
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Ruben Aguilar, přichází Djibril Sidibé.
     
    83
    Pavlović za cenu žluté karty zastavil protihráče.
     
    82
    Bylo tomu skutečně tak. Cahuzac se pokoušel o rozehrávku cvičeným signálem, jeho nadýchaná nabídka ovšem pouze proletěla šestnáctkou.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Lens si vybojovalo standardku kousek od pokutového území, zřejmě půjde o centr.

    David Suchý

    Branky: 51. Ganago (Clauss), 90+4. Banza (Frankowski)

    Karty:   83. Pavlović (ASM) – 61. Leca (LNS)   86. Golovin (ASM) – 61. Ch. Doucouré (LNS)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 13:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:13.
    AS Monaco: Nübel – Aguilar (83. Sidibé), Disasi, Pavlović, Caio Henrique – Golovin, Tchouaméni (63. G. Martins), Jean Lucas, Diatta (63. Boadu) – Diop (76. Fàbregas) – Ben Yedder (C) (63. Volland).
    Náhradníci: Majecki – Boadu, Fàbregas, Badiashile, G. Martins, Volland, Sidibé, Jakobs.

    Racing Lens: Leca – Gradit, Danso, Medina – Clauss, Ch. Doucouré, Fofana (C), Machado (46. Frankowski) – G. Kakuta (75. Haidara, 90+3. Boura) – Ganago (64. Cahuzac), Sotoca (75. Banza).
    Náhradníci: Faríñez – Banza, Boura, Cahuzac, Costa, Wooh, Jean, Frankowski, Haidara.

    Rozhodčí: Pignard – Drouet, Grosbost
    thejrc.org