Mladá Boleslav – IFK Helsinky cz 1:2 (po pr.) | SønderjyskE – Zug 0:10 (kon.) | Rauma – Mannheim 5:1 (kon.)
Rögle BK – Mnichov 4:3 (kon.) | Cardiff – Lausanne 4:1 (kon.) | Zürich – Frölunda 4:2 (kon.)
konec
Rögle BK
4:3 (2:1, 0:2, 2:0)
EHC Red Bull Mnichov
Sobota 28.08.2021, 19:05 • Catena Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (21:36:52)
     
    Střely na branku: 44 – 39
     
    Je dobojováno. Hosté dvacet vteřin před koncem třetí třetiny vyrovnali na 3:3 a zdálo se, že se půjde do nastavené hrací doby. Pouhých šest sekund před koncem řádné hrací doby ale fauloval hostující hráč unikajícího domácího hráče těsně před brankou Aus Den Birkena a sudí nařídil trestné střílení. To poté bezpečně proměnil Adam Tambellini a rozhodl o tom, že tři body zůstanou doma.
     
    Konec zápasu.
    59:54 Adam TEMBELLINI - 4:3
     
    59:54
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Trestné střílení provedl ADAM TEMBELLINI, který si sjel do dobré střelecké pozice a poté svižnou střelou překonal Aus Den Birkena – 4:3. Z prakticky prohraného zápasu nakonec domácí vítězí za tři body!
     
    59:54
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Ben Street – trestné střílení, hákování).
     
    59:54
    Brithen jel sám na branku hostů a byl faulován. Trestné střílení pro Rögle.
    59:40 Marco KASPER - 3:3
     
    59:40
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho obléhali hostující branku a povedlos je jim vyrovnat. MARCO KASPER napřáhl ke střele po tom, co získal kotouč a jeho rána zapadla za záda Aus Den Birkena. Zřejmě tak domácí mladíček zařídil prodloužení – 3:3. Asistence: Ludvig Larsson a Lucas Ekestahl Jonsson.
     
    59:20
    Hosté se nemohou dostat na puk, aby ho vyhodili ven z pásma, domácí celek neustále obléhá branku Aus Den Birkena.
     
    58:29
    Austin Ortega ve středním pásmu vybojoval kotouč, ale byl tísněn obranou domácích, zkusil přesto naslepo vystřelit a kotouč končí u zadního mantinelu, když prosvištěl jen těsně vedle tyče.
     
    58:12
    Oddechový čas si bere lavička domácího Rögle.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny. Branka domácích je prázdná a ti to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:30
    Hosté se snaží vyhazovat kotouče z obranného pásma ven tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Zatím se jim daří krotit tlak domácího celku.
     
    55:59
    Od modré čáry pálil Zachary Redmond, ale jeho projektil zastavila obrana Rögle. Domácí se hned snažili dostat se na druhou stranu, ale hosté je dobře pokryli.
     
    55:09
    Domácí jsou hodně nebezpeční a jdou za vyrovnáním. Ale i nyní dokázala zakročit obrana Mnichova, která pomohla Aus Den Birkenovi.
     
    54:18
    Hosté nepustili domácí celek do ohrožení branky Aus Den Birkena a po zisku puku otočili hru. V pásmu Rögle ale nedokázali zakončit.
     
    53:28
    Mnichovští delší dobu operovali před domácí brankou, od modré čáry střílel Yannic Seidenberg, který jen prověřil brankáře Calleho Clanga. Následuje komerční přestávka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Larsson (Kasper, Bristedt), 18. Kasper (Jonnson, Bristedt), 60. Kasper (Larsson, Jonsson), 60. Tembellini (TS) – 4. Street (Blum, Redmond), 34. Tiffels (Street), 35. Hager (Abeltshauser)


    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Ekestahl, Sund, McKiernan, Jonsson, Wallinder, Johannesson, Pettersson, Nickl – Kelleher, Brithen, Everberg – Tambellini, Sjögren (C), Bristedt – Granath, Larsson, Kasper
    EHC Red Bull Mnichov: Aus Den Birken (Fiessinger) – Redmond, Abeltshauser, Boyle, Seidenberg (A), Blum, Daubner, Appendino, Szuber – Parkes, Street, Tiffels – Ehliz, Smith (A), Gogulla – Ortega, Hager (C), Cimmerman – Mauer, Kastner, Varejcka

    Rozhodčí: Magnusson (SWE), Linde (SWE) – Nilsson (SWE), Persson (SWE)

    Diváci: 996
    thejrc.org