Sokolov – Písek 2:1 (kon.) | Vltavín – Plzeň B 3:1 (kon.) | Motorlet – Králův Dvůr 2:2 (kon.)
Benešov – Slavia B 0:0 (kon.) | Příbram B – Rakovník 5:2 (kon.) | Domažlice – Admira Praha 2:2 (kon.)
konec
FK Příbram B
5:2 (1:2)
SK Rakovník
Sobota 28.08.2021, 16:00 • Stadion Na Litavce, Příbram • Česká fotbalová liga (A) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. VLČEK - 5:2
     
    90+1
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Rakovník znovu prohrává o tři góly, stejně jako v předchozích dvou zápasech! Po centru Alhassana z levé strany vznikl závar u pravé tyče, po kterém JIŘÍ VLČEK uklidil míč do částečně odkryté brány – 5:2!
     
    89
    Rakovník ještě střídá, Ainca odešel na lavičku, místo něj přišel Mašek.
     
    88
    Agostinho Ainca po svém faulu zakopl míč do autu a za svůj čin uviděl žlutou kartu.
    87. JANUŠKA - 4:2
     
    87
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Střelec JIŘÍ JANUŠKA měl štěstí, při zahrávání pokutového kopu podklouzl, ale míč i v pádu poslal nechytatelně pod břevno – 4:2!
     
    84
    Poslední střídání Příbrami. Procházku nahradil Budínský.
     
    78
    Trenér Rakovníka zareagoval na třetí gól střídáním a ze hřiště stáhl Ahmina, který nastoupil na začátku druhé půle. Místo něj přišel Lachheb.
    77. VLČEK - 3:2
     
    77
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Béčko Příbrami jde do vedení! Alhassan rozjel rychlý protiútok z levé strany vlastní poloviny, JIŘÍ VLČEK si vyměnil míč s Januškou, dostal se do pokutového území a přízemní střelou k tyči přidal třetí gól Příbrami – 3:2!
     
    75
    Vott z pravé strany vypustil zajímavý polovysoký centr na přední tyč, kam si naběhl Gabriel, ale ten hlavou pouze prodloužil míč vedle zadní tyče! Hosté si oddechli.
     
    72
    Alhassan protáhl míč středem pokutového území až do střelecké pozice, ale tam trestuhodně selhal, když místo gólu napálil balón vedle pravé tyče!
     
    68
    Hosté střídají, i když Příbramští budou mít výhodu přímého kopu. Hřiště opustil Hamouz a na jeho místo přišel Jeremy Šindler.
    62. VOTT - 2:2
     
    62
    Tým Příbram B právě vstřelil branku!
    U Litavky máme vyrovnáno! Centr Alhassana z levé strany dolétl na zadní tyč, kde byl zcela nehlídaný DOMINIK VOTT, který hlavou umístil míč do prázdné brány! Brankář Zach centr podběhl a rukou máchl do prázdna – 2:2!
     
    61
    Alhassan prudce odcentroval z levé strany, míč na přední tyči tečoval jeden z domácích hráčů a brankář Zach měl co dělat, aby míč přes něj neprošel do brány.
     
    55
    Střídání na straně Příbrami. Tomáše Dočekala zastoupil Stanislav Gabriel.
     
    46
    O přestávce došlo v obou týmech ke změnám. V domácím celku už nevyběhl na druhou půli Jelínek a místo něj přišel Kodr. V týmu Rakovníka zůstali v šatně Docoure s Červeným a místo nich zamířili na hřiště Ahmin a Novotný, zkušenému několikanásobnému mistrovi České republiky je již 50 let.
     
    45
    Gbagba zachytil míč po rohovém kopu Příbrami a svým rychlým sprintem se vydal do protiútoku, který ale netrval dlouho, protože ho podkopl Procházka. Za to viděl příbramský hráč žlutou kartu.
     
    31
    Trenér Zápotočný sáhl k dvojitému střídání. Hřiště opustili Vostárek s Hoškem a na jejich místa zamířili Vokřínek s Alhassanem.
     
    30
    Hradecký protáhl míč na pravé straně na Gbegbeho, který se ocitl sám před Smrkovským, ale příbramského gólmana nedokázal střelou po zemi prostřelit!
     
    25
    Hradecký ztratil míč na útočné polovině a následně nedovoleně zastavil Janušku, když ho chytil za dres.
     
    23
    Další vynikající šance hostujícího celku! Po přihrávce na levou stranu střílel z dobré pozice Nbantche a brankář Smrkovský vyrazil jeho ránu vedle brány!
    21. HRADECKÝ - 1:2
     
    21
    Rakovník právě vstřelil branku!
    DOMINIK HRADECKÝ přesnou střelou k levé tyči pokořil brankáře Smrkovského a poslal hosty do vedení – 1:2!
     
    19
    Rozhodčí Nehasil se nemohl dívat, jak brankář Smrkovský uhasil akci soupeře, když nedovoleně zastavil Nbantcheho a ukázal na bílý puntík!
     
    6
    Přihrávku na levou stranu obdržel Januška, v pokutovém území dostal trochu prostoru ke střele, ale jeho ránu brankář Zach zneškodnil.
    4. AINCA - 1:1
     
    4
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Parádní práce Gbegbeho na pravé straně, který nejprve zpracoval dlouhý míč, poté už se zdálo, že mu balón uteče do zámezí, jenže u rohového praporku se zbavil protihráče, odcentroval do pokutového území, kam z druhé vlny naběhl AGOSTINO AINCA JÚNIOR a střelou k levé tyči vyrovnal na 1:1!
    2. PROCHÁZKA - 1:0
     
    2
    Tým Příbram B právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlá odpověď! DANIEL PROCHÁZKA se uvolnil na pravé straně, vběhl do pokutového území a polovysokou střelou překonal brankáře Zacha – 1:0!
     
    1
    Hned v úvodu měli hosté obrovskou šanci, Gbegbe pláchl po levé straně, pronikl až do pokutového území, kde se kličkou zbavil obránce a lehce nadzemní střelou donutil k zásahu gólmana Smrkovského. Ten musel vzápětí zasáhnout i po dorážce jednoho ze spoluhráčů.

    Igor Mainka

    Branky: 2. Procházka, 62. Vott, 77. Vlček, 87. Januška (pen.), 90+1. Vlček – 4. Ainca, 21. Hradecký (pen.)

    Karty:   45. Procházka (PRB) – 25. Hradecký (RAK), 88. Ainca (RAK)


    FK Příbram B: Smrkovský – Vott, Jelínek (46. Kodr), Hošek (31. Alhassan), Kolář – Vostárek (31. Vokřínek), Procházka (84. Budínský), Lukavský, Januška – Vlček (C), Dočekal (55. Gabriel).
    Náhradníci: Bleha – Kodr, Vokřínek, Cmiljanovič, Budínský, Gabriel, Alhassan.

    SK Rakovník: Zach – Akandji, Rendla (C), Duchoň, Hamouz (68. Šindler) – Hradecký, Doucoure (46. Ahmin, 78. Lachheb) – Nbantche, Ainca (89. Mašek), Červený (46. Novotný), Gbegbe.
    Náhradníci: Bolšakov – Ahmin, Mašek, Novotný, Šindler, Janda, Lachheb.

    Rozhodčí: Nehasil – Jati, Aubrecht.

    Diváci: 80
    thejrc.org