Maďarsko – Česko 2:8 (kon.)
konec
Maďarsko
2:8 (0:1, 1:3, 1:4)
Česko
Sobota 28.08.2021, 15:30 • Györ • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    Já už vám děkuji za pozornost a budu se těšit zase někdy u hokeje na počtenou! (17:26:33)
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu byly vyhlášeny maďarská brankářka Zsuzsa Révészová a česká obránkyně Anna Vaníčková.
     
    České hokejistky do 18 let vítězí i ve druhém utkání v maďarském Györu: po Slovenkách porazily i domácí výběr, a to velmi přesvědčivým výsledkem 8:2. V utkání od začátku do konce dominovaly a v posledních dvou třetinách vstřelily sedm branek, čímž soupeřkám odskočily.
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Jednu z posledních šancí si připsala Lucie Gruntová, která se ale dnes hattricku už nejspíš nedočká.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají dvě minuty.
     
    57:08
    Na druhé straně se proti ujíždějící Torontáliové vyznamenala česká brankářka Natálie Prouzová, která jinak dnes moc práce nemá. Teď ale výborně přečetla pohyb Maďarky a její únik zneškodnila.
     
    56:40
    Odraženou střelu od modré dorážela přímo před odkrytou brankou Tereza Pištěková, ale nejspíš byla ze situace tak překvapená, že minula.
     
    55:47
    Poměrně krkolomným způsobem Češky dostaly puk do útočného pásma, ale za této situace jim to bohatě stačí.
     
    54:25
    Beáta Narovcová svižnou střelou od modré vyzkoušela pozornost Milibákové.
     
    53:16
    Tereza Plosová si při průniku do útočného pásma nevšimla, že v něm zůstala jedna z jejích spoluhráček. Logickým výsledkem této situace je odpískaný ofsajd.
     
    51:47
    Maďarky se snaží s na první pohled bezvýchodným skórem ještě něco udělat a poměrně agresivně napadají. To může být šance pro agilní české hokejistky.
    50:41 IVÁDYOVÁ - 2:8
     
    50:41
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    S góly se ve třetí třetině opravdu roztrhl pytel! Chvilkový nátlak Maďarek končí brankou, kterou střelou z mezikruží vstřelila NINA IVÁDYOVÁ. Asistence: Mercédesz Imetsová a Karina Kárpátiová
    48:43 ŠAPOVALIVOVÁ - 1:8
     
    48:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborná kombinace Češek v přesilovce znamená osmý gól v brance domácích hráček. Na konci akce byla na pravém kruhu nehlídaná ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ, jejíž střelu do bližšího horního rohu Milibáková neměla šanci chytit. Asistence: Anna Vaníčková a Barbora Bartáková.
     
    47:53
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Torontáliová – 2 min., podrážení).
     
    45:17
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Révészová, přichází H. Milibáková.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 27. Mártonová (Ivádyová), 51. Ivádyová (Imetsová, Kárpátiová) – 15. Gruntová (Bartáková), 21. Gruntová (Hotová), 24. Juříčková (Malicka), 35. Dubová (Mašková, Plosová), 45. Pištěková (Mašková), 45. Plosová (Dubová), 46. Brichová (Juříčková), 49. Šapovalivová (Vaníčková, Bartáková)


    Maďarsko: Révészová (46. H. Milibáková) – Gengeliczkyová, Tóthová, Mártonová, Véghelyiová, Chlepkóová, Gálová, Báhiczki-Tóthová, Konczová – Mártonová, Gondosová, Schmidt-Natkayová – Horváthová, Imetsová, Ivádyová – G. Milibáková, Simonová, Balogová – Kárpátiová, Torontáliová, Hidasiová
    Česko: Prouzová (Dalecká) – Hotová, Veverková, Mašková, Narovcová, Vaníčková, Černá – Bartáková, Gruntová, Šapovalivová – Mazancová, Pištěková, Trnková – Plosová, Dubová, Příhodová – Juříčková, Brichová, Malicka
    bahis siteleri