Bohemians B – Jablonec B 0:1 (kon.) | Hr. Králové B – Živanice 5:0 (kon.) | Chlumec n/C – Dukla B 1:2 (kon.)
Pardubice B – Zbuzany 3:1 (kon.) | Liberec B – Ml. Boleslav B 1:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905 B
0:1 (0:0)
FK Jablonec B
Neděle 29.08.2021, 10:15 • SK Čechie Uhříněves • Česká fotbalová liga (B) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:15:30)
     
    Jablonec B v rámci 5. kola ČFL potvrdil roli favorita a v Uhříněvsi porazil rezervu Jablonce nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Dlouho to vypadalo, že utkání skončí bezbrankovým výsledkem. Severočeši se ale s tímto faktem nesmířili a v 83. minutě rozhodlo o třech bodech, když střelu za šestnáctkou smolně tečoval do vlastní brány Pavel Jirsa. Domácí ještě zabojovali a v posledních minutách měli navrch, ale kýženého vyrovnání se nedočkali.

    Fotbalisté Jablonce si polepšili na deset bodů a dotáhli se na vedoucí Velvary, druzí jsou pouze o skóre. Hráči Bohemians zůstávají poslední se ziskem dvou bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zeleno-bílí sice hrají s míčem na kopačkách, ale pouze na vlastní polovině, dále je Jablonec zatím nepustil. S hosty to vypadá velmi dobře.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Torfiq Ali-Abubakar, přichází Ondřej Podzimek.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává i druhý Vala, a sice Patrik. Do rozběhnutého protihráče zajel skluzem bez zřejmé snahy hrát míč, sudí v tomto případě neměl jinou možnost.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90
    Po faulu Nikolase Daníčka se strhla mela u pravé lajny mezi více hráči. Milan Matějček udělil žlutou kartu faulujícímu hráči a Denisi Valovi, jenž vystartoval po protihráči po prohřešku na svou osobu.
     
    89
    Vyskočivšího Jana Vošahlíka rukama přistrčil Jan Koutský. Tento moment pozornost rozhodčího neunikl, odpískal nedovolený zákrok i na druhé straně.
     
    88
    Kapitán Bohemians Darek Farkaš zabral a k míči doběhl jako první. Vzápětí si před Diviše výborně postavil tělo, výsledkem byl útočný faul.
     
    87
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Vladimír Zeman, přichází Jan Koutský.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Pavel Jirsa, přichází Filip Dostál.
     
    86
    Domácí si jsou vědomi, že poslední zbytky sil musí vrhnout do útoku. Tak se také děje, ale dobře organizovaná obrana soupeře zatím nebezpečí nepřipouští.
     
    85
    Nechybělo moc, aby hosté přidali druhou trefu a tím definitivně rozhodli o svém vítězství. Jenže Patrik Haitl místo snahy vystřelit ochotně spadl poté, co ucítil kontakt s Denisem Valou, arbitr Matějček nechal ve hře pokračovat.
    83. JIRSA - 0:1
     
    83
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Bezbrankové skóre prolomeno, v průběhu závěrečné desetiminutovky se vedení ujímají hosté! Těsně za šestnáctkou došlo ke střele levačkou, která nebyla nijak zvlášť prudká, ale PAVEL JIRSA smolnou tečí nasměroval míč do vlastní brány!
     
    82
    Standardka pro Jablonec. Jan Vošahlík si obhodil míč po levé lajně kolem jednoho z protihráčů, ten ve skluzu zasáhl protihráče.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Zápas mezi Bohemians B a Jabloncem B nezadržitelně směřuje k bezbrankové remíze.
     
    80
    Sebastian Munzar chtěl nabídnout Haitlovi rozehrávku rohu nakrátko, ale naběhl do místa s kaluží, načež si svůj úmysl okamžitě rozmyslel. Haitl tedy musel centrovat, míč poslal do rukavic gólmana.
     
    79
    Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Tomáš Smejkal, přichází Michal Kinčl.

    Milan Huppert

    Branky: 83. Jirsa (vla.)

    Karty:   90. D. Vala (BOB), 90+1. P. Vala (BOB) – 28. Koblížek (JBB), 90. Daníček (JBB)


    Bohemians Praha 1905 B: Valeš – D. Vala, P. Vala, Farkaš (C), Jirsa (87. Mareš), Zeman (87. Koutský), Lehovec, Sochor (54. Osmančík), Musil (68. Havránek), Kadlec, Vacek.
    Náhradníci: Pčelovodov – Havránek, Dostál, Mareš, Koutský, Osmančík.

    FK Jablonec B: Vajner – Koblížek, Munzar, Rozkovec (C), Diviš, Vošahlík, Černák, Ali-Abubakar (90+2. Podzimek), Daníček, Smejkal (79. Kinčl), Nykrín (52. Haitl).
    Náhradníci: Ježek – Kinčl, Haitl, Břenek, Podzimek, Štěpánek.

    Rozhodčí: Matějček – Zoufalý, Dohnal

    Diváci: 150
    bahis siteleri