Barcelona – Getafe 2:1 (kon.) | Cádiz – Osasuna 2:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Granada 4:0 (kon.)
Atlético – Villarreal 2:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:1 (2:1)
Getafe CF
Neděle 29.08.2021, 17:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Barcelona nakonec souboj proti Getafe zvládla a povedlo se jí vyhrát poměrem 2:1. Úvod druhého poločasu patřil Getafe, které si vypracovalo několik dobrých střeleckých možností, avšak ter Stegen podruhé v tomto duelu neinkasoval. Barcelona dnes nepředvedla moc dobrý výkon, prakticky z každé šance dokázala skórovat. Výkon ze druhého poločasu rovněž nepřinesl zlepšení, Getafe nebylo daleko od zisku bodů. (18:55:43)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:22.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    De Jong si došel pro faul a domácí zahrávají další volný kop.
     
    90+4
    Jsme za polovinou nastaveného času. Barceloně se daří eliminovat útočné výpady soupeře, nyní jsou domácí na míči na vlastní obranné polovině.
     
    90+2
    Ter Stegenovi se následná rozehrávka nepovedla a trefil pouze napadajícího protihráče do nohy, od které se míč odrazil mimo branku.
     
    90+1
    Ter Stegen si dal s odkopem od své branky celkem dost načas. Odraženého míče se poté chopil Busquet, který vyprodukoval zpětnou nahrávku.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Barcelona má závěr zápasu pod kontrolou, ještě ale musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Lenglet si nyní pomáhal nedovoleně a také on uviděl žlutou kartu.
     
    86
    Tady moc nescházelo! Destovi se povedlo odcentrovat do malého vápna, kde se nacházel naprosto osamocený Depay, který ze vzduchu krkolomně zakončoval nad.
     
    84
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Djené Dakonam, přichází .
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Oscar Mingueza.
     
    84
    Depay rozehrál standardní situaci nakrátko, načež do pokutového území přiletěl centr. Na ten si nabíhal Busquet,s který předkládal před prázdnou Araújovi. Vše bylo z ofsajdu a trefa neplatí!
     
    83
    Macías měl kolem sebe hodně místa, přesto nepochopitelně centroval do pokutového území, kde se nenacházel žádný z hostujících hráčů.
     
    82
    Timor byl v souboji o míč příliš pozdě, což přineslo další nedovolený zákrok. Katalánský celek další zpětnou nahrávkou oslovil brankáře ter Stegena.
     
    81
    Před námi je poslední desetiminutovka. V posledních minutách se hra hodně často přerušuje, což vyhovuje spíš domácímu mužstvu.
     
    80
    Gaviho nahrávka našla na pravém křídle volného Desta, který se po delší době zapojil do útočné akce. Ta skončila zhruba na hranici pokutového území.
     
    79
    Do pokutového území nyní přiletěl další centr, který si ovšem jako první dokázal najít domácí Alba, kterému se ho povedlo dostat ven ze šestnáctky.
     
    77
    Pokračovalo se vhazováním z pravé strany, které si vzal na starost Timor. Macías si na míč sice počkal, jenomže před ním se povedlo zakročit Lengletovi.

    David Suchý

    Branky: 2. Roberto (Alba), 30. Depay (F. de Jong) – 19. Sandro Ramírez (Aleñá)

    Karty:   28. R. Araújo (BAR), 62. Depay (BAR), 87. Lenglet (BAR) – 21. Aleñá (GET)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:22.
    FC Barcelona: ter Stegen – Emerson (63. Dest), R. Araújo, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets (C), Roberto (74. Gavi) – Griezmann (84. Mingueza), Depay, Braithwaite (74. González).
    Náhradníci: Peña, Neto – Coutinho, Demir, Mingueza, Puig, Pjanić, Umtiti, Dest, González, Manaj, Gavi.

    Getafe CF: Soria – Iglesias (46. Damián Suárez), Dakonam (C), S. Mitrović, Olivera – Aleñá (61. Timor), Arambarri, Nemanja Maksimović, Jankto – Ünal (76. Macías), Sandro Ramírez (61. Jaime Mata).
    Náhradníci: Conde, Yáñez – Duro, Chinchu, Timor, Damián Suárez, Macías, Jaime Mata, Miguel Ángel.

    Rozhodčí: González – Rodríguez, Bárcena

    Diváci: 26543
    thejrc.org