Ž. Vlci Brno – České Budějovice 0:3 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
0:3 (0:1)
Tex-Color České Budějovice
Pondělí 30.08.2021, 19:00 • Sportovní hala Modřice • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to z haly v jihomoravských Modřících vše. Přeji pěkný večer. (20:29:17)
     
    Nic víc už se v zápasu nestalo a ten tak končí vítězstvím českobudějovického Dynama poměrem 3:0. Fanoušci domácího týmu se přesného zásahu svých oblíbenců v prvním kole sezóny nedočkali. Skóre otevřel v osmé minutě Petr Benát, aby jej v polovině druhého poločasu navýšil Jakub Hric. Tečku za střeleckou listinou udělal v střelou do prázdné brány Martin Jasanský.
     
    Konec zápasu.
     
    39:57
    O poslední střelecký pokus zápasu se postaral spíše tak z frustrace Martin Chroust. Levou tyč brány soupeře minul.
     
    39:15
    Patička Chrousta úspěšná nebyla a Hanuš tak vzápětí musel přihrávku soupeře odrazit do zámezí. Hosté tak budou rozehrávat z postranní čáry.
     
    38:47
    Cenek si nyní dlouho hrál s míčem a nakonec hezkým centrem našel hlavu Kratochvíla. Ten ovšem zády k bráně míč usměrnil pouze nad horní tyč.
     
    38:05
    Stále nic. Domácímu týmu to nyní nejde a už se nedá očekávat, že se jim zápas podaří ještě nějakým způsobem zdramatizovat.
     
    37:19
    Domácí se i nadále snaží snížit bez brankáře v zádech a v pěti hráčích v poli. Českým Budějovicím se však tuto jejich přesilovku daří poměrně bez problémů bránit.
     
    36:42
    Naopak Vlkům se stále nedaří vstřelit svou první branku v sezóně. Stane se tak ještě dnes v prvním kole?
     
    35:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ještě více přibližují zisku tří bodů. MARTIN JASANSKÝ poslal míč přes velkou část hrací plochy až do prázdné brány soupeře a navyšuje tak vedení Českých Budějovic na tři góly.
     
    35:20
    Jakub Hric se na pravém křídle prosmýkl kolem Chrousta a vypálil. Rozhodčí si ovšem všiml, že se už s míčem dostal za postranní čáru.
     
    35:05
    Po nezaviněném souboji zůstává na zemi jeden z hostů. Jasanský zakopl a srazil při tom Hromka. Bude ale v pořádku a pokračovat ve hře.
     
    34:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:40
    Střelecký pokus Dominika Havlína z levé strany k Beránkovi neprošel. Do brány domácích se nyní místo Večeřy v případě potřeby vrací Jaroslav Pšurný.
     
    33:41
    Hosté nyní zahrávali rohový kop a minimálně na chvíli tak zatlačili svého soupeře na jeho polovinu. Večeřa zároveň s tím musel ven z brány.
     
    33:13
    Hra bez brankáře zatím domácímu týmu ovoce nepřináší, v této herní situaci i nadále čekáme na nějakou jejich věští šanci.
     
    32:30
    Hanušův nástřel se nyní nesetkal s úspěchem. Upřímně nedokážu říct, zda se jednalo o nepovedenou střelu nebo snahu najít hlavu Petra Starého.
     
    31:53
    Střelu Martina Chrousta z větší dálky Beránek vyrazil. Prokeš následně poslal míč směr odkrytá brána, ten se ale nakonec stočil kousek vedle tyče.

    Filip Krůza

    Branky: 8. Benát (D.Hric), 32. J.Hric (Jasanský), 36. Jasanský

    Karty:   22. Starý (ZVB)


    Žabinští Vlci Brno: Večeřa (Pšurný) – Havlín, Cenek, Kratochvíl, Hanuš, Hromek, Starý, Svoboda, Chroust, Trbušek
    Tex-Color České Budějovice: Beránek (Křížek) – Jasanský, Hric J., Hric D., Vejvar, Perina, Benát, Hrbáč, Prokeš

    Rozhodčí: Rygl – Petr, Kliner
    thejrc.org