Třinec – Fribourg cz 3:4 (kon.) | IFK Helsinky – Zürich 0:2 (kon.) | Frölunda – Mladá Boleslav cz 4:3 (kon.)
Mnichov – SønderjyskE 6:2 (kon.) | Mannheim – Cardiff 7:2 (kon.) | HC Slovan – Leksands IF 2:4 (kon.)
Lausanne – Rauma 0:3 (kon.) | Zug – Rögle BK 1:2 (po pr.)
konec
Adler Mannheim
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
Cardiff Devils
Čtvrtek 02.09.2021, 19:00 • SAP Arena, Mannheim • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji moc za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (21:10:07)
     
    Je dobojováno! Mannheim si ve třetí části upevnil své vedení, když se dvakrát prosadil talent Ruslan Iskhakov, jenž dokonal hattrick. Druhý gól Cardiffu v tomto utkání si připsal na své konto obránce Brendan Mikkelson, jenž povedenou tečí překonal brankáře Brückmanna. Více už toho ale hosté nestihli a Mannheim vítězí po zásluze 7:2. Cardiff naopak zůstává v tabulce skupiny C na třech bodech.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Utkání se už jen dohrává, o vítězi celého duelu je rozhodnuto. Nyní ještě jeden z domácích hráčů pokoušel přehodit beton Kozuna, ale neúspěšně.
    58:45 ISKHAKOV - 7:2
     
    58:45
    Mannheim právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Domácí se okamžitě zabydleli v útočném pásmu, přičemž Rendulic nahrál na pravou stranu Kraemmerovi, který ještě celou situaci vyšperkoval přihrávkou na RUSLANA ISKHAKOVA. Talentovaný útočník už jen pohodlně uklízel kotouč do prázdné branky. Asistence: Nicolas Kraemmer, Borna Rendulic.
     
    58:03
    Další prohřešek na straně hostí znamená přesilovou hru pro domácí Mannheim! Joshua Waller (CAN) se provinil držením hole a už sedí na trestné lavici.
     
    57:42
    Dupont se svým spoluhráčem chtěli rychle vyhodit kotouč alespoň do středního pásma, což se povedlo, ale vzápětí se píská postavení mimo hru.
     
    56:59
    Chyba ve středním pásmu a další samostatný únik na straně Cardiffu. V akci byl opět centr elitní formace Trevor Cox, který ani tentokrát na Brückmanna nevyzrál.
     
    56:11
    Mark Katic udělal kličku jednomu obránci hostí a vzápětí nahrál Plachtovi! Druhý jmenovaný chtěl střílet z první, ale rána mu příliš nesedla.
     
    55:29
    A další úspěšný zákrok brankáře Cardiffu. Luca Tosto vystřelil z pravé strany a jeho ránu zápěstím zkrotil na své hrudi pohotový gólman Taran Kozun.
     
    55:03
    Brankáři se v posledních minutách hry rozhodně nenudí, naopak jim stále přibývají úspěšné zákroky. Kozun teď vytasil svoji lapačku proti tvrdé střele od modré čáry.
     
    54:54
    Na druhé straně musel dávat pozor brankář Brückmann. Trevor Cox mířil sám na německého brankáře, ale nedokázal ideálně zakončit, jelikož mu na záda dýchal dojíždějící obránce Akdag.
     
    54:08
    Velká možnost pro Mannheim! Sedmý zářez měl na hokejce aktivní Borna Rendulic, který však prudký pas od svého spoluhráče nezpracoval.
     
    53:44
    Lean Bergmann se natahoval po puku, když na něj mířila prudká přihrávka ze středu kluziště. Ač má domácí útočník dlouhou hokejku, na kotouč nedosáhl.
     
    53:35
    Na druhé straně kluziště musel pro změnu být v pozoru brankáře Felix Brückmann. Domácí muž s maskou se nenechal překvapit a přerušil hru.
     
    53:17
    Další nebezpečný útok ze strany domácích. Jeden z hráčů Mannheimu se dostal do dobré pozice před brankářem Kozunem, ale ani tentokrát se skóre nemění.
     
    52:19
    Mannheimský útok přerušil v obranném pásmu hostí Richardson, který obrátil hru na druhou stranu kluziště. Tam pro změnu byli úspěšnější domácí.
     
    51:24
    Domácí hráči byli opět velmi blízko dalšímu vstřelenému gólu. Cardiff se štěstím uhájil svoji branku, ale domácí se znovu osmělují a nadále útočí.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 10. Tosto (Holzer), 14. Iskhakov, 26. Desjardins (Reul, Plachta), 31. Larkin (Dawes, Desjardins), 34. Rendulic (Katic, Kraemmer), 43. Iskhakov, 59. Iskhakov (Kraemmer, Rendulic) – 40. Sanford, 46. Mikkelson (McNally)


    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Melart, Holzer, Katic, Reul, Preto, Larkin, Dziambor, Akdag – Kraemmer, Desjardins, Plachta – Dawes, Szwarz, Wohlgemuth – Bergmann, Iskhakov, Rendulic – Tosto, Bast, Klos.
    Cardiff Devils: Carruth (41. Kozun) – Register, Richardson, O´Connor, Mikkelson, Sullivan – Cox, Lammon, Sanford – Crandall, Dupont, Reid – McNally, Dixon, Duggan – Waller.

    Rozhodčí: Schukies, Iwert – Hurtik, Hofer
    bahis siteleri