Poruba 2011 – Zvolen 0:0 (zruš.) | SHK Hodonín – Kometa Brno B 1:4 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Ústí n/L – Kadaň 5:4 (kon.) | Liberec – Kladno 3:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Vlci Žilina – Martin 4:1 (kon.) | Michalovce – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:2 (kon.)
Litvínov – K. Vary 3:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Velké Meziříčí B 3:1 (kon.)
Tábor – Žďár n/S 3:0 (kon.) | Přerov – Lipt. Mikuláš 4:5 (kon.) | Frýdek-M. – Šumperk 2:3 (0:2 po s.n.)
Jihlava – Kolín 4:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 5:1 (kon.) | Vsetín – Trenčín 3:0 (kon.)
Bílina – Chomutov 5:3 (nedohr.) | Děčín – Mostečtí Lvi 5:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Hronov 4:3 (kon.)
Opava – Val. Meziříčí 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:5 (1:1, 0:1, 3:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Čtvrtek 02.09.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři při hře v šesti přece jen ještě snižují. Po vyhraném buly v útočném pásmu zkusil vystřelit JAKUB HERMAN, jehož zakončení bylo ještě tečované. Právě touto tečí kotouč lehce změnil směr a zapadl vedle ramena Vošvrdy do pravého vinklu klece hostujícího celku. Asistence: Jan Svoboda.
     
    59:03
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Hra bez brankáře ale Zubrům nevyšla. Kotouč se dostal k obránci ALEXANDRU ŠEPELEVOVI, jenž z obranné třetiny trefil prázdnou přerovskou bránu. Asistence: Marek Hovorka.
     
    58:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pokusy Doležala a Hermana z pravé strany ještě Vošvrda dokázal vyrazit mimo branku. Po střele Hermana se ale kotouč odrazil na hokejku JAKUBA KUBEŠE a proti jeho zakončení do odkryté části branky se už brankář hostů přemístit nedokázal. Asistence: Jakub Herman, František Hrdinka.
     
    55:12
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Hosté přece jen využívají početní převahu. Juríka pálícího z voleje ještě u pravé tyče skvěle vychytal ležící Postava. Zanedlouho ale nad pravým kruhem napřáhl obránce ARTURS SALIJA a přes změť těl před sebou trefil volné místo v levém horním rohu přerovské brány. Asistence: Kamil Walega, Juraj Jurík.
     
    47:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediného gólu. FILIP DVOŘÁK si vyměnil pozici s obráncem Černým a od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Včetně Vošvrdy. Asistence: Robert Černý.
     
    42:52
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé v zápase využívají přesilovku a jdou do vedení o dva góly. Nahození na teč poslal z pravé strany před bránu Michalík a ideálně našel JURAJE JURÍKA. Tomu stačilo pouze nastavit čepel hole a trefit odkrytou část brány. Asistence: Markus Michalík, Arturs Salija.
     
    23:35
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre. Odraženého nahození se nejprve zmocnil Hovorka a trefil levou tyč přerovské brány, k níž se Postava přesunoval tygřím skokem. Puk se poté odrazil k PETRU OBDRŽÁLKOVI, jenž neměl problém zakončit do odkryté klece a trefuje se podruhé v utkání. Hra byla po gólu ještě na chvíli přerušena kvůli úpravě ledové plochy. Asistence: Marek Hovorka
     
    15:40
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, hosté využívají přesilovku. Z pravé strany si na pravý kruh najel český útočník PETR OBDRŽÁLEK a jeho prudký pokus zapadl pod břevno Postavovy branky. Asistence: Aleksi Varttinen, Marek Hovorka.
     
    00:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání ze strany domácího týmu. Ze hry uplynulo jen čtrnáct sekund a Vošvrda poprvé inkasuje. Nahození Hovorky zachytil ve středním pásmu Doležal a nahrál JANU SÜSSOVI, který se kličkou zbavil soupeře a pak bekhendem zakončil do pravého horního růžku – nad lapačku hostujícího gólmana. Asistence: Tomáš Doležal, Robert Černý.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 1. Süss (Doležal, Černý), 48. Dvořák (Černý), 59. Kubeš (Herman, Hrdinka), 60. Herman (Jan Svoboda) – 16. Obdržálek (Varttinen, Hovorka), 24. Obdržálek (Hovorka), 43. Jurík (Michalík, Salija), 56. Salija (Walega, Jurík), 60. Šepelev (Hovorka)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Petrásek) – Hrabal, Černý (A), Hrdinka, Kubeš, Seemann, Ševčík – Süss, Pšurný (A), Doležal (C) – Dobiáš, Kratochvil, Herman – Novák, Dvořák, Dobša – Král, Indrák, Jan Svoboda
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda (Kozel) – Ventelä, Varttinen, Kuráli, Salija, Šepelev, Mezovský (A), Ilenčík, Droppa – Paločko, Hovorka (C), Obdržálek – Michalík, Walega, Jurík (A) – Čuvilov, Urban, Uhrík – Haluška, Petráš, Kalousek

    Rozhodčí: Sedlák, Cik – Peluha, Novotný

    Diváci: 386
    thejrc.org