Olympik Mělník – Ž. Vlci Brno 10:1 (kon.) | Svarog Teplice – Sparta 7:4 (kon.) | Česká Lípa – Chrudim 1:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:4 (0:4)
FK Chrudim
Pátek 03.09.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Chrudim nakonec dovedla utkání do vítězného konce a povedlo se jí vyhrát poměrem 4:1. Hosté měli také ve druhém dějství územní převahu, své šance si ovšem vypracovali také Démoni Česká Lípa. Domácím se dokázali prosadit jedinkrát, což na bodový zisk stačit nemohlo. Chrudim zvládla roli favorita a bere tak plný počet bodů. (22:06:24)
     
    Konec zápasu.
     
    39:10
    Chrudim má koncovku ve své režii a znovu s míčem pracuje na polovině soupeře.
     
    39:00
    Minuta do konce druhého poločasu.
     
    38:02
    Kubát rozehrával z obranné poloviny, jehož rozehrávka ovšem nenašla Maxe. Démonům se nyní daří, do kombinace se zapojil také brankář Kyrov.
     
    37:17
    Havrdovi se povedlo najít naprosto volného Maura, který ovšem trefil pouze kopačku brankáře. Prvně jmenovaný z dálky dorážel hodně vysoko nad branku.
     
    36:23
    Démoni právě vstřelili branku!
    Po rozehrávce z levé strany se k míči dostal TOMÁŠ FICHTNER, který se zbavil protihráče a poté levačkou prostřelil hostujícího brankáře, jenž si na míč přeci jenom sáhl.
     
    36:20
    Po autu jsme sledovali krátkou kombinaci Chrudimi, která nakonec přinesla nepřesnost Baloga. Kyrov rozehrál výhozem na Fichtnera.
     
    35:06
    Chrudim pokračovala v kombinaci, při které Everton našel před brankou Malého, který trefil tyč. Následnou dorážku vykopl z čáry Rott.
     
    34:17
    Kyrov se dostal k volnému míči, který následně vyhodil do strany na Zapletala. Ten do kombinace zapojil také Potočka, který nedokázal najít kolegu.
     
    33:06
    Démoni velice dobře střeží svojí branku, nyní od nohy Rotta šel míč ven z hrací plochy a soupeř tak bude rozehrávat další rohový kop.
     
    32:25
    David Drozd zkoušel z jedničky najít Pavla Drozda, před kterým zakročil poslední protihráč.
     
    32:01
    Pavel Drozd byl nedovoleně poslán na zem a na pořadu dne byl další volný kop. Chrudim rozehrála po zemi nakrátko, na zakončení ale marně čekáme.
     
    31:11
    Zapletal nedokázal zamířit přesně, trefil totiž pouze protihráče před sebou. Následovala domácí rozehrávka, Zapletal ovšem znovu trefil blok soupeře.
     
    30:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Démoni Česká Lípa stále prohrávají o čtyři branky a na bodový zisk to vůbec nevypadá.
     
    28:23
    Everton přišel o míč a vyloženou šanci před sebou měl domácí Havrda, který ale nedokázal trefit branku.
     
    28:13
    Kyrov se pokoušel vysokým nákopem najít na levém křídle Bialka, kterému se nepovedlo udržet míč na hrací ploše a rozehrávat bude moci soupeř.
     
    27:30
    Kubát se pokoušel o ránu z velké dálky, se kterou si brankář Kyrov dokázal poradit.

    David Suchý

    Branky: 37. Fichtner – 1. Balog (Max), 4. Max (Balog), 8. Max (Everton), 15. Max (Everton)

    Karty:   7. Fichtner (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Kyrov, Lecjaks – Bialek, Klimt, Fichtner, Havrda, Švec, Zapletal, Kopeček, Caizl, Potoček, Maur, Rott, Bejda
    FK Chrudim: Dudu, Javorský – Everton, Mareš, Max, Balog, Kubát, Koudelka, P. Drozd, Douša, Malý, Slováček (C), D. Drozd
    ocianews.com