UK Kings Prague – Black Dogs Budweis 3:5 (kon.) | Engineers Prague – North wings Ústí 9:5 (kon.) | HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 4:2 (kon.)
konec
UK Kings Prague
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
Black Dogs Budweis
Sobota 04.09.2021, 13:00 • Praha - Strašnice, ŠKODA ICERINK • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (15:23:17)
     
    V dnešním akcí nabytém utkání jsme byli svědky rovnou osmi branek. Pět z nich padlo do svatyně domácího celku. První ale přišla ze strany holí Pražanů a to už po třech minutách. Po téměř celý zbytek třetiny měli jasně navrch hokejisté Univerzity Karlovy. Poté ale přišli dvě rychlé branky za záda Davida Maška a následná dominance hráčů z jihu Čech. Ti v jednu chvíli vedli o dvě branky, poté ale přišlo vyrovnání, díky kterému byl stav na konci druhé třetiny 3:3. V poslední třetině se hostům podařilo dát branku i ve vlastním oslabení a odváží si domů pohodlnou výhru 5:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Martínek – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Janoušek – 2 min., hrubost).
     
    58:43
    Zatím se celku z hlavního města daří držet se v útočném pásmu, moc střel z toho ale zatím nevzešlo. Kombinace je důležitá, otázka ale je zda je na ní dostatek času.
     
    57:44
    Zbývá něco málo přes dvě minuty a Pražané zkouší hru bez brankáře. Uvidíme zda se jim tento risk vyplatí, či ne.
     
    56:45
    Oba týmy už za pár chvil budou hrát v plném počtu, což určitě ocení hosté, kterým očividně hra ve čtyřech nejde tolik, jak soupeři.
     
    55:46
    Domácím už nezbývá moc času na vyrovnání a nastalá početní nevýhoda tomu taky moc nepomáhá. Zatím úspěšně brání, což ale není to co potřebují.
     
    54:47
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Novák – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Koupal – 2 min., hákování).
     
    54:13
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Havelka – 2 min., podrážení).
     
    53:23
    A domácí mančaft se snaží asi až moc urputně, jelikož mu za pár chvil bude na ledě scházet jeden hráč. Momentálně je ale ještě pod tlakem šesti hráčů týmu hostů.
     
    52:24
    David Svoboda bude mít během pár chvil odpykaný svůj trest a vypadá to, že ze strany soupeře zůstane jeho faul nepotrestaný. Ten se dostal k mnoha zakončením, se všema si ale dokázal Marek Dvořák poradit.
     
    51:25
    Zatím se pro pražský celek vyvíjí tato početní výhoda mnohem lépe než ta poslední. Nejenže zatím nedostali branku, dokonce se jim i daří držet soupeře v jeho obranném pásmu.
     
    50:26
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (D. Svoboda – 2 min., krosček).
     
    49:47
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MIROSLAV TEJKO. Asistence: Milan Dančišin.
     
    49:23
    Tak toto je velká šance pro domácí na to, se ještě přiblížit výhře v dnešním utkání. Zatím ale jenom poznávají, že sehranost obrany soupeře je obdobná jako na jejich straně.
     
    48:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Bouška – 2 min., hrubost).
     
    47:26
    Přesilovka se nám už blíží k samotnému závěru a její průběh se zatím moc nezměnil. K pár střelám došlo, žádná z nich ale nebyla nějak moc nebezpečná a tak je rozdíl skóre stále jednobrankový.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 4. Volf (Havelka), 33. Jindra (Kopenec), 40. Jindra (Kopenec) – 15. Pinkas (Šuhaj, Grauer), 20. Tejko (Dančišin), 33. Bouška (Kronus, Koupal), 44. Pinkas (Masopust), 50. Tejko (Dančišin)


    UK Kings Prague: Mašek (Novák K.) – Černý, Málek, Novák M., Kopenec, Havelka – Martínek, Piovarči, Halberštát – Síla, Volf, Čmejla (C) – Hakl, Rudolph, Horáček – Jindra, Řezáč
    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda I.) – Svoboda D., Grauer, Bouška, Sitter, Kubeš, Janoušek – Šuhaj (A), Pinkas, Koupal (C) – Chocholoušek, Kaisler, Vochozka (A) – Dvořák, Tejko, Dančišin – Šafář, Přívozník, Kronus – Masopust
    thejrc.org