Bělorusko – Wales 2:3 (kon.) | Bulharsko – Litva 1:0 (kon.) | Albánie – Maďarsko 1:0 (kon.)
Anglie – Andorra 4:0 (kon.) | Island – S. Makedonie 2:2 (kon.) | Kosovo – Řecko 1:1 (kon.)
Španělsko – Gruzie 4:0 (kon.) | Švýcarsko – Itálie 0:0 (kon.) | Belgie – Česko 3:0 (kon.)
San Marino – Polsko 1:7 (kon.) | Německo – Arménie 6:0 (kon.) | Rumunsko – Lichtenštejnsko 2:0 (kon.)
konec
Německo
6:0 (4:0)
Arménie
Neděle 05.09.2021, 20:45Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:38:52)
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:5.
     
    Je konec! Německo zvládlo domácí duel s Arménií a vítězí vysoko 6:0. O úvodní branku se v sedmé minutě postaral Serge Gnabry. O devět minut později navíc Gnabry přidal druhý zásah. Ve 36. minutě pak rozvlnil síť Marco Reus a v samotném závěru první půle se mezi střelce zapsal i Timo Werner. Po změně stran ještě přidal pátou branku Hofmann a v závěru nastavení se prosadil Adeyemi.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+1. Karim ADEYEMI - 6:0
     
    90+1
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí v nastavení přidávají ještě šestou branku! KARIM ADEYEMI dostal přihrávku do pokutového území, připravil si míč na levačku a oslavil svůj debut v národním týmu přesnou střelou k tyči!
     
    90
    Arménie se v závěru z tlaku domácího celku vymanila jen za cenu odkopu míče na polovinu Německa. Hráči v bílém mohou opět zaútočit.
     
    89
    Duel už se pouze dohrává. Němci se usadili na polovině soupeře a bez větších problémů hrají s míčem na kopačkách. Diváci jsou navíc ve varu.
     
    88
    Niklas Süle se jako stoper vydal s míčem na výlet na polovinu soupeře. Německý stoper poté hledal Wernera, ale ten byl schovaný za obráncem.
     
    87
    Německo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde ze všech nejvýše vyšplhal Antonio Rüdiger, jenže hlavou líznul míč mimo branku.
     
    86
    Musiala poslal do pokutového území povedenou kolmici, za kterou spěchal Timo Werner, ale druhý jmenovaný zakončením z úhlu trefil brankáře.
     
    85
    Niklas Süle poslal přihrávku na levou stranu, kam spěchal jeho spoluhráč v bílém dresu, ale ten si nepotykal se zpracováním.
     
    84
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Thilo Kehrer, přichází David Raum.
     
    83
    Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Choren Bajramjan, přichází Arťom Avanesjan.
     
    82
    Musiala se poněkolikáté po svém příchodu na trávníku dostal do pokutového území, ale tentokrát zasáhl jen prvního obránce.
     
    80
    Do konce utkání zbývá posledních deset minut a Německo už nikam nespěchá. Domácí hráči se snaží spíše držet míč a kombinují s ním.
     
    79
    Terterjan se dostal na hranici velkého vápna, odkud střílel levačkou, ale netrefil míč zrovna ideálně. Neuer vůbec nemusel zasahovat.
     
    78
    Antonio Rüdiger diriguje rozehrávku Německa na polovině hřiště. Jeho následná pobídka směřovala na Goretzku, který byl těsně bráněn.
     
    77
    Musiala si došel pro míč do blízkosti velkého vápna, sklepl jej na levou stranu, ale nedokázal oslovit spoluhráče v bílém dresu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Gnabry (Goretzka), 16. Gnabry (Reus), 36. Reus (Werner), 45. Werner (Goretzka), 53. J. Hofmann, 90+1. Adeyemi (Wirtz)

    Karty:   52. Harojan (ARM)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:5.
    Německo: Neuer – J. Hofmann, Süle, Rüdiger, Kehrer (84. Raum) – Kimmich (62. Gündoğan), Goretzka – Gnabry (73. Adeyemi), Reus (62. Wirtz), Sané (62. Musiala) – Werner.
    Náhradníci: Leno, Trapp – Adeyemi, Baku, Dahoud, Gündoğan, Klostermann, Musiala, Neuhaus, Raum, N. Schlotterbeck, Wirtz.

    Arménie: D. Jurčenko – Hambardzumjan (58. Terterjan), T. Voskanjan, Harojan, Hovhannisjan – Wbeymar (46. Udo), Grigorjan – Barseghjan (72. Bičachčjan), Mchitarjan, Bajramjan (83. Avanesjan) – Adamjan (46. Gelojan).
    Náhradníci: Beglarjan, Bučněv – Avanesjan, Bičachčjan, Gelojan, B. Hovhannisjan, Karapeťan, Mkojan, Spercjan, Terterjan, Udo, Vardanjan.
    thejrc.org