Kladno – Litvínov 4:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Pondělí 06.09.2021, 18:00 • ROCKNET Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A že se Verva nevzdává se vzápětí potvrdilo. Od modré pálil Hrbas, jehož střelu v předbrankovém prostoru usměrnil MARTIN HAVELKA. Asistence: Marek Hrbas.
     
    59:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Rytířům podařilo poslat kotouč z obranné třetiny až do zcela volné klece Litvínova. Autorem čtvrtého gólu se stává MAREK BARÁNEK. Bez asistence.
     
    55:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři využívají přesilovou hru. Střelou z pravého kruhu vymetl pavučiny v Godlově braně DANIEL KRISTO, jenž se trefil do horního rohu litvínovské branky. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    30:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využil další přesilovou hru. ANDREJ KUDRNA dostal výborně nabito před branku a jednoduše zasunul kotouč za Landona Bowa. Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    24:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že Litvínov oslabení přežije bez újmy. Osm vteřin před koncem početní převahy se ale Rytíři přeci jen prosadili. Střelu od modré čáry nasměroval za Godlova záda MATĚJ BERAN. Asistence: Antonín Melka, Cody Donaghey.
     
    14:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po nabídce Baránka se dostal ke střele CODY DONAGHEY, který dělovkou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Baránek.
     
    12:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Z přesilové hry stačilo chemikům pouhých 6 vteřin. Po střele od modré čáry se před Bowem strhla menší skrumáž. Jako první se v předbrankovém prostoru zorientoval ANDREJ KUDRNA, jenž poslal kotouč do sítě domácích. Asistence: Aaron Irving.

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 15. Donaghey (Baránek), 25. Beran (Melka, Donaghey), 56. Kristo (Plekanec), 60. Baránek – 13. Kudrna (Irving), 31. Kudrna (Zdráhal), 60. Havelka (Hrbas)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Dotchin, Kehar, Donaghey, Baránek, Nilsen, Funk, Štoch – Ciampini, Plekanec, Kristo, Melka, Kubík, Machala, Račuk, Pitule, Hajný, Hlava, Filip, Beran.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Demel, Irving, Hrbas, Balinskis, Kolář, Stříteský, Zeman – Pospíšil, Hübl "C", Lukeš "A", Kudrna, Estephan, Zdráhal, Straka, Sukel, Jarůšek, Stehlík, Havelka, Zygmunt, Svoboda.

    Rozhodčí: Hucl, Jaroš – Sedláček, Tvrdík

    Diváci: 1124
    bahis siteleri