K. Vary – Kometa Brno 4:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:3 (2:3, 2:0, 0:0)
HC Kometa Brno
Středa 08.09.2021, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:46 Jiří ČERNOCH - 4:3
     
    34:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle si Tomek za rámeček nedá. Martin Kohout přenechal kotouč JIŘÍMU ČERNOCHOVI, jehož střelu si při pokusu o zákrok srazil hostující brankář za záda vlastní vyrážečkou. Centr třetí formace si tak připsal už čtvrtou branku v utkání. Asistence: Martin Kohout.
    21:44 Jiří ČERNOCH - 3:3
     
    21:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu hattrick! Energetici přenesli hru na levou stranu přihrávku na nehlídaného Patrika Parkkonena, jehož střelu tečoval JIŘÍ ČERNOCH, který svou třetí brankou srovnává stav. Asistence: Patrik Parkkonen a Petr Koblasa.
    19:55 Andrej KOLLÁR - 2:3
     
    19:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Petr Holík přihrál z modré ANDREJI KOLLÁROVI, jehož střela propadla Novotnému až do sítě. Asistence: Petr Holík a Tomáš Bartejs.
    15:06 Jiří ČERNOCH - 2:2
     
    15:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je srovnáno! Celou akci rozjel Jan Hladonik, jenž přihrál na křížem na Tomáše Rachůnka, který naservíroval druhou branku JIŘÍMU ČERNOCHOVI. Asistence: Tomáš Rachůnek a Jan Hladonik.
    13:26 Jiří ČERNOCH - 1:2
     
    13:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dvojitá přesilovka využita! Tomáš Rachůnek si nejprve za brankou vyměnil kotouč s Jakubem Flekem a právě první jmenovaný našel v mezikruží JIŘÍHO ČERNOCHA, který dorážkou snižuje stav. Asistence: Tomáš Rachůnek a Jakub Flek.
    11:25 Marcel HAŠČÁK - 0:2
     
    11:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Michal Krištof z rohu přihrál za kruhy MARCELU HAŠČÁKOVI, kterému nechala domácí obrana dostatek času na to, aby si připravil ideální střelu, se kterou poslal Kometu do dvoubrankového vedení. Asistence: Michal Krištof a Marek Ďaloga.
    03:02 Luboš HORKÝ - 0:1
     
    03:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    LUBOŠ HORKÝ si z domácích obránců udělal tréninkové kužely a po sólo akci vymetl pravý horní roh Novotného svatyně. Asistence: Petr Holík a Tomáš Bartejs.
    Marken.cz

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 14. Černoch (T. Rachůnek, Flek), 16. Černoch (T. Rachůnek, Hladonik), 22. Černoch (Parkkonen, Koblasa), 35. Černoch (Kohout) – 4. L. Horký (P. Holík, Bartejs), 12. M. Haščák (Krištof, Ďaloga), 20. Kollár (P. Holík, Bartejs)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán (A), T. Havlín, T. Hanousek, Weinhold – T. Rachůnek (A), Hladonik, Flek – Průžek, Kulich, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček (C).
    HC Kometa Brno: Tomek (Klimeš) – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), D. Mikyska – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – M. Haščák (A), Krištof, Mallet – Kusko, Kollár, R. Pavlík – Magee, Rákos, Šoustal – Dočekal.

    Rozhodčí: Hodek, Pešina – Ondráček, Špůr

    Diváci: 2139
    thejrc.org