Ufa – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Soči 2:1 (kon.)
Kunlun – Jokerit 5:6 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
5:6 (1:1, 2:4, 2:1)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 09.09.2021, 18:30 • Aréna Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Brandon YIP - 5:6
     
    58:37
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak pozor, ještě nekončíme! Kotouč se povaloval před bránou Jokeritu, až jej do hostující svatyně uklidil BRANDON YIP. Jeho třetí branka v tomto ročníku KHL! Asistence: Tyler Wong.
    55:41 Markus HÄNNIKÄINEN - 4:6
     
    55:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět dvougólový náskok! Přesilovou hru využil MARKUS HÄNNIKÄINEN, jenž uspěl dorážkou z těsné blízkosti. Domácímu maskovanému muži prošel kotouč smolně mezi betony. Asistence: Iiro Pakarinen, Kalle Kossila.
    54:08 Spencer FOO - 4:5
     
    54:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hokejisté Red Star zapisují druhou úspěšnou početní výhodu v tomto utkání! SPENCER FOO před bránou usměrnil přihrávku Jasona Frama a rázem je to o jeden gól. Asistence: Jason Fram, Josh Nicholls.
    39:00 Teemu TURUNEN - 3:5
     
    39:00
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesně jednu minutu před koncem prostředního dějství se hosté ujímají dvougólového vedení! Otto Leskinen nejprve střílel z pravého kruhu, z důsledné práce na brankovišti soupeře pak těžil TEEMU TURUNEN. Je tohle klíčová akce dnešního utkání? Asistence: Otto Leskinen, Alex Grant.
    34:14 Philip HOLM - 3:4
     
    34:14
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Dlouhý pobyt Jokeritu v útočném pásmu končí čtvrtým kotoučem v síti Red Star! PHILIP HOLM zkusil své štěstí z pravé strany a udělal dobře. Jeho druhá trefa v tomto utkání! Asistence: Brian O'Neill, Petteri Lindbohm.
    27:48 Ethan WEREK - 3:3
     
    27:48
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    S góly se ve druhé třetině roztrhl pytel! Střelu Ryana Sproula tečoval před bránou ETHAN WEREK, pro něhož se jedná o druhou branku v tomto ročníku. Asistence: Ryan Sproul, Brandon Yip.
    23:51 Kalle KOSSILA - 2:3
     
    23:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ve druhé třetině to tam padá! KALLE KOSSILA navázal na skvělé představení z minulého duelu, svou ranou z ostrého úhlu možná trochu zaskočil domácího maskovaného muže. Asistence: David Sklenička, Otto Leskinen.
    21:08 Greg SQUIRES - 2:2
     
    21:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Také hokejisté Red Star si připisují branku při vlastním oslabení! GREG SQUIRES u střídaček obral o kotouč jednoho z beků Jokeritu a trefil se pod horní tyč. Bez asistence.
    20:16 Philip HOLM - 1:2
     
    20:16
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Parádní vstup Jokeritu do druhého dějství! Ujal se poněkud nenápadný pokus PHILIPA HOLMA od modré čáry, domácí gólman měl zakrytý výhled. Pro švédského obránce celkově desátá branka v KHL! Asistence: Julius Junttila.
    09:14 Marko ANTTILA - 1:1
     
    09:14
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Finové skórují při vlastním oslabení! Jason Fram zaváhal při rozehrávce, čehož pohotově využil MARKO ANTTILA. Kapitán helsinského Jokeritu vsítil svou druhou branku v této sezoně KHL! Bez asistence.
    04:03 Cory KANE - 1:0
     
    04:03
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to je doslova blesk z čistého nebe! CORY KANE na útočné modré vystihl rozehrávku hostujícího Jordana Schroedera a z úniku zavěsil bekhendem pod horní tyč. Jeho první gól v tomto ročníku KHL! Bez asistence.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 5. Kane, 22. Squires, 28. Werek (Sproul, Yip), 55. S. Foo (Fram, Nicholls), 59. Yip (Wong) – 10. M. Anttila, 21. P. Holm (Junttila), 24. Kossila (D. Sklenička, O. Leskinen), 35. P. Holm (O'Neill, Lindbohm), 39. Turunen (O. Leskinen, A. Grant), 56. Hännikäinen (Pakarinen, Kossila)


    Red Star Kunlun: J. Smith (41. Lazušin) – Chelios, Sproul (A), Fram, Tam, Bartley (A), Jen, Yuen – S. Foo, Lockhart, Wong – Yip (C), Kane, Nicholls – Squires, Werek, Riche – Seto, J. Chu, Yan.
    Jokerit Helsinky: Juvonen (Lindbäck) – Lindbohm (A), P. Holm, O. Leskinen, D. Sklenička, Friman, A. Grant – Junttila, Schroeder, O'Neill (A) – Savinainen, Norman, Pakarinen – Hännikäinen, Kossila, Turunen – Joensuu, Björninen, M. Anttila (C).

    Rozhodčí: Raming, Judakov – Gorděnko, Strelcov

    Diváci: 253
    bahis siteleri