Příbram – Brno 0:1 (kon.) | Líšeň – Dukla Praha 3:0 (kon.) | Jihlava – Opava 0:2 (kon.)
konec
FK Příbram
0:1 (0:0)
FC Zbrojovka Brno
Pátek 10.09.2021, 17:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (19:15:22)
     
    Středočeši zůstávají bez domácí výhry a navíc mají před sebou další přetěžké utkání na hřišti pražské Dukly. Brno bude hrát doma s Žižkovem.
     
    Příbramská krize se zase o něco prohloubila. S pěti body jsou svěřenci trenéra Jozefa Valachoviče jen bod nad sestupovým pásmem, přičemž Vyškov, Chrudim a Třinec mají své zápasy sedmého kola ještě před sebou. To Zbrojovka řeší jiné starosti. Popáté v sezóně vyhrála a bodově se dotáhla na vedoucí Duklu, která dnes selhala v Líšni.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:15.
     
    Zbyněk Proske naposledy foukl do svého pracovního náčiní a odšpuntoval velkou radost Brňanů, kteří si odvezou domů těžce vydřené tři body. Podle očekávání to byl vyrovnaný boj, který postupem času nabíral grády. Rozhodlo se až v 84. minutě, kdy se o jediný gól zápasu postaral hostující Michal Ševčík. Kromě něj Zbrojovka vděčí za výhru také Martinu Berkovcovi, který musel proti domácím střelcům vytáhnout minimálně tři těžké zákroky. Při tom posledním nenechal v páté nastavené minutě vyrovnat střídajícího Radka Voltra.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Zbrojovka přežila poslední šanci! Dedić díky vyhranému souboji s Šuralem prodlužoval Šimanův nákop do pokutového území. Berkovec tam skvěle vystartoval proti Voltrovi a nepustil jeho střelu do brány.
     
    90+5
    Jan Hladík povalil Halinského a dost nesportovním způsobem odpálil míč z místa přestupku. Zbyněk Proske byl vůči němu hodně milosrdný.
     
    90+4
    Daniel Langhamer poslal nákop jen do skupiny Brňanů. Vilotić se poté nedostal ani k centru Denise Halinského.
     
    90+3
    Šiman vykopával do souboje, ve kterém fauloval Jakub Šural. Langhamer provede standardní situaci z osy. Na přímé zakončení to ještě není.
     
    90+2
    Dedič hrál míč ze vzduchu do křídla, kam to Langhamer nemohl v žádném případě stihnout. Moravec nehodlá spěchat s provedením vhazování.
     
    90+1
    Svěřencům Jozefa Valachoviče zbývá na vyrovnání pět nastavených minut. V první z nich byl na své půlce faulován Zorvan.
     
    90
    Stefan Vilotić si pomohl drobným faulem na Řezníčka. Na konci devadesáté minuty zároveň postihly křeče Matěje Hrabinu.
     
    89
    Těžko odstavitelný Řezníček si metr před vápnem přehodil míč na levou nohu. Ani Šiman díky obětavému zásahu Kvídy zasahovat nemusel.
     
    88
    Jakub Šural nebyl zrovna přesvědčivý po nákopu Halinského. Míč posunul k hráčům Příbrami, ale Cmiljanović ve finále nedostřelil až k Berkovcovi.
     
    87
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází Jakub Šural.
     
    86
    Ševčík zjevně skóroval na poslední chvíli. S vyčerpanou grimasou si říká o střídání a poleháváním dělá všechno pro to, aby ukrojil co nejvíce času.
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    Nedlouho před koncem zápasu se Zbrojovka ujímá vedení! Po několika neproměněných šancích se už hlavou prosadil MICHAL ŠEVČÍK, kterého krátkým centrem zleva ideálně našel Peter Štěpanovský. Šiman se marně natahoval ke své levé tyči.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Daniel Procházka, přichází Jiří Vlček.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Adam Petrák, přichází Jan Kvída.
     
    82
    Michal Ševčík dělá příbramské obraně velké problémy. Po ztečované přihrávce Řezníčka si odmítl Suse, jenže zleva zakončil vedle Šimanovy brány.
     
    81
    Zorvan se posunul z levého kraje na střed. Přidal k tomu přenesení doprava. Sus hezky trefil volej z těžkého úhlu, Berkovce tím na první tyči ale nepřekvapil.
     
    80
    Zázračný obstřik postavil Jana Štěrbu na nohy. Po rozehrávce se ihned zapojil do hry, ale sledoval zbytečnou ztrátu Endla.
     
    79
    Jan Štěrba bolestivě upadl na záda po souboji s Dedičem. Berkovec zahodil míč, aby se jeho parťák z obrany mohl vzpamatovat.
     
    78
    Radek Voltr zkusil štěstí nepřipravenou střelou zhruba ze čtyřiadvaceti metrů. Míč však proletěl hodně vedle Berkovcovy pravé tyče.
     
    77
    Mihailo Cmiljanović inkasoval v souboji před brankou úder od Jakuba Řezníčka. Třiatřicetiletý útočník dokonce vyfasoval žluté napomenutí.
     
    76
    Šiman vyrobil hrubku v rozehrávce, kterou sám vyžehlil chycením střely Ševčíka. Stejný hráč i dorážel, ale napálil Filip Zorvana.
     
    75
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jiří Texl, přichází Jan Moravec.
     
    75
    Hrabinův vysoký oblouček přeletěl Řezníčka o dobré tři metry. Bude se kopat od branky Jakuba Šimana, ale ještě předtím zřejmě proběhne střídání.
     
    74
    Jakub Řezníček se sám připravil o velkou šanci, protože si ve výhodné pozici nezpracoval výtečnou přihrávku vysunutého Štěrby. Nic nebylo ani z dalšího rohu.
     
    73
    Dedič nesklepl Cmiljanovićův nákop přes Endla. Zorvnan pak vytloukl bloky Čermáka a opět se bude vhazovat z lokality před střídačkami.
     
    72
    Petrák mohl rozjet protiútok, ale ve středovém kruhu se z nějakého důvodu zastavil. Příbram přišla o míč nepřesným pasem na křídelníka Procházku.
     
    71
    Z akce Štěpanovského a Ševčíka vznikl roh. Kopal ho druhý z nich, jenže Řezníček nebyl v prostoru, ze kterého mohl hlavičkovat.
     
    70
    Radek Voltr si hlavou píchl míč přes dva obránce. I přes méně výhodný úhel zakončil, ale křížnou ranou zprava minul vzdálenější tyč.
     
    69
    René Dedič udržel balon, i když proti němu byli hned tři soupeři. Valný význam to ale nemělo, Zorvanovi nevyšla narážečka s Voltrem.
     
    69
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Stanislav Vávra, přichází Daniel Langhamer.
     
    68
    Hladík nemohl postupovat po odkrytém levém křídle. Míč byl podle sudích celým objemem za postranní čárou, takže Sus vhazuje.
     
    67
    Aktivní Zorvan doručil nákop na hrudník Dediče, kterému nevyšlo zpracování na střelu. Míč se od něj odrazil k Brňanům.
     
    66
    Nakonec se to neobešlo bez zakončení, jenže Voltrova rána z voleje po centru Vávry byla o několik metrů nepřesná.
     
    65
    Nařízený roh tak nebezpečný nebyl. Zorvan vyslal do protiútoku rychlíka Procházku, který se trochu bál vystřelit levačkou a přihrávkou na Vávru celý kontr znehodnotil.
     
    64
    Zbrojovka se na další dobu usadila na útočné polovině a trpělivě se prokombinovala ž do velkého vápna, odkud Michal Ševčík trefil ze svého pohledu pravou tyč!
     
    63
    Dnešní utkání sleduje 850 diváků.
     
    62
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Fousek, přichází Peter Štepanovský.
     
    61
    Daniel Procházka se díky šťastnému odrazu v souboji na půlce mohl utrhnout od brněnské obrany. Postupoval lehce zprava, ale Berkovec jej na přední tyči vychytal.
     
    60
    Zorvan měl zablokovanou cestu na útočnou polovinu. Musel hrát pod sebe, nicméně jeden z příbramských obránců nakopl balon až k Martinu Berkovcovi.
     
    59
    Adrián Čermák nešetřil s důrazem ve vzduchu. Schytal to Adam Petrák, ale pískán je jen předchozí ofsajd Jakuba Řezníčka.
     
    58
    Martin Sus vyvíjel tlak na Fouska, kterého vysvobodil z problémů na obranné poloviny odpískaný faul. Zpátky do hry uvede míč Martin Berkovec.
     
    57
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Josef Obdržal, přichází Radek Voltr.
     
    56
    Josef Obdržal rozhodně není zdravotně fit. Má co dělat, aby se postavil na nohy. Dost možná se bude muset také vynuceně střídat.
     
    55
    Cmiljanović odhodil Čermáka až ke kameramanovi vedle hřiště. Další důraznější zákrok předvedl Texl, jenž sundal k zemi Obdržala. Proske tasí žlutou kartu.
     
    54
    Bariš chyboval ve zpracování, jenže Obdržal v ponechané výhodě za faul na Zorvana nezvládl přihrávku do otevřeného křídla.
     
    53
    Řezníček přišel uklidnit hru doprostřed hřiště. Přesně na půlící čáře ho nedovoleným způsobem podkopl Halinský.
     
    52
    Lukáš Endl na vlastní pěst vyvážel míč nahoru. Zorvan na něj úspěšně zatlačil a hrát mohou Příbramští.
     
    51
    Vávra byl zahnán do rohu, kde přenechal míč Petrákovi. Jeho centr se stal snadnou kořistí pro Berkovce, u kterého skončil v kotrmelcích Procházka.
     
    50
    Zorvanovi nedal klid Čermák, který ho doslova vytlačil s balonem až do autu. Resultuje z toho vhazování Damiána Bariše.
     
    49
    Michal Ševčík skončil na zemi v pokutovém území poté, co šel do trochu riskantního zákroku Sus. Penalta se nepíská, žlutou naopak vidí Čermák.
     
    48
    Z nařízeného rohu už Brno nezahrozilo. Klidně si ale může vypracovat další šanci. K míči se vrací díky faulu na Lukáše Endla.
     
    47
    Dobrý nástup Zbrojovky do druhé půle! Hrabina nachystal už druhou zajímavou možnost. Přihrávkou zleva oslovil Fouska a nebýt teče Halinského, tak by střela asi šla mezi tyče.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Měření sil mezi dvěma ex-ligovými mužstvy nenabídlo v prvních pětadvaceti minutách nic, co by pár stovek přítomných diváků zvedalo ze sedadel. Hru rozproudila až první větší šance, při které Jakub Řezníček nevyzrál na Šimana. Přibylo i několik dalších náznaků, nicméně na bezbrankové podobě skóre se do přestávky nic nezměnilo.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Filip Zorvan po lehce ubráněné standardce registroval náběh Procházky. Žádný smrtící kontr se ale nekonal, Berkovec včas vyběhl a odpálil míč pryč.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta.
     
    44
    Brňanům trochu zatrnulo. Berkovec s míčem u nohy klopýtl a nesměle presujícímu Vávrovi nescházelo mnoho, aby se zadarmo dostal do stoprocentní šance.
     
    43
    Házející Jan Hladík si vybral Fouska. Ten byl zdvojen a těžký centr nasměroval jen do rukou Jakuba Šimana.
     
    42
    Jiří Texl od sebe odstrčil Dediče. Hvizd se neozval, a tak se mohl konat dlouhý nákop. Halinský zahrál před Řezníčkem za postranní čáru.
     
    41
    Jan Hladík se pustil do aktivního presinku. Kvůli ztrátě stability nešikovně dohrál Martina Suse a vysloužil si od sudího Proskeho žlutou kartu.
     
    40
    René Dedič nezpracoval příhru od Petráka. Míče se ještě zmocnil Stanislav Vávra a z hranice vápna prvním dotekem vysoko přestřelil.
     
    39
    Obdržal se na levém kraji zasloužil o rohový kop. Opět se k němu postavil Stanislav Vávra, jenž místo Halinského objevil dlaň Berkovce.
     
    38
    Kapitán Filip Zorvan našel z vlastní půlky pouze Štěrbu, který nedal šanci Procházkovi. Později Čermák nabídl Příbrami alespoň aut.
     
    37
    Vávra udělal na Barišovi další roh, který si sám zrealizoval. Centr na přední tyč se mu ale nepovedl, načež ho ještě zradilo zpracování.
     
    36
    Standardní situace i na opačné straně. Berkovec si ale vedl lépe než před chvíli Šiman. Vávrův nákop vyboxoval daleko před vápno k Cmiljanovićovi.
     
    35
    Šiman si křikl, jenže k příchozímu centru Ševčíka se před ním dostal Jan Štěrba. Příbramští se museli spolehnout na trochu štěstí, hlavička hostujícího stopera se mezi tyče nevešla.
     
    34
    Fousek si vynutil faul a pak přenesl těžiště přes celou šířku. Vlevo úřadoval Hrabina a Cmiljanović trochu zbytečně zahrál na roh. Ševčík jej nemohl ohrozit.
     
    33
    Bariš uklidil míč hledající Vávru. Bylo to za cenu rohového kopu, kterého se jal Daniel Procházka. Při signálu si však vůbec nerozuměl s Vávrou.
     
    32
    Procházka v přerušené hře zbytečně strčil do Hrabiny. Rozhodčí Proske mu asi bude vysvětlovat, že příště mu to tolerovat nebude.
     
    31
    Cmiljanović si trochu ublížil při pádu z velké výšky. Absolvoval vzdušný souboj s Adriánem Čermákem. Srbský bek bude v pořádku.
     
    30
    Hrabina si nevěděl rady s Procházkou. Ten však navázal na minulý centr Vávry, který proletěl skrz celou šestnáctku.
     
    29
    Osmělila se také ofenziva Příbrami! Martin Berkovec byl pozdraven dalekonosnou jedovkou Filipa Zorvana. Na programu bude rohový kop.
     
    28
    Ševčíkova přihrávka nečekaně propadla do odkryté pravé poloviny pokutového území. První tam doběhl Bariš, ale bez přípravy pálil mimo.
     
    27
    V sedmadvacáté minutě registrujeme první šanci! Hrabina hezky vysunul Řezníčka, kterého neuhlídal Halinský. Příbramský rodák se v dobře známém prostředí ale neprosadil, vychytal ho Šiman.
     
    27
    Ševčík se neotočil kolem Suse, jenže domácí zase zkazili hned první šanci k přihrávce. Dostávají se tím pod soustavný tlak.
     
    26
    Jan Štěrba na levé straně překonal Halinského, jenže centr pak zase nespadl k Řezníčkovi ani k nikomu jinému v červeném.
     
    25
    Hladík očekával dřívější náběh od Fouska, takže z přihrávky do lajny nic nebylo. Příbram vrátila míč odkopem do autu, z něhož vzešel neadresný centr Bariše.
     
    24
    Snaha to byla neúspěšná. Na druhou stranu otáčel hru Fousek, ale domácí ho ještě před půlkou zfaulovali, aby se mohli v klidu zatáhnout.
     
    23
    René Dedič je zatím minimálně ve hře. Teď obdržel míč na půlící čáře, kde si vynutil faul. Příbramští se zkusí prokombinovat zataženým blokem.
     
    22
    Ševčíkův roh Příbram ubránila. Zpátky do ohně z opačné strany přihrával Hladík, ale to na svém pracovišti vyřešil Šiman.
     
    21
    Jiří Texl nepřihrál na Řezníčka. Na levém kraji ještě bojoval Ševčík a zajistil hostující jedenáctce rohový kop.
     
    20
    Hladík docupital na okraj velkého vápna. Narazil však do Cmiljanoviće a Brno je zpátky v místech, odkud Šimanovi nic nehrozí.
     
    19
    Zorvan dal dlouhý pas na pravý kraj. Procházka si chtěl vypomoct se Susem, ale podruhé za sebou krátkou přihrávku malinko zazdil.
     
    18
    Vávra se uvolnil, ale pak umístil centr k Hrabinovi. Susova následná přihrávka po ose propadla k Berkovcovi.
     
    17
    Michal Ševčík ztratil míč na půlící čáře, ale byla z toho jen Vávrova sražená střela z hranice šestnáctky. Postaral se o to Jan Hladík.
     
    16
    Martin Berkovec lapil centr Procházky a promptně rozehrál. Středočeši ale včas přepli do obrany a srazili míč do autu.
     
    15
    Byla to pozice spíše na centr. Vávrova střela z dálky byla poněkud překvapivá, ale skončila vysoko nad Berkovcovou bránou.
     
    14
    Matěj Hrabina si počínal až moc hrubě v souboji s Danielem Procházkou. Téměř z ničeho se Příbram dostala ke standardní situaci.
     
    13
    Štěrba vyrazil na ofenzivní dobrodružství. Roztáhl hru na Hrabinu, jehož příliš vysoký centr proletěl nad Řezníčkem s Hladíkem za zadní čáru.
     
    12
    Srbský stoper Stefan Vilotić potřeboval zásah zdravotníků. Něco se mu stalo s levým kolenem, nicméně se pokusí pokračovat ve hře.
     
    11
    První střelu z pětadvaceti metrů vyrobil Adrián Čermák, ale ranou po zemi trefil jen nohu jednoho ze stoperů.
     
    10
    Ševčík donutil Suse k odkopu na Štěrbu, který trochu ukvapeně hlavičkoval mimo hrací plochu. Balon zatím velmi často vypadává ze hřiště.
     
    9
    Hodně špatné zpracování Jana Hladíka na postranní čáře znemožnilo ohrožení Šimanovy brány. Hosté se vrací až k Berkovcovi.
     
    8
    Halinského nákop objevil Procházku, o kterého se postaral Štěrba. Pokračovalo se autem Martina Suse, jenž také nepřesně centroval. Poté byl pískán faul na Řezníčka.
     
    7
    Sus měl v úmyslu vysunout na křídle Procházku, ale od brněnského obránce se míč odrazil do zámezí. Poté sudí přešel ostřejší zákrok na Petráka.
     
    6
    Štěrba se nezalekl napadajícího Procházky a vyvezl míč do středu hřiště. Právě v této lokalitě se v úvodu zápasu hraje nejčastěji.
     
    5
    Jiří Texl si vzal Barišem vhozený míč, ale pak zprava odcentroval jen do rukavic příbramského gólmana.
     
    4
    Michal Ševčík nezpracoval Barišovu přihrávku k pravé postranní čáře, zpoza které vhazuje Mihailo Cmiljanović.
     
    3
    První nákop na Řezníčka kýžený efekt neměl. K odkopu od branky se chystá Jakub Šiman.
     
    2
    Ránu míčem do hlavy schytal během boje o střed hřiště Adrián Čermák. Sudí Proske raději přerušuje hru.
    1.
     
    1
    Zahajovací výkop dostala na starost Příbram, která bude hrát v zelenočerných barvách. Brno nastupuje v červenobílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Všichni protagonisté už jsou na svých místech. Utkání bude moci během několika vteřin začít!
     
    Oběma mužstvům budou v tomto šlágru chybět dva nejzkušenější matadoři. Tomáše Pilíka nepustil do hry karetní trest. Zbrojovce zase bude chybět zraněný třiačtyřicetiletý záložník Pavel Zavadil.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Šiman – Sus, Vilotić, Halinský, Cmiljanović – Obdržal, Petrák – Vávra, Zorvan (C), D. Procházka – Dedič.
    Náhradníci: Smrkovský – Januška, Kvída, Langhamer, Mezera, Voltr, J. Vlček.

    FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Bariš, Endl, Štěrba, Hrabina – Ad. Čermák, Texl – M. Ševčík, A. Fousek, Hladík – Jakub Řezníček (C).
    Náhradníci: Floder – Kosek, Kryštůfek, Jan Moravec, M. Sedlák, Štepanovský, Jakub Šural.

    Rozhodčí: Proske – Kotalík, Pečenka.
     
    Na Litavce bude dnešní partii řídit hlavní rozhodčí Zbyněk Proske. Za asistenty bude mít Petra Kotalíka a Jiřího Pečenku.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy jsou dlouhodobě na velmi podobné úrovni. Odpovídají tomu i výsledky vzájemných zápasů – v uplynulých deseti letech se pouze dvakrát stalo, aby někdo vyhrál alespoň o dva góly. Vyrovnané to bylo i v loňské sezóně nejvyšší soutěže. V Brně i v Příbrami byly k vidění remízy 1:1. Podobné skóre by nepřekvapilo ani dnes.
     
    FC Zbrojovka Brno

    I hostující mužstvo se na konci minulé sezóny muselo smířit s opětovným návratem do Fortuna:Národní ligy. Brňanům adaptace na tuto soutěž ale vyšla lépe. Po šesti odehraných kolech mají na kontě už čtyři výhry a se ziskem třinácti bodů jim patří barážová třetí pozice s tříbodovým mankem na vedoucí Duklu Praha. Kromě porážky v Prostějově Zbrojovka klopýtla i před reprezentační přestávkou. Ve společnosti dvou a půl tisíc fanoušků na svém hřišti remizovala 2:2 s Varnsdorfem. Už šestým gólem v sezóně k tomu přispěl zkušený forvard Jakub Řezníček, kromě kterého se trefil i Adam Fousek.
     
    1.FK Příbram

    Středočeši se po pádu z nejvyšší soutěže obtížně sžívají s druhou ligou. V šesti kolech porazili jen Prostějov a kromě toho získali už jen dva body za remízy 2:2 s Varnsdorfem a v Ústí nad Labem. Tam svěřenci Jozefa Valachoviče dvakrát doháněli ztrátu, alespoň remízu v 84. minutě zajistil Radek Voltr. Jednu branku dal i Stanislav Vávra, který se takto podílel na polovině z šesti příbramských ligových gólů. Před pár dny se třináctý tým FNL představil i ve druhém kole MOL Cupu. Těsné vítězství 1:0 nad FK Baník Most-Souš vystřelil ve druhé půli René Dedič.
     
    Všem fotbalovým příznivcům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu sedmého kola Fortuna:Národní ligy. Od sedmnácti hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi Příbramí a brněnskou Zbrojovkou!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 84. M. Ševčík

    Karty:   41. Hladík (BNO), 49. Ad. Čermák (BNO), 55. Texl (BNO), 77. Jakub Řezníček (BNO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:15.
    FK Příbram: Šiman – Sus, Vilotić, Halinský, Cmiljanović – Obdržal (57. Voltr), Petrák (83. Kvída) – Vávra (69. Langhamer), Zorvan (C), D. Procházka (83. J. Vlček) – Dedič.
    Náhradníci: Smrkovský – Januška, Kvída, Langhamer, Mezera, Voltr, J. Vlček.

    FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Bariš, Endl, Štěrba, Hrabina – Ad. Čermák, Texl (75. Jan Moravec) – M. Ševčík (87. Jakub Šural), A. Fousek (62. Štepanovský), Hladík – Jakub Řezníček (C).
    Náhradníci: Floder – Kosek, Kryštůfek, Jan Moravec, M. Sedlák, Štepanovský, Jakub Šural.

    Rozhodčí: Proske – Kotalík, Pečenka

    Diváci: 850
    thejrc.org