Třinec – Motor ČB 4:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:0 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
konec
Berani Zlín
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 10.09.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Patrik ZDRÁHAL - 2:4
     
    56:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak toto je velice důležitá branka pro celý mančaft Litvínovu! Po velice dlouhém tlaku soupeře se dostal do úniku jeden na nikoho PATRIK ZDRÁHAL. Jeho střela z pozice mezi kruhy byla dostatečně prudká a přesná na to, aby na ni Kašík nestihl zareagovat. Asistence: Patrik Demel.
     
    46:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Andrej Kudrna – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    45:17
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Patrik Zdráhal – 2 min., podrážení).
    44:04 Lukáš VOPELKA - 2:3
     
    44:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se nám to ještě pořádně dramatizuje vážení diváci. Díky velice dobrému napadání Beranů se dostal k puku Daniel Gazda. Když už to vypadalo, že vystřelí, rozhodl se, že ještě přihraje LUKÁŠI VOPELKOVI, což se nakonec ukázalo jako ta správná volba. Asistence: Daniel Gazda.
    37:43 Tomáš FOŘT - 1:3
     
    37:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak i na opačné straně je po neuznané brance vidět jisté rozhození. Díky němu se k zakončení od levého kruhu dostal TOMÁŠ FOŘT, který tak jako první Beran dostává kotouč za záda Godly. Asistence: Tomáš Mikúš.
     
    36:59
    Tak toto byla situace v brankovišti jako přes kopírák se zlínským neuznaným gólem. I v tomto případě se rozhodčí radili po trenérské výzvě a ani tentokrát nepřišla vniveč. Ztráta domácích je tak opět trojbranková.
    33:18 Petr STRAKA - 0:3
     
    33:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tuto kličku si jeden z Beranů určitě za rámeček nedá. Při ní totiž přišel o kotouč díky čemuž mohl jít PETR STRAKA do úniku jeden na nikoho. Na Kašíka vytáhl ukázkový blafák, díky kterému měl zakončení poměrně dost jednoduché.
     
    31:59
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Hrbas – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:59
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Matěj Stříteský – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:58
    Domácí první branku Zlína neuznávají! Po opakovaných záběrech se však ozývají vřavy fanoušků a nutno uznat, že částečně oprávněně. V brankovišti se totiž opravdu nikdo nenacházel.
     
    20:26
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Matúš Sukeľ – 2+2 min, vysoká hůl).
    18:17 Giorgio ESTEPHAN - 0:2
     
    18:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tady další početní výhodu a sní další braku. Tentokrát se opět po kombinaci dostal k zakončení z pravého kruhu GIORGIO ESTEPHAN, který mířil přesně do levého horního růžku. Asistence: Matěj Stříteský a Aaron Irving.
     
    17:32
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matyáš Hamrlík – 2 min., sekání).
    16:44 Richard JARŮŠEK - 0:1
     
    16:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak toto byla ukázková kombinace celého útoku Litvínova, na jejímž konci stál RICHARD JARŮŠEK. Ten byl připravený přímo před brankářem na teč, která se mu podařila nasměrovat přímo mezi betony Kašíka. Asistence: František Lukeš a Tomáš Pospíšil.
     
    15:42
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:07
    Tak teďka se nejednomu fanouškovi hostů orosilo pořádně čelo. Po jedovaté střele Hamrlíka se totiž rozezněla horní tyč. K jeho smůle se ale od ní kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    12:09
    Tak oproti předchozím minutám se dostali domácí hnedka ke dvěma tutovkám. Ani jednu až trestuhodně nedokázali proměnit. Při jedné se Ferencovi nepodařilo přestřelit už ležícího brankáře. Při té druhé Hejcman těsně minul bránu.
     
    10:11
    Tak po takovéto nevyužité šanci se bude Trška ještě dlouho chytat za hlavu. Ten se po křižné přihrávce ocitl před zcela odkrytou bránou. Na poslední chvíli mu ale sjel kotouč z hole, což pravděpodobně zachránilo čisté konto Godly.
     
    08:13
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., napadení).
     
    02:17
    Do obrovské šance se hnedka po začátku dostali dva z útočníků Litvínova. Ti se díky dobrému přehledu o hře dostali do přečíslení dva na jednoho. Když už to vypadalo na jasný gól, objevila se zeď jménem Libor Kašík, který předvedl fantastický zákrok.
     
    01:18
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Lukáš Vopelka – 2 min., držení).
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 38. Fořt (T. Mikúš), 45. Vopelka (Gazda) – 17. Jarůšek (F. Lukeš, Pospíšil), 19. Estephan (Stříteský, Irving), 34. Straka, 57. P. Zdráhal (Demel)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, O. Němec (A), Trška, Ferenc, M. Novotný, Gazda, Hamrlík – T. Mikúš, Fořt (C), Kubiš (A) – Köhler, Honejsek, Vopelka – Okál, Fryšara, Šlahař – Hejcman, P. Sedláček, Karafiát.
    HC VERVA Litvínov: Godla – Demel, Irving, Hrbas, Balinskis, D. Kolář, Stříteský, D. Zeman – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – Straka (A), Sukeľ, Jarůšek – L. Stehlík, M. Havelka, Zygmunt.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Gančarčík, Klouček

    Diváci: 3452
    bahis siteleri