Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Čeljabinsk 1:2 (2:3 po s.n.) | Minsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Viťaz – Kazaň 1:2 (po pr.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 10.09.2021, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:47 Reid BOUCHER - 3:1
     
    39:47
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    V samotném závěru druhé periody se hosté přeci jen poprvé prosazují. Arťom Sergejev upadl kousek od modré čáry a toho využil André Petersson, jenž se lehce dostal dopředu, poté nahrál kotouč na pravý kruhu a tam si s ním REID BOUCHER věděl rady. Kotouč poslal pohotově do domácí sítě – 3:1. Asistence: André Petersson.
    21:14 Matvej GUSKOV - 3:0
     
    21:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A další bleskově využitá přesilová hra Moskvanů, ti jdou do tříbrankového trháku. K odraženému kotouči si našel cestu MATVEJ GUSKOV, jenž dotlačil puk za záda hostujícího brankáře Pasqualeho – 3:0. Asistence: Nikita Nestěrov a Lucas Wallmark.
    14:36 Lucas WALLMARK - 2:0
     
    14:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A bleskově pak využívají domácí hráči i druhou část přesilovky a jdou do dvoubrankového náskoku. Gilmour viděl na pravém kruhu dobře postaveného LUCASE WALLMARKA, který střelou z první trefil puk k bližší tyči – 2:0. Asistence: John Gilmour a Anton Slepyšev.
    14:08 Viktor SVEDBERG - 1:0
     
    14:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí stihli udeřit v závěru prvního dvouminutového trestu hostů a jdou do vedení. Jurtajkin posunul z pravé strany puk na levou pro VIKTORA SVEDBERGA, jenž se pak napřáhl ke střele a poslal puk za záda hostujícího brankáře – 1:0. Moskvané ještě budou mít další dvě minuty přesilovky. Asistence: Danil Jurtajkin a Sergej Andronov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Svedberg (Jurtajkin, Andronov), 15. Wallmark (Gilmour, Slepyšev), 22. Guskov (N. Nestěrov, Wallmark) – 40. Boucher (A. Petersson)


    CSKA Moskva: Ivan Fedotov (Kiseljov) – Dahlbeck, Ar. Sergejev (A), Blažijevskij, N. Nestěrov, Gilmour, Svedberg, Lugovjak – Andronov (C), Alexandr Popov (A), Mingačjov – Guskov, Slepyšev, Nordström – S. Plotnikov, Sorkin, Jurtajkin – Wallmark, Rtiščev, Pankratov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Guskov) – A. Marčenko (C), Rafikov, Barancev, M. Osipov (A), Jelesin, Čerepanov, Naumenko – Boucher, Kraskovskij, Korškov – A. Petersson, Šalunov, Kudrjavcev – Ge. Ivanov, Kajumov, De. Alexejev – Sagadějev, J. Averin (A), Berjozkin – Polunin.

    Rozhodčí: Naumov, Sidorenko – Strelcov, Stroganov

    Diváci: 2829
    bahis siteleri