Jihlava – Slavia 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 1:2 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.)
Kladno – K. Vary 3:4 (kon.) | Hvězda Praha – Třemošná 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kobra 13:0 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 16:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:5 (kon.)
HC Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.) | Poruba – Třinec 0:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 2:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:2 (kon.) | Motor ČB – Tábor 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Přerov 7:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
13:0 (5:0, 4:0, 4:0)
HC Kobra Praha
Sobota 11.09.2021, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    56:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení. Jan Vencl s JAKUBEM JÓNEM ujížděli soupeři a první jmenovaný našel na druhé straně toho druhého, který se nekompromisně trefil do horní poloviny brány – 13:0. Asistence: Jan Vencl.
     
    45:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ BURDA obdržel puk do levého kruhu a střelou mezi betony překonal Simona – 12:0. Asistence: Pavel Šimek a Adam Bezpalec.
     
    45:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KRÁL to vzal na sebe, když se zmocnil puku, obešel více hráčů a z mezikruží vystřelil na Simona. Ten se kotouče dotkl lapačkou, ale nedokázal zabránit jeho průniku do klece. Využitá přesilovka – 11:0. Asistence: Jan Vencl.
     
    42:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje. Tomáš Hora dobře viděl před brankou volného JANA VENCLA a naservíroval mu kotouč přímo na hokejku. Domácí kapitán mohl zasouvat do odkryté klece – 10:0. Asistence: Jan Vencl a Lukáš Král.
     
    38:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tadeáš Burda si vybruslil kousek za modrou čáru, naznačil ránu a střílenou přihrávkou našel JIŘÍHO KLÍMU. Ten neměl problém se zakončením a navýšil skóre už na 9:0. Asistence: Tadeáš Burda a Adam Bezpalec.
     
    33:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Osm gólů v síti Kobry. Jan Vencl v pohledné kombinaci přihrál do ideální pozice LUKÁŠI KRÁLOVI, jenž zblízka neměl problém s doklepnutím kotouče za Simonova záda – 8:0. Asistence: Jan Vencl a Tomáš Hora.
     
    24:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se vrátili do útočného pásma, jednoduše se propracovali až před bránu a poslední slovo měl TOMÁŠ HORA, který zavěsil za Baštova záda – 7:0. Asistence: Jan Vencl a Lukáš Král.
     
    21:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šest domácích gólů v Baštově síti, třetí PAVLA ŠIMKA. Ten se dostal k puku, který se po střele došoural až za záda hostujícího gólmana – 6:0. Asistence: Jan Trejbal.
     
    17:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pět gólů v první třetině, a to všechny do stejné sítě. PAVEL ŠIMEK projel celé hřiště a pokusem na vzdálenější tyč trefil roh brány. Střela navíc zřejmě cinkla o tyčku – 5:0. Bez asistence.
     
    14:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tato střela LUKÁŠE KRÁLE zapadla přesně do rohu brány a Bašta se za ní jen ohlédl – 4:0. Asistence: Jan Vencl.
     
    10:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi jdou již do třígólového trháku. Od modré to zkusil FILIP SAMEK, a protože před bránou nikdo netečoval, patří tento kousek jemu – 3:0. Asistence: Lukáš Král a Tomáš Hora.
     
    05:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují svůj náskok. Po předchozí ráně Pavlíka do tyče se ke střele dostal znovu tento hráč a do odkryté kasy za záda přesouvajícího se Bašty vystřelil pohotově MAREK MACH – 2:0. Asistence: Dominik Pavlík a Filip Žaba.
     
    03:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. PAVEL ŠIMEK si dobře nabruslil od hrazení do mezikruží a z tohoto prostoru vypálil na Baštu. Udělal dobře, jeho střela totiž zapadla přesně k tyči a stanovila průběžné skóre na 1:0. Asistence: Adam Bezpalec.
    Marken.cz

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 4. Šimek (Bezpalec), 6. Mach (Pavlík, Žaba), 11. Samek (Král, Hora), 15. Král (Vencl), 18. Šimek, 22. Šimek (Trejbal), 25. Hora (Vencl, Král), 34. Král (Vencl, Hora), 39. Klíma (Burda, Bezpalec), 43. Vencl (Hora, Král), 46. Král (Vencl), 46. Burda (Šimek, Bezpalec), 57. Jón (Vencl)


    Mountfield HK: Kasal (34. Mrázek) – Fiala, Žaba (A), Burda, M. Mráz, Bezpalec, Samek – Pavlík, Jón, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Šimek, Král.
    HC Kobra Praha: Bašta (31. Simon) – A. Mráz, Cibulka, Nácovský, Seidler (C), Susa, Stanko – Jáchym, Leinweber, Kovář (A), Palaščák, Fáber, Routa, Smrž, Příhoda, Uhlík, Judiak, Štěpánek.

    Rozhodčí: Veinfurter – Obr, Šesták

    Diváci: 45
    thejrc.org