Jihlava – Slavia 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 1:2 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.)
Kladno – K. Vary 3:4 (kon.) | Hvězda Praha – Třemošná 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kobra 13:0 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 16:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:5 (kon.)
HC Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.) | Poruba – Třinec 0:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 2:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:2 (kon.) | Motor ČB – Tábor 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Přerov 7:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 11.09.2021, 12:00Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Ve třetí třetině už branka nepadla. Šance se objevovaly na obou stranách, ale hra dala vyniknout jen gólmanům a obranám, jelikož se hráči nebáli padat do střel. O jeden gól byli lepší hosté z Havířova, a i když se Valaši v závěru utkání snažili skóre zvrátit a vyrovnat, jsou to hráči AZetu, kdo si užívá vítěznou děkovačku ve středovém kruhu.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače přeji příjemný zbytek sobotního odpoledne. (14:01:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Tohle už Vsetínští nestihnou. V závěru předvedli bojovný výkon, ale do střely z vrcholu levého kruhu se obětavě položil Svozil, kterého kotouč trefil. Puk zůstává v rohu kluziště a AZ jej vyhazuje do bezpečí.
     
    58:57
    Hosté se do nehlídané brány trefili, gólu však předcházelo postavení mimo hru a nemůže být uznán.
     
    58:47
    Jeden z hráčů Havířova zamířil z pravého křídla do odkryté brány. Puk těsně proklouzal okolo pravé tyče k zadnímu mantinelu.
     
    58:28
    Valaši jsou v útočném pásmu a vysílají jednu střelu za druhou. Jsou velmi blízko od vyrovnání.
     
    58:15
    Vsetínský brankář uhání zpět na střídačku.
     
    58:08
    Hraje se převážně ve středním pásmu, odkud také ujeli Šedlbauer s Juráněm. Nechybělo mnoho a dostala by tato dvojice kotouč do branky. Místo toho zůstal puk ležet na brankoviště, kde jej Maňásek přikryl lapačkou. Vhazovat se bude mezi modrými čarami, a tak se Konečný vrací zpět mezi tři tyče.
     
    57:26
    Konečný si otvírá dvířka a jde na střídačku za svými spoluhráči. Vsetínští budou hrát dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny v šesti.
     
    57:26
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:26
    Maňásek zastavil nebezpečný pokus z vrcholu levého kruhu, na který vůbec neviděl. Po úspěšném zákroku lapačkou je hra přerušena.
     
    56:18
    Havířov nahodil puk do útočného pásma. Valaši nezačali s napadáním a nechali soupeře v klidu zahájit kombinaci. Domácí si počkali na příhodnou přihrávku, do níž vložili svou hokejku a dostali tak puk pod kontrolu.
     
    55:05
    Do Dočekalovy střely z ostrého úhlu skočil na poslední chvíli Valouch, který tak pomohl svému gólmanovi, jenž se právě přemisťoval k levé tyči.
     
    54:28
    Šance se objevují také na druhé straně, kde naděje Vsetínských drží pohotový Konečný. Do konce třetí třetiny zbývá necelých šest minut.
     
    53:34
    Kolem havířovské branky je opět prohnal Urge, kterému se nepodařilo najít místo betony Maňáskovými betony.
     
    52:29
    Hostující obránce Valouch nahrál ve vlastním pásmu na domácího kapitána Juráně, který se rozhodl této situace okamžitě využít. Přesným pasem našel zcela volného Dočekala v předbrankovém prostoru. Poslednímu jmenovanému útočníkovi se ale nepodařilo zakončit.
     
    51:26
    K vidění jsou hlavně individuální akce a zakončení. V jednom takovém se ocitl na hranici brankoviště Urge, ale byl až příliš blízko na to, aby puk úspěšně zasáhl.
     
    50:17
    Po levém křídle sprintovali do útoku Šedlbauer s Koláčkem. Ani jednomu se nepodařilo zakončit. Stejně tak zablokovali domácí pokus hostujícího Drábka.
     
    49:27
    Hra se přesunula před vsetínskou branku, ale ani Havířovu se nedaří najít klid pro zakončení. Oba celky se spíše jen přetahují o puk.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 14. Budín (Pejchal, Zedek), 36. Ürge (Raušer, Hrdinka) – 12. Jung (Karas, Maršálek), 25. Vadovič (Jung, Zielinski), 27. Middleton (Grygar)


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Zedek (A), Hrdinka, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Ürge, Koláček, Juráň (C), Pořízka, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    AZ Havířov: Maňásek (Přecechtěl) – Lička, Maršálek, Valouch (A), Zielinski, Pilíšek, Vadovič (A) – Bošek, Mlýnek, Karas, Middleton, Hanzel, Drábek, Jelének, Grygar, Jung, Svozil (C), Loza.

    Rozhodčí: Rimmel – Axman, Kučera
    ocianews.com