Rungsted Seier Capital – Doněck 4:3 (po pr.) | Rouen – EC-KAC 0:4 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
KAC Klagenfurt
Sobota 11.09.2021, 19:30 • Patinoire Nathalie Péchalat, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký zbytek večera! (21:47:40)
     
    Máme dobojováno! V prvních dvou třetinách jsme viděli pouze jednu branku, ve třetím dějství padly hned tři góly! Na rozdíl dvou branek nejprve upravil Matthew Fraser, na kterého ještě navázal Rok Tičar. Byť se domácí hokejisté snažili vrátit se zpět do zápasu, trápila je častá vyloučení, která hosté potrestali. Gólovou listinu střelců uzavřel ve čtyřiapadesáté minutě svým druhým gólem v utkání Matthew Fraser. Rouen zůstává v tabulce skupiny G s jedním bodem, Klagenfurt si připisuje první vítězství v aktuálním ročníku Ligy mistrů v řádné hrací době.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Ještě jedna šance v tomto utkání, o vítězi je již rozhodnuto. Johannes Bischofberger si najížděl do nadějné pozice v přečíslení, ovšem přihrávka byla zablokovaná.
     
    58:39
    Domácí vyhráli vhazování po pravici Dahma a Gilbert se opřel do střely od modré čáry! Dahm si našel dobrý výhled a proti jeho ráně vytasil svoji lapačku.
     
    58:19
    Probíjí poslední dvě minuty třetí třetiny! Kelsey Tessier se natlačil až před Dahma, ale vzápětí jeho branka byla vychýlena ze svého postavení. Hra je přerušena.
     
    57:51
    Chakiachvili zavezl puk do útočného pásma a vzápětí si sjížděl až před branku. Hostující čtveřice s vypětím všech sil dostala kotouč do středního pásma.
     
    57:21
    David Gilbert držel puk na své hokejce a donutil svého soupeře k nedovolenému zákroku. Obránce Martin Shumnig (KLG) se provinil hákováním.
     
    56:51
    Brankář Sebastian Dahm vyjel ze svého pracoviště, aby pomohl svým obráncům, ale i přesto se ke kotouči dostali domácí. Sudí však píská ofsajd.
     
    55:12
    Hosté mohli vsítit pátý zásah! Haudum servíroval kotouč před branku Ganahlovi, který ovšem netrefil puk ideálně a Pintarič mohl v klidu zasáhnout.
     
    53:30
    Uběhlo ovšem jen pár vteřin a síly na ledě se vyrovnají. Útočník Manuel Geier (KLG) míří na trestnou lavici za hákování. Oba týmy hrají ve čtyřech hráčích.
     
    53:23
    Navíc v témže čase domácí půjdou znovu do oslabení! Dalším vyloučeným hráčem je útočník Joel Caron (REN), který vyfasoval menší trest za hákování.
    53:23 FRASER - 0:4
     
    53:23
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou o čtyři branky a kráčí za vítězstvím! MATTHEW FRASER obdržel přihrávku do dobré pozice a přesnou střelou do horního růžku nedal Pintaričovi šanci zasáhnout. Asistence: Thomas Koch.
     
    52:47
    Sotva se domácí hráči ubránili, za chvíli budou čelit další přesilové hře Klagenfurtu. Na trestnou lavici míří tentokrát Loic Lampérier (REN) za podrážení.
     
    51:39
    Lukas Haudum kombinoval na modré čáře s Unterwegerem, ovšem hosté se k další střele nedostali. Rouen se zatím brání dobře a odolává soupeřovu tlaku.
     
    50:58
    Hosté se okamžitě zabydleli v útočném pásmu, ale Pintarič se svými obránci odolal. Rouen se vzápětí osvobozuje výhozem puku do středního pásma.
     
    50:26
    Dalším hříšníkem na straně domácích je tentokrát útočník Dylan Yeo (REN), jenž vyfasoval od sudích menší trest za krosček. Hosté hrají další početní výhodu.
     
    50:16
    Domácí hokejisté své oslabení přečkali, ale Klagenfurt se i nadále drží v útočném pásmu. Navíc se bude opět vylučovat z domácích řad Rouenu.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Haudum (Bruggisser), 42. Fraser, 46. Tičar (Ganahl, Petersen), 54. Fraser (Koch)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Chakiachvili, Flood, Yeo, Dorion, Salve, Leborgne – Gilbert, Johnston, Caron – Lampérier, Guttig, Vigners – Bedin, Tessier, Nesa – Gueurif, Reynaud, Tomasino.
    KAC Klagenfurt: Dahm (J. Holzer) – Strong, Schumnig, C. Unterweger, Bruggisser, Steffler, Vallant, Tialler – Bischofberger, Hundertpfund, Sticha – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Tičar, Petersen – S. Geier, Obersteiner, M. Geier – Witting.

    Rozhodčí: Barcelo, Furet – Constantineau, Zede
    thejrc.org