Levante – Rayo Vallecano 1:1 (kon.) | Villarreal – Alavés 0:0 (odl.) | Ath. Bilbao – Mallorca 2:0 (kon.)
Sevilla – Barcelona 0:0 (odl.)
konec
Athletic Bilbao
2:0 (0:0)
RCD Mallorca
Sobota 11.09.2021, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bilbaa, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. Přitom to ještě necelých dvacet minut před koncem zápasu vypadalo, že se sotva dočkáme nějaké té branky. Athletic ovšem udeřil díky standardní situaci a o pár minutek později potrestal zaváhání soupeře při rozehrávce. Mallorca to najednou měla extrémně složité, s výsledkem se jí nepovedlo nic udělat a z tohoto zápasu odchází bez bodu. (22:51:11)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:13.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jsme ve druhé polovině nastaveného času. Domácí soupeře nepouštějí do nebezpečných pozic, navíc mají míč na svých kopačkách.
     
    90+2
    Mallorca to nyní zkoušela centrem do pokutového území, kde si balón dokázal najít brankář Simón, který se posléze postaral o odkop od branky.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Bilbao takřka jistě získá všechny tři body, počítat ale musíme s nastavením.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Sedlar (RCD Mallorca).
     
    87
    Snadná práce pro hostujícího brankáře Reinu, který si počkal na padající předmět a posléze se mu povedlo rozehrát na Sedlara.
     
    86
    Rohový kop pro Athletic.
     
    85
    Mallorca se na delší časový úsek usadila na polovině soupeře, kde to přes levou stranu zkoušel střídající Prats, jehož nabídka sotva našla Niňa.
     
    84
    Balenziaga si seběhl na levou stranu, kde do kombinace zapojil také Muniaina. Po jeho nahrávce mířil pouze do protihráče kolega Zarraga.
     
    83
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Nico Serrano.
     
    82
    Williams se poté dostával za obranu soupeře, přičemž se mu také povedlo obejít brankáře Reinu, načež trefil tyč. Pomezní sudí ovšem signalizoval ofsajd.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Bilbao kráčí za dalším vítězstvím, Mallorca i nadále tahá za kratší konec provazu.
     
    79
    U postranní lajny se Olivanovi nepovedlo přejít přes protihráče, navíc z toho nebude ani autové vhazování pro Mallorcu, nýbrž pro domácí celek.
     
    78
    Simón si po delší době připsal práci, nejednalo se o nic extra složitého. Lee to přesto zkoušel překvapivě a povedlo se mu vybojovat další rohový kop.
     
    77
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Martin Valjent, přichází Joan Sastre.
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Takefusa Kubo, přichází Abdón Prats.
     
    77
    Hosté se po kombinaci dostali na opačnou stranu, kde ovšem nepřesnou zpětnou nahrávku vyprodukoval Olivan, kterému se nepovedlo najít Kuba.

    David Suchý

    Branky: 68. Vivian (Muniain), 74. I. Williams (Muniain)

    Karty:   60. Dani García (ATB) – 65. Baba (MLR), 87. Sedlar (MLR)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:13.
    Athletic Bilbao: Simón – Lekue, Vivian, I. Martínez, Balenziaga, Berenguer, Dani García, Vencedor, Muniain, Raúl García, I. Williams.
    Náhradníci: Ezkieta – Zarraga, de Marcos, Capa, Morcillo, Vesga, Núñez, Villalibre, Petxa, N. Williams, Serrano.

    RCD Mallorca: Reina – Maffeo, Valjent (77. Sastre), Sedlar, Oliván – de Galarreta (72. Febas), Baba (72. Battaglia) – Kubo (77. Prats), Ángel Rodríguez, Mboula (72. Lee Kang-in) – Niño.
    Náhradníci: Greif – Prats, Lago Junior, Sastre, Battaglia, Febas, Sevilla, Gayá, J. Costa, A. Sánchez, Hoppe, Lee Kang-in.

    Rozhodčí: Figueroa – Porras, Carreňo
    bahis siteleri