Levante – Rayo Vallecano 1:1 (kon.) | Villarreal – Alavés 0:0 (odl.) | Ath. Bilbao – Mallorca 2:0 (kon.)
Sevilla – Barcelona 0:0 (odl.)
odloženo
Sevilla FC
0:0 (-:-)
FC Barcelona
Sobota 11.09.2021, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:35:52)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:13.
     
    Dohrávka 4. kola mezi Sevillou a Barcelonou nenašla vítěze, týmy se rozešly smírně po výsledku 1:1.

    Oba góly padly v prvním poločase. Domácí poslal do vedení Alejandro Gómez, nicméně za hosty dokázal odpovědět Ronald Araújo. Ve druhém poločase „Rojiblancos“ výrazně zkomplikoval cestu za body Jules Koundé, jenž se nechal hloupě vyloučit poté, co hodil míč do obličeje Albovi. Sevilla nerozhodný výsledek udržela až do závěrečného hvizdu a opět ukázala, že se právem drží blízko čela soutěže, byť měla nejednou velké štěstí, a to hlavně když technická střela Dembèlého skončila na tyči.

    Svěřenci kouče Lopeteguie se z druhého místa přiblížili Realu Madrid na rozdíl pěti bodů, Barcelona se posunula na sedmou pozici před Valencii.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Arbitr del Cerro nakonec dal Barceloně příležitost rozehrát jeden poslední rohový kop. Do odraženého míče se opřel Jordi Alba, s přízemním pokusem do středu brány neměl Bunú starosti.
     
    90+6
    Zřejmě poslední šanci Barcelony strhnout vítězství na její stranu zmařil Jasín Bunú. Hlavní postava závěrečných minut zase ukázala výborné čtení hry, centr Ezzalzouliho schovala do rukavic těsně před Albou.
     
    90+5
    Luuk de Jong se probojoval k hlavičce, ale těsně bráněn Jordánem střílel hodně slabě, navíc přímo do středu brány. Snadný zákrok pro Bunúa.
     
    90+4
    Opět v hlavní roli marocký brankář. Opět zastavil centr protihráče v rukavicích, ale Ousmane Dembèlé mu situaci výrazně ulehčil, protože mířil přímo na něj.
     
    90+3
    Jistý Jasín Bunú. Správně očekával centr zprava od Ezzalzouliho, takže vyběhl z brankové čáry a kulatý nesmysl schoval do rukavic.
     
    90+2
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Valentino Fattore Scotta.
     
    90+1
    Hodně okatě si chtěl Júsuf Nasjrí vymodlit penaltu. Gerard Piqué dal od soupeře včas ruce pryč, sám teď může založit akci Barcelony.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.
     
    89
    Centr Dembèlého od rohového praporku prodlužoval González za sebe, kde očekával Lengleta, francouzského stopera ovšem ukázkově pokryl Fernando.
     
    88
    Přestože je na hřišti sotva pár vteřin, už má na kontě žlutou kartu. Juanlu nezachytil sprint Gonzáleze, následně mu taháním div neroztrhl dres.
     
    87
    Domácí drží hrací předmět na útočné polovině. Přesně tohle jim vyhovuje, v současné situace zřejmě na více než bod pomýšlet nemohou.
     
    86
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Juanlu.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Ludwig Augustinsson.
     
    85
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Frenkie de Jong, přichází Luuk de Jong.
     
    84
    Chyběly centimetry! Ousmane Dembèlé si připravil balón na střelu, kterou kroutil z pravé strany na zadní tyčku. Bunú plachtil vzduchem bez úspěchu, přesto nemusel smutnit, marockého gólmana zachránila pravá část brankové konstrukce.
     
    83
    Ezzalzoulimu vůbec nevyšlo zpracování, ale měl štěstí, protože Carlos mu balón vrátil. Následný centr poslal jen do rukou krajana v dresu soupeře Bunúa.

    Milan Huppert

    Branky:


    Sevilla FC:
    FC Barcelona:
    thejrc.org