Poruba 2011 – Šumperk 2:3 (1:2 po s.n.) | Přerov – Kolín 4:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:0 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 4:3 (po pr.) | Slavia – Havířov 10:4 (kon.) | Sokolov – Prostějov 0:5 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
10:4 (4:1, 2:2, 4:1)
AZ Havířov
Sobota 11.09.2021, 17:00Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Petr KAFKA - 10:4
     
    59:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Desítka je na světě! Pouhou sekundu před koncem slávisté dovršili deset vstřelených branek! Střela Krejčího od modré čáry neprošla, puk si ale vzal Knotek a ještě ho nahrál PETRU KAFKOVI, který z první stihl propálit bezmocného Kořénka! Asistence: Tomáš Knotek a Daniel Krejčí.
    53:49 Lukáš ŽEJDL - 9:4
     
    53:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté znovu skórují z přesilové hry, nakonec už to ale při hře pěti proti třem nestihli! Knotek si vzal na modré čáře puk a napřáhl ke střele. Na poslední chvíli ale svůj záměr přehodnotil a prudkou přihrávkou našel u pravé tyčky volného LUKÁŠE ŽEJDLA, který jen nastavil hokejku, od které se puk odrazil do sítě! Asistence: Tomáš Knotek.
    51:22 Antonín PECHANEC - 8:4
     
    51:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov velmi rychle odpovídá! Hosté se dostali do přečíslení, ve kterém ANTONÍN PECHANEC hledal prakticky už z brankové čáry volného spoluhráče, jenže Havel si prudkou přihrávku srazil do vlastní branky! Bez asistence.
    50:19 Albert MICHNÁČ - 8:3
     
    50:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využívají už čtvrtou přesilovku v zápase! ALBERT MICHNÁČ se rozjel z obranného pásma, při kličkované na poslední chvíli přistrčil puk Kružíkovi, který mu ho v pravý čas vrátil a slávistická devítka už měla jednoduchou úlohu! Asistence: Daniel Kružík.
    43:06 Daniel KRUŽÍK - 7:3
     
    43:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kafka zavezl kotouč do útočného pásma a před brankou přihrál DANIELU KRUŽÍKOVI, který se sice musel natahovat, ale kotouč přece jen zpracoval a pohotově ho poslal za přesouvajícího se Kořénka! Asistence: Petr Kafka.
    38:45 Lukáš ŽEJDL - 6:3
     
    38:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krejčí od modré čáry trefil clonícího Poletína, který se snažil rychle dorážet, jenže trefil jen skvěle přesunutého Kořénka! Puk se však odrazil na hranici brankoviště, kde byl před zcela odkrytou klecí připravený LUKÁŠ ŽEJDL! Asistence: Michal Poletín a Daniel Krejčí.
    37:17 Jan HUDEČEK - 5:3
     
    37:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté ještě stihli v dvojnásobné přesilovce skórovat a už je to jen o dva góly! Kotouč se dostal na pravou stranu k JANU HUDEČKOVI, který z první prostřelil Michajlova! Autor gólu pak ještě něco gestikuloval směrem k rozhodčím, jeho spoluhráči ho ale včas odtáhli. Asistence: Vlastimil Dostálek.
    29:26 Jan HUDEČEK - 5:2
     
    29:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté v polovině utkání snižují! Volný puk na branku nahodil Bambula, jenže trefil jen clonícího protihráče, od kterého se kotouč odrazil k volnému JANU HUDEČKOVI, který bez váhání uklidil puk do sítě! Asistence: Jan Bambula.
    26:26 Tomáš KNOTEK - 5:1
     
    26:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka sešívaných a je to už o čtyři góly! Střela Kafky z první sice neprošla, puk se však dostal k Poletínovi. Ani jeho pokus ale neprošel na branku, kotouč se však odrazil k Žejdlovi, který ještě chytře posunul na volného TOMÁŠE KNOTKA, který rychlou střelou nedal Kořénkovi šanci! Asistence: Lukáš Žejdl a Michal Poletín.
    18:19 Jiří DOLEŽAL - 4:1
     
    18:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté měli ponechanou výhodu, během které doslova rozebrali havířovskou obranu! Velkou zásluhou na tom měl Kafka, který se nejdřív zbavil obránce, následně vytáhl brankáře s brankoviště a posunul kotouč mezi kruhy na JIŘÍHO DOLEŽALA, který už měl před odkrytou klecí lehkou úlohu! Asistence: Petr Kafka.
    13:15 Tomáš KNOTEK - 3:1
     
    13:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté navyšují své vedení, když se prosazují v přesilové hře! Kafka na levé straně dlouho váhal, komu nahraje, nakonec ale vymyslel parádní křižnou přihrávku na TOMÁŠE KNOTKA, který z první prostřelil přesouvajícího se Fučíka! Asistence: Petr Kafka a Lukáš Žejdl.
    08:05 Michal POLETÍN - 2:1
     
    08:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia během půl minuty otáčí skóre! Po střele od modré čáry se kotouč odrazil k najetému MICHALU POLETÍNOVI, který tvrdou ranou rozvlnil síť! Asistence: Jiří Doležala a Matyáš Zelingr.
    07:33 Albert MICHNÁČ - 1:1
     
    07:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! ALBERT MICHNÁČ si vzal puk u pravého mantinelu, v rychlosti si nabruslil mezi kruhy a po kličce kolem obránce prostřelil Fučíka! Asistence: Lukáš Žejdl a Filip Vlček.
    03:09 Jan BAMBULA - 0:1
     
    03:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Dostálek dlouho čekal se zakončením, nakonec z pravého kruhu orazítkoval tyčku, od které se puk odrazil přesně na hůl JANA BAMBULY, který z první trefil odkrytou klec! Asistence: Vlastimil Dostálek a Jan Hudeček.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 8. Michnáč (Žejdl, Vlček), 9. Poletín (J. Doležal, Zelingr), 14. T. Knotek (Kafka, Žejdl), 19. J. Doležal (Kafka), 27. T. Knotek (Žejdl, Poletín), 39. Žejdl (Poletín, D. Krejčí), 44. Kružík (Kafka), 51. Michnáč (Kružík), 54. Žejdl (T. Knotek), 60. Kafka (T. Knotek, D. Krejčí) – 4. Bambula (Dostálek, Hudeček), 30. Hudeček (Bambula), 38. Hudeček (Dostálek), 52. Pechanec


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – D. Krejčí, R. Havel, Barák, Mi. Hovorka, Veber, Zelingr, T. Duda – Kafka (C), T. Knotek, Kružík – Vlček, Žejdl, Michnáč – J. Doležal (A), Poletín (A), M. Ondráček – Pšenička, Kern, Šteiner.
    AZ Havířov: Fučík (21. Kořének) – Chroboček, Valenta, Mrowiec, Lytvynov, Kabelka, M. Hlaváč – L. Bednář, Pechanec, M. Hrubec – Maruna (C), Hudeček (A), Dostálek – Bambula, R. Veselý, Kunc – Mrva, Krupa, Damašek.

    Rozhodčí: Květoň, Petružálek – Flegl, Zíka
    thejrc.org