Poruba 2011 – Šumperk 2:3 (1:2 po s.n.) | Přerov – Kolín 4:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:0 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 4:3 (po pr.) | Slavia – Havířov 10:4 (kon.) | Sokolov – Prostějov 0:5 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.09.2021, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Martin DOČEKAL - 5:2
     
    59:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Návrat po šesti letech končí brankou! Horácká Slavia vybojovala kotouč, následně ho Burian přiklepl svému kamarádovi MARTINU DOČEKALOVI, který v poslední sekundě poslal puk do odkryté branky. Takže i Burian zažívá povedený návrat domů, když si připsal asistenci u této branky. Asistence: Vilém Burian a Lukáš Doudera.
    49:16 Ladislav BITTNER - 4:2
     
    49:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nejlepší střelec minulé sezony v celé Chance lize se prosazuje hned v prvním zápase! Opět u toho byl i Matěj Psota, který posílal kotouč do brankoviště, poté poslal puk před branku Jiří Hunkes a LADISLAV BITTNER se z dorážky nemýlil! Asistence: Jiří Hunkes a Matěj Psota.
    44:34 Martin ŠŤOVÍČEK - 3:2
     
    44:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Klobouk dolů! MARTIN ŠŤOVÍČEK děkuje za krásnou nahrávku. Matěj Psota parádní žabičkou našel skrz několik hráčů právě prvního jmenovaného, který jen kotouč doklepl do branky. Krásná akce, domácí opět vedou! Asistence: Matěj Psota.
    33:17 Jiří SEVERA - 2:2
     
    33:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečná odpověď! To by málokdo čekal. Po dlouhé době se Ústí dostalo vůbec do pásma, po pěkné nahrávce se prosazuje JIŘÍ SEVERA, který svižnou střelou překonal Jekela. Asistence: Ondřej Bláha.
    33:02 Vojtěch STŘONDALA - 2:1
     
    33:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Velký tlak je využit! Horáci jdou zaslouženě do vedení po sérii několika šancí. Byla to zajímavá situace, ihned po buly vypálil VOJTĚCH STŘONDALA a překvapil brankáře hostů! Asistence: Lukáš Nedvídek.
    14:02 David MICHÁLEK - 1:1
     
    14:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! A prvním střelcem Třebíče v nové sezoně je štírek David Michálek. Ten stál ve správný čas na správném místě a doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Radim Ferda a Tomáš Křehlík.
    06:51 Michal TRÁVNÍČEK - 0:1
     
    06:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To je velký šok pro domácí. Souboj za brankou Jekela vyhráli hosté, následná přihrávka mezi kruhy našla zkušeného Michala Trávníčka, který se střelou z první nemýlil. Asistence: Daniel Vrdlovec.
    Marken.cz

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 15. Michálek (Ferda, Křehlík), 34. Střondala (Nedvídek), 45. Šťovíček (Psota), 50. L. Bittner (Hunkes, Psota), 60. Dočekal (Burian, L. Doudera) – 7. Trávníček (Vrdlovec), 34. Severa (O. Bláha)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Hunkes, L. Doudera, Poizl, L. Forman, M. Furch, Mlčák, Tureček – Psota, L. Bittner, Šťovíček – Střondala, Nedvídek, Krliš – Vodný, Dočekal, Burian – Ferda, Michálek, Křehlík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina, Š. Havránek, Trefný, L. Chalupa, Přindiš, Záruba, Vladimír Brož – Trávníček, Vrdlovec, Tůma – Š. Bláha, Milfait, D. Tůma – Severa, O. Bláha, Ouřada – Grim, T. Čermák, Jouza.

    Rozhodčí: Robert Čech, Jiří Ondráček – Roman Zídek, Ondřej Polák
    thejrc.org