Freiburg – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.) | Fürth – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Hoffenheim – Mohuč 0:2 (kon.)
Leverkusen – Dortmund 3:4 (kon.) | Union Berlín – Augsburg 0:0 (kon.) | RB Lipsko – Bayern 1:4 (kon.)
konec
RB Lipsko
1:4 (0:1)
Bayern Mnichov
Sobota 11.09.2021, 18:30 • Red Bull Arena, Lipsko • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:31:14)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 4 – 7
    Střely mimo: 6 – 12
    Držení míče: 51 % – 49 %
    Rohové kopy: 2 – 6
    Ofsajdy: 4 – 1
    Fauly: 9 – 13
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    I přes dnešní výhru zůstává Bayern druhý se ztrátou dvou bodů na stoprocentní Wolfsburg. Lipsko má po čtyřech kolech jedinou výhru a zítra se klidně může propadnout ze současné třinácté příčky.
     
    Lipsko si nevedlo ve šlágru kola proti úřadujícím mistrům vůbec špatně. Hlavně ve druhé půli Bayern dlouhodobě přehrávalo, ale to už bylo tak trochu jasné, že všechny body poputují do Bavorska. Na Lewandowského gól z penalty po změně stran navázal Jamal Musiala, který přidal ke gólu na 2:0 i asistenci na Saného trefu na 3:0. Laimer záhy snížil bombou z dálky, ale nic víc býci ze souvislé převahy nevytěžili. V samotném závěru navíc inkasovali ještě jednou z nohy střídajícího Choupo-Motinga.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bayern právě vstřelil branku!
    ERIC CHOUPO-MOTING zase ukazuje, mu ke skórování stačí minimum šancí. Klostermann pokazil ofsajdovou past v momentě Kimmichovy přihrávky z prvního doteku. Kamerunský útočník se ocitl v ložené příležitosti a ze značky pokutového kopu zakončil do protipohybu Gulácsiho.
     
    90+1
    Spolupráce tří střídajících. Stanisić vytáhl balón po levé straně. Choupo-Moting jeho přihrávku prodloužil na druhou stranu, ale Süleho střela ke Gulácsimu neprošla.
     
    90
    Nastavují se 4 minuty.
     
    89
    Eric Choupo-Moting vyměnil na hřišti Lewandowského, jenže se od té doby s míčem prakticky nepotkal. Nyní jej zastavil ofsajd.
     
    88
    Davies byl na hezkém výletě po křídle. Vyškolil tam Haidaru a zleva naservíroval balón Sabitzerovi, který z jedničky trefil Gulácsiho. Na dorážku hlavou měl minimum času, brána mu byla malá.
     
    87
    Před Poulsenem se to trochu otevřelo. Z delší vzdálenosti vypálil vedle brány, navrch se měl nacházet v postavení mimo hru.
     
    86
    Dominik Szoboszlai je ve druhé půli ve hře naprosto minimálně. Teď nesměle postupoval po levé straně, kde získal aut vytlučením Upamecanových bloků.
     
    85
    Jeden parádní gól z dálky už Lipsko dalo. O druhý se z trestňáku pokoušel Nkunku, ale balon skončil pár decimetrů nad břevnem.
     
    84
    Marcel Sabitzer poslal k zemi svého dlouholetého spoluhráče Poulsena. Rýsuje se slibná příležitost z přímého kopu nějakých pětadvacet metrů od Manuela Neuera.
     
    83
    Vypadá to, že se hosté dostali z nejhoršího. Nyní dlouhé vteřiny bojovali vedle pokutového území. Skončilo to ochotným pádem Musialy po kontaktu s Gvardiolem.
     
    81
    Kevin Kampl v přerušené hře rozdává svým spoluhráčům papírek, na kterém patrně budou nějaké pokyny od trenéra Marsche. Těžko říct, zda to v posledních deseti minutách nějak pomůže.
     
    80
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Willi Orban, přichází Lukas Klostermann.
     
    79
    Kimmich ani tuto standardku nikomu nepůjčil. Orban své nedávné zaváhání ale odčinil a bude se jenom vhazovat. Ještě předtím ale poslední změna na straně Lipska.
     
    78
    Willi Orban skočil na Saného rychlou kličku. Navázal na něj Musiala, kterého zastavil Joško Gvardiol jen za pomoci faulu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 58. Laimer (Kampl) – 12. Lewandowski (pen.), 47. Musiala (Lewandowski), 54. Sané (Musiala), 90+2. Choupo-Moting (Kimmich)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:12. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:13.
    RB Lipsko: Gulácsi (C) – Mukiele, Orban (80. Klostermann), Simakan, Angeliño (59. Gvardiol) – Laimer (59. Haidara), Kampl – Szoboszlai, Olmo (59. Forsberg), Nkunku – André Silva (71. Y. Poulsen).
    Náhradníci: Martínez – Adams, Brobbey, Forsberg, Gvardiol, Haidara, Henrichs, Klostermann, Y. Poulsen.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard (75. Süle), Upamecano, Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, T. Müller (75. Stanišić), Goretzka (59. Sabitzer) – Gnabry (45+1. Musiala), Lewandowski (59. Choupo-Moting), Sané.
    Náhradníci: Ulreich – Choupo-Moting, Musiala, Nianzou, Sabitzer, B. Sarr, Stanišić, Süle, Tillman.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Sinn
    bahis siteleri