Karlovy Vary – Havířov 2:3 (kon.) | SHK Mustangové – SOHO Olomouc 6:0 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Zlín sledge 5:7 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
5:7 (0:3, 2:1, 3:3)
SHK LAPP Zlín
Sobota 11.09.2021, 16:45 • Tipsport arena, Praha 7–Bubeneč • Česká para hokejová liga • 1. kolo
Partner:
     
    44:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ne ne, body z prvního duelu sezóny přeci jen poputují na Moravu! Jen krátce po úvodním buly se kotouče chopil ZDENĚK HÁBL a naprosto s přehledem rozvlnil síť domácí klece – 5:7! Asistence: Martin Joppa.
     
    43:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané to ale stále nehodlají vzdát a snižují, Zlín to nakonec v závěru utkání tak jednoduché mít nebude! Molek se jen marně natahoval po ráně JIŘÍHO KRUPIČKY do vzdálenějšího vingl – 5:6! Asistence: Zdeněk Krupička.
     
    42:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Obrovskou ránu sparťanským nadějím na vyrovnání zasadil MARIAN LIGDA, hosté vedou sto dvacet dva sekund před koncem o dva zásahy – 4:6! Asistence: Slavomír Ferenčík.
     
    41:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak pozor, tohle bude ještě drama! Čtyři a půl minuty před koncem na rozdíl jedné jediné branky upravuje JIŘÍ RAUL! No, adeptů na hattrick dnes máme hodně – uvidíme aspoň jeden? Asistence: Lukáš Kapko.
     
    36:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale pozor, domácí nehází ručník do ringu a znovu snižují! Z hranice brankoviště si na hattrick zadělal ZDĚNEK KRUPIČKA – 3:5! Asistence: Miroslav Novotný.
     
    35:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak teď už to budou mít sparťané pořádně těžké, pokud stále pomýšlí na bodový zisk! Pod pátou branku Zlína se podepisuje jeho kapitán MARIAN LIGDA – 2:5! Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    26:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neúprosný tlak na soupeřovu svatyni se domácím borců nakonec přeci jen vyplatil, z bezprostřední blízkosti brankoviště hostujícího gólmana překonal JIŘÍ RAUL – 2:2! Asistence: Alex Ohar.
     
    21:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují z rychlého brejku! Julina vyslal přihrávkou do útoku MARTINA JOPPU, který z nájezdu Vápenku hravě překonal! Znovu je to o tři góly – 1:4! Asistence: Pavel Julina.
     
    17:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Snížení je na světě, Sparta početní výhodou nepohrdla a stahuje manko na dva góly! Prudkou ranou do horního růžku Molkovu klec odčaroval ZDENĚK KRUPIČKA – 1:3! Bez asistence.
     
    08:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Duel má zatím v Bubeneči dost jednoznačný průběh a zdá se, že možná uvidíme i debakl! Hosté mají dění plně pod kontrolou, po krátké skrumáži před brankovištěm se prosazuje ZDENĚK HÁBL – 0:3! Asistence: Marian Ligda.
     
    04:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    No, tak to bylo tedy hodně rychlé! Moravané po necelé minutě hry zvyšují svůj náskok, tentokrát pryž do branky zaplula po přesné střele RÓBERTA TURICE – 0:2! Asistence: Slavomír Ferenčík.
     
    03:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus už to vyšlo! Michal Vápenka ze své klece loví puk, už na začátku čtvrté minuty otevírá skóre MARTIN JOPPA – 0:1! Asistence: Zdeněk Hábl.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 18. Krupička Z., 27. Raul (Ohar), 37. Krupička Z. (Novotný), 42. Raul (Kapko), 44. Krupička J. (Krupička Z.) – 4. Joppa (Hábl Z.), 5. Turic (Ferenčík), 9. Hábl Z. (Ligda), 22. Joppa (Julina), 36. Ligda (Hábl Z.), 43. Ligda (Ferenčík), 45. Hábl Z. (Joppa)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka (Matoušík) – Zapletal, Raul (A) – Ohar, Novotný, Frolík, Jirsa, Kapko, Pšenčík, Krupička Z. (A), Krupička J. (C).
    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Hábl Z., Ferenčík – Joppa, Ligda (C), Mach, Hábl D., Turic, Zdražil, Panák.

    Rozhodčí: Lužný, Kubas.
    thejrc.org