Třinec – Litvínov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Motor ČB 3:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 4:1 (kon.)
Kladno – Mountfield HK 0:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:4 (0:1, 3:2, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 14.09.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:33 Jan ŠTENCEL - 3:4
     
    48:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po 661 zápasech ve zlínském dresu se poprvé proti Beranům prosazuje jejich odchovanec Jiří Ondráček. I když jde v uvozovkách pouze o asistenci, může hrát zásadní roli. Nutno ale podotknout, že akci vyšperkoval JAN ŠTENCEL, který si i z pozice obránce poradil jako zkušený mazák. Jako obsazený hráč si puk přetáhl na bekhend a zakončil přes Kašíka do odkryté části brány. Asistence: Jiří Ondráček.
    33:50 Milan GULAŠ - 3:3
     
    33:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Napodruhé už se ovšem MILAN GULAŠ rozhodně mýlit nebude. Kotouč zpoza klece vyvezl Lukáš Pech a rázným pasem vybídl ke skórování spoluhráče z druhé útočné formace. Kapitán Motoru našel mezírku mezi betony Libora Kašíka, k čemuž kvalitním zacloněním přispěl i Jiří Ondráček. Asistence: Lukáš Pech.
    29:28 Martin NOVOTNÝ - 3:2
     
    29:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Čistý průstřel od modré čáry a Berani už vedou. MARTIN NOVOTNÝ se vší silou opřel do puku poté, co před brankou nadělal pořádný binec Jan Svoboda. Na kolenou klečící Jan Piskáček zavázel brankáři Dominiku Hrachovinovi, ten tak nemohl reagovat na nabídku Darka Hejcmana ani následnou střelu Novotného. Asistence: Darek Hejcman, Jan Svoboda.
    23:44 Jan SVOBODA - 2:2
     
    23:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    A s góly se nyní skutečně roztrhl pytel. Soupeři vrátil zaváhání obránce Ondřej Slováček, který až nepochopitelně minul volný kotouč, čehož využil Darek Hejcman a hlavně JAN SVOBODA. Tváří v tvář Hrachovinovi vyzkoušel přímé zakončení zápěstím a nemýlil se. Obě branky dělilo 14 vteřin a skóre má podobu 2:2. Asistence: Darek Hejcman.
    23:30 Milan GULAŠ - 1:2
     
    23:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Už se zdálo, že Zlín se dostává ke své hře, jenže Daniel Gazda předvedl velkou hrubku u modré čáry a MILAN GULAŠ si vychutnal brankáře Kašíka. Klička a gól, takhle jednoduché to bylo. Samostatný únik se snažil Kašík řešit roztáhnutím přes celé brankoviště, ale marně. Bez asistence.
    21:15 Štěpán FRYŠARA - 1:1
     
    21:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Zlína znamená vyrovnání. Ševci udeřili po ještě kratší době než Motor v úvodní periodě. ŠTĚPÁN FRYŠARA vedl přečíslení dva na jednoho, které ještě dojížděl jeden z obránců Českých Budějovic. I proto Fryšara strhnul hru na střed a perfektně umístěnou ranou rozradostnil domácí fanoušky. Stav je nyní 1:1. Asistence: Jakub Šlahař, Jakub Ferenc.
    02:07 Matěj TOMAN - 0:1
     
    02:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se z první vážnější akce dočkali úvodního gólu. Miroslav Holec se od pravého mantinelu dostal až na střed. Jakmile viděl, že MATĚJ TOMAN zůstává nepokrytý, okamžitě mu předal přihrávku a Toman prakticky z první tahem načapal Kašíka na přední tyči. Motor se ujímá vedení, přestože do utkání vstoupil lépe Zlín. Asistence: Miroslav Holec, Kristofers Bindulis.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 22. Fryšara (Šlahař, Ferenc), 24. Jan Svoboda (Hejcman), 30. M. Novotný (Hejcman, Jan Svoboda) – 3. Toman (Holec, Bindulis), 24. Gulaš, 34. Gulaš (Pech), 49. Štencel (J. Ondráček)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, Žižka, Ferenc, Trška, Gazda, M. Novotný, Dluhoš – Kubiš (A), Fořt (C), T. Mikúš – Šlahař, Fryšara, Okál – Sebera, P. Sedláček, Köhler (A) – Karafiát, Hejcman, Jan Svoboda.
    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Vráblík, Bindulis, Piskáček (A), Bučko, Slováček, Štich, Štencel – Abdul, M. Hanzl, Vondrka – J. Ondráček, Pech (A), Gulaš (C) – Venkrbec, D. Voženílek, Valský – M. Beránek, Toman, Holec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Lederer, Rožánek

    Diváci: 2582
    thejrc.org