Chabarovsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 7:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Severstal Čerepovec
Středa 15.09.2021, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:01 David TOMÁŠEK - 3:2
     
    56:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Český reprezentant DAVID TOMÁŠEK korunuje svůj výborný výkon dost možná rozhodující brankou. Na vlastní modré čáře obral o touš Timašova a poté se společně se svým spoluhráčem Fajzullinem řítil na jednoho bránícího hráče. Tomášek zvolil střelu a udělal dobře. Krásně trefil prostor u zadní tyče. 3:2. Bez asistence.
    42:04 Jakob STENQVIST - 2:2
     
    42:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    JAKOB STENQVIST se tentokrát už trefuje, načež srovnává i průběžný stav. Přihrávka Rykova zapadla ke zcela volnému obránci s číslem 7 na zádech, který se už nemýlil. 2:2. Asistence: Jegor Rykov.
    12:35 Sergej TĚREŠČENKO - 2:1
     
    12:35
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur střílí velmi kuriózní druhý gól. Po vyhraném vhazování Tomáška šel kotouč na modrou čáru, ze které pálil SERGEJ TĚREŠČENKO. Obránce Chabarovsku sice klec minul, ale od zadního mantinelu se černá guma odrazila na záda Šugajeva, jenž si ji srazil do sítě. 2:1. Asistence: Radan Lenc a David Tomášek.
    07:13 Nikita GUSLISTOV - 1:1
     
    07:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Přesilovka hostů byla po zásluze využita! Robert Rooba získal puk ještě na vlastní modré čáře a následně rozjel rychlý kontr. Na pravé straně zůstal úplně volný rychlostně velmi zdatný NIKITA GUSLISTOV, jenž přesně zamířil nahoru. 1:1. Asistence: Robert Rooba.
    05:06 Radan LENC - 1:0
     
    05:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    O pár sekund později ale přece jen domácí otevírají skóre. Svůj první gól v letošním ročníku KHL si připisuje český útočník RADAN LENC. Bývalý hráč Liberce si najel na pravou stranu, zpracoval si přihrávku Fajzullina a poté touš krásně zavěsil do horního růžku. 1:0. Asistence: Danil Fajzullin a David Tomášek.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 6. Lenc (Fajzullin, Tomášek), 13. S. Těreščenko (Lenc, Tomášek), 57. Tomášek – 8. Guslistov (Rooba), 43. Stenqvist (Rykov)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Bartošák) – Aljajev, S. Těreščenko, Mašín, Jordán (C), Pedan, Znacharenko, Byčkov – Alexejev, V. Butuzov (A), Zubov (A) – Lenc, Fajzullin, Tomášek – Slepec, A. Kuzněcov, Zaseda – Šarov, Zyrjanov, Archipov.
    Severstal Čerepovec: Šugajev (Šostak) – Press, M. Tichonov, Stenqvist, Rykov, M. Chabarov, Timašov, Makejev – Jo. Nättinen, Liška, J. Morozov (C) – Rooba (A), Geraskin (A), Guslistov – Kodola, Vovčenko, D. Dumbadze – Rasskazov, Mojsejev, Kolmykov – Agapov.

    Rozhodčí: Bukin, Fatějev – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 3 094
    thejrc.org