Besiktas – Dortmund 1:2 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Šachtar 2:0 (kon.) | Club Brugge – PSG 1:1 (kon.)
Manchester City – RB Lipsko 6:3 (kon.) | Atlético – Porto 0:0 (kon.) | Liverpool – AC Milán 3:2 (kon.)
Sporting – Ajax 1:5 (kon.) | Inter – Real Madrid 0:1 (kon.)
konec
Inter Milán
0:1 (0:0)
Real Madrid
Středa 15.09.2021, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:54:54)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:10.
     
    Je konec! Real Madrid nakonec vítězí na hřišti Interu Milán 1:0. Domácí Inter vlétl do duelu jako velká voda. Už v deváté minutě hrozil Martínez. O minutu později hlavičkoval Škriniar nad břevno. V 15. minutě odpovídal Casemiro, který také netrefil branku. Ve 20. minutě mohl otevřít skóre Lautaro Martínez, ale Courtois byl připraven. Deset minut před přestávkou mohl hlavou otevřít skóre Éder Militao, jenže ani on si neseřídil mířidla. Na opačné straně pak zahodili velké šance Džeko a Brozovič. Po změně stran dokázal Real srovnat obraz hry a zlepšil i defenzivu. Přesto měl v 54. minutě na hlavě úvodní branku Džeko, ale opět si vylámal zuby na hostujícícím brankáři. Rozhodnutí přišlo až v 89. minutě, kdy Camavinga našel Rodryga, který rozhodl o vítězném vstupu Realu Madrid do nového ročníku Ligy mistrů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Inter ještě v samotném závěru nastavení zahrával přímý kop v blízkosti velkého vápna. Exekuce přímého kopu se ujal Dimarco, ale trefil jen záda spoluhráče.
     
    90+2
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Marco Asensio.
     
    90+1
    Casemiro na polovině hřiště zbrzdil akci svého celku a byl faulován. Real Madrid teď rozhodně nebude spěchat s rozehrávkou standardní situace.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
    89. RODRYGO - 0:1
     
    89
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid se v samotném závěru dnešního souboje dostává do vedení! Úvodní branku dnešního souboje obstarali střídající fotbalisté. Eduardo Camavinga si naběhl na dloubáček do pokutového území, sklepl míč k malému vápnu a RODRYGO z voleje nedal Handanovičovi nárok!
     
    89
    Carvajal svedl souboj s Bastonim a odnesl jej bolestivým šrámem. Domácí obránce ale ihned k soupeři přispěchal s omluvou. Jdeme do samotné koncovky.
     
    88
    Karim Benzema po rychlém protiútoku připravil míč do pokutového území pro Viníciuse, ale jeho zakončení zastavil obětavým skluzem Milan Škriniar.
     
    87
    Brozovič dostal přihrávku na pravou stranu, odkud chtěl odcentrovat do pokutového území, ale rychle proti němu vystoupil jeden ze soupeřů.
     
    86
    Stefan de Vrij si zkušeně poradil s napaajícím Karimem Benzemou a pomohl si malou domů. Samir Handanovič nevolil dlouhý nákop, ale raději přihrál Dumfriesovi
     
    85
    Edin Džeko si na polovině hřiště výborně pokryl míč a byl faulován. Militao navíc vůbec nešetřil na důrazu, takže bosenského útočníka to mohlo bolet.
     
    84
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Nicoló Barella, přichází Matías Vecino.
     
    83
    Valverde poslal přihrávku na střed hřiště, kam spěchal Casemiro, ale Denzel Dumfries byl u míče o krůček dříve. Casemiro to navíc odnesl nějakým šrámem.
     
    82
    Vinícius Júnior si naběhl na centr z pravé strany, stačil si míč připravit na pravačku, ale jeho technický projektil zablokoval jeden z domácích obránců.
     
    81
    Eduardo Camavinga se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do akce Realu Madrid. Domácí Inter ale hraje v dobře zatažené obraně.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 89. Rodrygo (Camavinga)

    Karty:   45+1. Lautaro Martínez (INM) – 60. Alaba (REA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:10.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian (55. Dumfries), Barella (84. Vecino), Brozović, Çalhanoğlu (65. Arturo Vidal), Perišić (55. Dimarco) – Džeko, Lautaro Martínez (65. Correa).
    Náhradníci: Cordaz, I. Radu – Gagliardini, Arturo Vidal, Ranocchia, Dumfries, Alexis Sánchez, D'Ambrosio, Vecino, Kolarov, Dimarco, Correa.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho Fernández, Alaba – Valverde, Casemiro, Modrić (80. Camavinga) – L. Vázquez (66. Rodrygo), Benzema (C), Vinícius Júnior (90+2. Asensio).
    Náhradníci: Fuidias, Lunin – M. Díaz, Rodrygo, J. Vallejo, Isco, Jović, Gutiérrez, Asensio, E. Hazard, Camavinga, Blanco.

    Rozhodčí: Siebert – Foltyn, Gittelman

    Diváci: 37 082
    thejrc.org