Švýcarsko – Česko 3:8 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:8 (0:3, 3:5)
Česko
Středa 15.09.2021, 17:15Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    I druhý zápas českého týmu končí vítězstvím. Tentokrát Čechům nestačilo Švýcarsko, které ale dokázalo třikrát skórovat. Produktivita ovšem ozdobila výkon Česka, které si zajistilo postup do play-off. V posledním zápase skupiny se rozhodne, zda skupinu ovládnou Češi nebo Španělsko. (18:39:02)
     
    Konec zápasu.
     
    39:58
    Mahdal si ještě sáhne na kotouč, když jej z dálky otestoval Carmona, ale to už bude vše.
     
    39:48
    Vyloučení v týmu Česko (Jakub Bernad – 2 min, držení).
     
    39:17
    Běží poslední minuta a Češi kontrolují hru.
     
    38:29
    Dietrich neprošel přes české obránce a Mahdal může zůstat v klidu a bez práce.
     
    37:49
    Kamil Skácel si zkrotil na holi skákající puk a bekhendem z mezikruží vyslal další ránu na švýcarskou branku. Annel raději přerušuje hru.
     
    36:50
    Patrik Annel zase musel ukázat své kvality. Zkoušel to na něj Aleš Chamrád, ale Švýcar zase dokázal střelu ukrýt ve výstroji.
     
    35:58
    Jakub Cik nabral rychlost a ze středu hřiště vyslal další střelu na švýcarskou branku. Annel obstál.
     
    35:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    S góly se doslova roztrhl pytel. DARRYL JAMES CARMONA pravděpodobně za pomoci teče českého brankáře prostřelil Mahdala na první tyči.
     
    33:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají další branku a Annel si ji tentokrát za rámeček nedá. MARTIN FIALA se snadno dostal do brankoviště a z otočky poslal kotouč mezi jeho betony. asistence: Jakub Bernad.
     
    32:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    To byla rychle využitá přesilová hra. Nejprve se kotouč k brance nedostal, ale na druhý pokus, který vyslal MARTIN FIALA už nedokázal Annel reagovat a loví posedmé kotouč z branky. Asistence: Jakub Bernad.
     
    32:25
    V signalizované výhodě stihl Mahdal utéct z branky a Češi sevřeli soupeře kolem jeho brankoviště. Na Loskota přišla dobrá přihrávka přes šířku hřiště, jenže Annel se vyznamenal a vytáhl parádní zákrok na brankové čáře.
     
    31:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    NOAH MANUEL HEINRICH se dvakrát dostal do výhodné pozice na pravém kruhu po přihrávkách Lukase Dietricha a tu druhou už zužitkoval, když o tyč otřel střelu a Mahdal nestihl zareagovat. Asistence: Lukas Dietrich.
     
    30:29
    Jakub Bernad byl sám u tyče, ale neměl kudy procpat kotouč do branky, a tak se snažil alespoň udržet kotouč, což se mu povedlo.
     
    29:29
    Švýcaři si po šesté inkasované brance berou oddechový čas.
     
    29:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Souhra dvojice Loskot a Šebek zase zafungovala, když dokonale vyšachovali obranu a po Loskotově pasu měl PATRIK ŠEBEK snadnou pozici, když střílel nad padajícího Annela. Asistence: Marek Loskot.
     
    29:06
    Marek Loskot dostal přihrávku do jízdy a ihned pálil. Annel se musel natahovat, aby střelu vytěsnil.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 22. Edri, 32. Heinrich (Dietrich), 36. Carmona – 2. Fiala (Chamrád), 4. Loskot, 16. Šebek (Loskot), 24. Loskot (Školoud), 28. Bernad (Chamrád), 30. Šebek (Loskot), 33. Fiala (Bernad), 34. Fiala (Bernad)


    Švýcarsko: Annel (Brunner) – Hunziker, Villger, Heinrich, Edri, Eichenberger, Farrer, Steger, Kamber, Rohner, Dietrich, Carmona
    Česko: Mahdal (Brabec) – Chamrád, Cik, Strýček, Bernad, Školoud, Skácel, Andrýsek, Šebek, Fiala, Vyoral, Loskot, Novák L., Novák J.
    thejrc.org