Kostarika – Venezuela 0:1 (kon.) | Egypt – Guatemala 6:3 (kon.) | Litva – Kazachstán 0:3 (kon.)
Uzbekistán – RFU 2:4 (kon.)
konec
Egypt
6:3 (1:1)
Guatemala
Středa 15.09.2021, 17:00 • Vilnius Aréna, Litva • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
    40. Mostafa AJD - 6:3
     
    40
    Egypt právě vstřelil branku!
    Domácí využili, že soupeř hrál bez brankáře a po zisku míče šli do brejku 3 na 1, kdy MOSTAFA AJD zakončil z poloviny hrací plochy do zcela prázdné svatyně a zkompletoval hattrick během pěti minut.
    37. Mostafa AJD - 5:3
     
    37
    Egypt právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky pro domácí, kteří tak jsou velice blízko důležité výhře! Mansúr posunul míč MOSTAFAU AJDOVI a jeho prudká přízemní rána skončila u pravé tyče. Egypt tak vede 5:3! Asistence: Mohamed Mansúr.
    36. Mostafa AJD - 4:3
     
    36
    Egypt právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení 4:3! Elashwal nejprve vypálil tvrdou ránu, kterou ale brankář Ramirez nedokázal zachytit, ale pouze vyrazil před sebe, kde byl připraven MOSTAFA AJD a ten z bezprostřední blízkosti zakončil do poloprázdné brány.
    34. Tarek ŠÚLA - 3:3
     
    34
    Egypt právě vstřelil branku!
    Fantastický zápas pokračuje další brankou domácích a je srovnáno na 3:3! Essama Alla poslal míč na levou stranu, kde se elegantně zbavil obránce Abdelrahman el-Ašwal a následně přihrál míč na zadní tyč TARKU ŠÚLOVI, jenž zakončil do zcela prázdné svatyně. Asistence: Abdelrahman el-Ašwal.
    33. Wanderley RUIZ - 2:3
     
    33
    Guatemala právě vstřelila branku! Hosté si berou vedení zpět na svou stranu! Patrick Ruiz poslal fantastický pas na levou stranu, kde se dostal do šance WANDERLEY RUIZ a skvělým lobem překonal vyběhnutého brankáře Abdelnásira.
    32. Abdelrahman EL-AŠWAL - 2:2
     
    32
    Egypt právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 2:2 a obrovské drama pokračuje! ABDELRAHMAN EL-AŠWAL měl před sebou celkem dostatek místa a tak se rozhodl pro přízemní střelu k pravé tyči, která byla skvělou myšlenkou a Ramirez nedosáhl na balón.
    25. Patrick RUIZ - 1:2
     
    25
    Guatemala právě vstřelila branku! Hosté otáčejí vývoj tohoto utkání a vedou 2:1! Rohový kop byl rozehrán na Aguilara, který poslal přízemní střelu, kterou si Abdelnásir vyrazil, ale pouze před sebe, kde se nacházel PATRICK RUIZ a zakončil do poloprázdné svatyně.
    16. Jose MANSILLA - 1:1
     
    16
    Guatemala právě vstřelila branku! Máme srovnáno na 1:1! Egypťané se dopustili chyby při rozehrávce a k míči se tak dostal Edgar Santizo, který našel na levé straně osamoceného JOSÉHO MANSILLU a ten zakončil do prázdné brány. Asistence: Edgar Santizo.
    4. Mohamed MANSÚR - 1:0
     
    4
    Egypt právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Rohový kop byl rozehrán na Tarka Šúla, který z první poslal střílený míč na zadní tyč, kde byl připraven MOHAMED MANSÚR, kterému jen stačilo nastavit nohu. Asistence: Tarek Šúla.

    Michal Raška

    Branky: 4. Mansúr (Šúla), 32. el-Ašwal, 34. Šúla (el-Ašwal), 36. Ajd, 37. Ajd (Mansúr), 40. Ajd – 16. Mansilla (Santizo), 25. Ruiz, 33. Ruiz (Ruiz)

    Karty:   30. Dunga (EGY)


    Egypt: Abdelnásir (Šober) – Alla, Dunga, Mansúr, Šúla – Ahed, Body, Ajd (C), el-Ašwal, Koki, Saeí, Júsrí
    Guatemala: Ramirez (Reyes) – Enriquez, Mansilla, Sandoval, Santizo – Aguilar (C), Alay, Alvarado, Campaignac, González, Moran, Ruiz

    Rozhodčí: Nazemi – Mehrabi, Bukujev
    bahis siteleri