Zlín – Vítkovice 3:6 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 5:2 (kon.) | Liberec – Kladno 3:2 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Sparta – Třinec 4:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 17.09.2021, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:03 Tomáš FILIPPI - 3:2
     
    49:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se i potřetí dostávají do vedení! Ondřej Vitásek na modré čáře přihrál na TOMÁŠE FILIPPI, který vypálil bez přípravy a Landon Bow jeho parádní dělovku našel až v síti za svými zády. Asistence: Ondřej Vitásek.
    33:06 Danny KRISTO - 2:2
     
    33:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku a srovnávají na 2:2! Tomáš Plekanec krásnou přihrávkou z rohu hřiště našel za pravým kruhem volného DANNYHO KRISTA, který zápěstím propálil Petra Kváču. Asistence: Tomáš Plekanec, Nicolas Hlava.
    19:17 Michal BIRNER - 2:1
     
    19:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vyhráli buly v útočném pásmu a Lukáš Derner hned poslal kotouč směrem na bránu. Po cestě ho šikovně tečoval MICHAL BIRNER a vrátil svému týmu těsně před přestávkou vedení! Asistence: Lukáš Derner, Tomáš Filippi.
    11:50 Jaromír JÁGR - 1:1
     
    11:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Rytíři po levé straně vjeli do útočného pásma, Matěj Beran poslal kotouč přímo proti holi JAROMÍRA JÁGRA, který z kruhu zápěstím pohotově trefil prostor pod horní tyčkou. Střelu hrající legendy potleskem sympaticky ocenili i liberečtí fanoušci. Asistence: Matěj Beran.
    03:55 Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    03:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí ujímají vedení. Parádní individuální akci předvedl JAKUB KLEPIŠ, který se uvolnil u pravého mantinelu, následně se hezkou stahovačkou zbavil bránícího hráče a vymetl vzdálenější horní růžek Bowovy klece! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. Klepiš, 20. Birner (Derner, Filippi), 50. Filippi (Vitásek) – 12. Jágr (M. Beran), 34. Kristo (Plekanec, Hlava)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Melancon, Vitásek, Rosandić, Derner, M. Ivan – Birner (A), Filippi, Ordoš – Záborský, Gríger, M. Zachar – Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – Rychlovský, P. Jelínek (C), Šír – Klapka.
    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Kehar, Dotchin (A), Baránek, Donaghey, Wood, Suchánek, Nilsen – Hlava, Plekanec (C), Dvořáček – Kristo, Kubík (A), J. Strnad – Račuk, Pitule, Machala – M. Beran, Filip, Jágr.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Lederer, Rožánek.

    Diváci: 5 048
    thejrc.org