Liberec – Jihlava 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 5:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 6:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Sparta – Zlín 4:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 17.09.2021, 18:00 • Tipsport arena, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    33:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani tentokrát příležitostí nepohrdli a rychle ji přetavují v gól, v Praze je to znovu o tři branky! Odraženou střelu Tadeáše Talafy za Krbečka doklepl TOMÁŠ MARTINEC, který ho tak obral o čisté konto – 4:1! Asistence: Tadeáš Talafa, Šimon Frömel.
     
    28:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl hodně zajímavý zásah z dílny Pražanů, kteří v polovině druhé části vyhání Šarmana ze zlínského brankoviště! Kolečko kolem hostující svatyně udělal JAN KRUPIČKA, který následně se štěstím uklidil puk k bližší tyči hostující klece – 4:0! Bez asistence.
     
    25:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o tři branky! Šarman loví ze své klece kotouč po zakončení JAKUBA ZEMBOLA, který si připisuje už třetí kanadských bod v dnešním utkání – 3:0! Asistence: Oto Theimer.
     
    23:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pověstné pravidlo "nedáš – dostaneš" opět potvrdilo svou platnost, Sparta po rychlém protiútoku zvyšuje na rozdíl dvou branek! Tentokrát Šarmana překonal ANDREJ FÁBRY – 2:0! Asistence: Jakub Zembol.
     
    04:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se prosazuje v poslední sekundě početní výhody a v polovině páté minuty otevírá skóre! Na střeleckou listinu se jako první zapisuje LUKÁŠ KALNÝ, který využil závaru před Šarmanem a uklidil puk za brankáře – 1:0! Asistence: Jakub Zembol, Maxim Kubánek.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Kalný (Zembol, Kubánek), 24. Fábry (Zembol), 26. Zembol (Theimer), 29. Krupička – 34. Martinec (Talafa, Frömel)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, David, Tomek, Ducháč (C), Chvátal – Senčák, Kubánek, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček (A), Fábry, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol.
    Berani Zlín: Šarman (29. Synek) – Kunst, Burian, Nábělek, Mikulík, Talafa, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Heš, Frömel, Lavička, Luža (A), Laciga.

    Rozhodčí: Bejček – Frodl, Komárek.
    thejrc.org