Bratislava Capitals – Pustertal 2:3 (kon.) | Bolzano – Znojmo 5:4 (kon.)
konec
HC Bolzano
5:4 (3:1, 1:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 17.09.2021, 19:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Rychlý gól při power-play a ještě to bude drama. Sražená střela od modré se dostala do mezikruží, kde se bleskově zorientoval VOJTĚCH NĚMEC a prudkým švihem se trefuje nad rameno brankáře. Asistence: Tomáš Svoboda, Anthony Luciani.
     
    43:39
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Teď už se domácí radují. Parádní akci předvedl DANIEL CATENACCI, který ve velké rychlosti prosvištěl mezi beky, v pádu vymíchal i Kantora a skončil v brance spolu s pukem.
     
    38:53
    Orli právě vstřelili branku!
    No pozor, tak tohle se znojemské střídačce povedlo. Po zkoumání videa rozhodčí branku uznávají, za úspěšného střelce je označen ANTHONY LUCIANI. Je to opět jen o gól. Bez asistence.
     
    38:16
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól bude Znojmo mrzet, bylo dlouhou dobu na ledě lepší, jenže nechalo se zavřít v pásmu a unavená pětice nakonec po nedůrazu před Kantorem inkasuje z hole MIKA HALMA, který svou střelu otřel o tyč. Bez asistence.
     
    33:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovku a zaslouženě se za svou aktivitu dostává soupeři na dostřel. Rychlou kombinaci přes osu hřiště zakončoval Svoboda, rozhozený Boyle jen vyrazil před sebe a FILIP AHL pohotově bekhendem obhodil ležícího brankáře. Asistence: Tomáš Svoboda, Ryan Culkin.
     
    15:47
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano spustilo smršť a je tady třetí slepený gól během velmi krátké chvíle. DOMENICO ALBERGA obdržel skvělý pas do mezikruží, odkud vyslal střelu zápěstím přímo do sítě. Asistence: Dustin Gazley a James Dehaas.
     
    14:08
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    To byl teda rychlý obrat. ALEX TRIVELLATO vystřelil od modré a znojemský brankář zůstal díky výbornému clonení dalšího útočníka Bolzana bez šance. Asistence: Daniel Catenacci.
     
    13:11
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bohužel je vyrovnáno. BRETT FINDLAY se výborně zorientoval v předbrankovém prostoru a dopravil kotouč po střele od modré do brány. Asistence: Dustin Gazley a Keegan Lowe.
     
    10:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Je to tam, Znojmo jde do vedení! Brittain vyhrál vhazování na obránce Culkina, který ihned poslal nahození na bránu a ANTONY LUCIANI se perfektně zorientoval před brankou a dopravil kotouč do sítě! Asistence: Ryan Culkin, Joshua Brittain.

    Lukáš Peroutka

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 14. Findlay (Gazley, Lowe), 15. Trivellato (Catenacci), 16. Alberga (Gazley, Dehaas), 39. Halmo, 44. Catenacci – 11. Luciani (Culkin, Brittain), 34. Ahl (T. Svoboda, Culkin), 39. Luciani, 60. Němec (T. Svoboda, Luciani)


    HC Bolzano: Boyle (Fazio) – Maione, Lowe, Dehaas, Plastino, Trivellato, Di Perna, Glück – Halmo, Catenacci, Miceli – Frank, Findley, Gazley – Frigo, Bernard, Mizzi – Pitschieler, Alberga, Insam.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Southorn, Haman, Tejnor, Bartko – T. Svoboda, Němec, Ahl – Luciani, Brittain, Fejes – Gorčík, Matuš, Köver – Kvasnica, O. Svoboda, Oščádal.

    Rozhodčí: Berneker, M. Nikolić – Basso, Pardatscher
    bahis siteleri