Česko – Slovensko 5:0 (kon.)
konec
Česko
5:0 (1:0, 4:0)
Slovensko
Pátek 17.09.2021, 21:35 • Palaghiaccio G. Bolino, Rocarasso (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji • Čtvrtfinále
Partner:
     
    34:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slovenská obrana se doslova rozpadla a je z toho pátý zásah v Pončákově brance. Milimetrově přesná kombinace vyšachovala jak obránce, tak i brankáře a MAREK LOSKOT mohl jen zasouvat puk do slovenské klece. Asistence Patrik Šebek.
     
    29:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Možná už Slovensku dochází síly. Češi totiž počtvrté udeřili a kráčejí za postupem do semifinále. JAN ANDRÝSEK se doslova procpal kolem mantinelu, aby se mu dostalo prostoru před brankou, položil si Pončáka a zasunul za jeho záda! Asistence: Jakub Novák.
     
    28:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Trpělivá hra přinesla českému týmu další ovoce. Chvíli to trvalo, ale obrana Slovenska na chvíli nechala volného MARTINA FIALU, který u tyče dokázal zakončit přes Pončáka a zvýšit na 3:0. Asistence: Jakub Cik.
     
    21:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0. Všichni pozorně sledovali, kam si to namíří Jakub Cik, který kroužil za brankou, jenže ten se podíval před branku, kam si to namířil MARTIN FIALA, jenž pověsil kotouč nekompromisně pod horní tyč. Asistence: Jakub Cik.
     
    14:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A první branka je tady. Marek Loskot se pokoušel projít stahovačkou, ale byl podražen a puk se dostal na hůl volného PETRA ŠKOLOUDA, který nezaváhal a posílá Čechy do vedení! Asistence: Marek Loskot.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 15. Školoud (Loskot), 22. Fiala (Cik), 29. Fiala (Cik), 30. Andrýsek (J. Novák), 35. Loskot (Šebek)


    Česko: Brabec (Mahdal) – Chamrád, Cik, Strýček, Bernad, Školoud, Skácel, Andrýsek, Šebek, Fiala, Loskot, Novák L., Novák J.
    Slovensko: Pončák (Olexa) – Uhnák, Haring, Krajc, Haščič, Szabó, Olša, Juhás, Mrázik, Novák F., Šimonič, Bednarič, Ertel
    bahis siteleri