Písek – Motorlet 2:0 (kon.) | Vyšehrad – Králův Dvůr 0:2 (kon.) | Vltavín – Benešov 0:2 (kon.)
Rakovník – Karlovy Vary 4:2 (kon.) | Domažlice – Příbram B 3:0 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
0:2 (0:1)
FK Králův Dvůr
Sobota 18.09.2021, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou. (12:22:22)
     
    Je konec! Lídr tabulky si připsal další tři body za výhru 2:0 na hřišti třetího týmu! O oba góly se postaral Jan Mach. Vyšehrad se ještě pokoušel o snížení stavu, ale brankové možnosti nepřicházely. Navíc Pavel Vandas dostal rovnou červenou kartu za nesportovní chování.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tato šance ještě vypadal zajímavě! Hosté totiž dotáhli svou akci až k zakončení někde z penalty. To ale nebylo vůbec přesné, navíc je odpískán ofsajd.
     
    90+1
    Hned v té první jsme navíc viděli nepřesnost na domácí straně, po které se míč dostal až mimo hrací plochu. Hosté naopak směrem dopředu už nespěchají.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Tomáš Osvald, přichází Jehor Smirnov.
     
    88
    Domácí fotbalisté nebudou chtít nic vzdát. Ovšem do konce základní hrací doby nám chybí dvě minutky, navíc snažit se dohnat toto manko v deseti lidech.
     
    86
    A pozor! Domácí celek bude dohrávat v deseti lidech! Pavel Vandas totiž vidí rovnou červenou kartu za hrubé nesportovní chování! Mimo míč totiž kopl soupeře zezadu... To sudí nemohl vyhodnotit jinak. Zbytečné oslabení domácích.
     
    86
    Žlutou kartu dostává J. Novák (FK Králův Dvůr).
     
    85
    Matys Mlejnek šel hodně tvrdě po nohách jednoho ze soupeřů, který se však nakonec uhnul. Na hřišti se nám v posledních minutách přece jen přiostřilo.
     
    84
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Jan Suchan, přichází Matyáš Vojta.

    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Matěj Kubeš, přichází Matyas Mlejnek.
     
    84
    Králův Dvůr se provinil ofsajdem, těch jsme dnes tedy moc neviděli. Šulc si následně na svůj odkop musel chvíli počkat, navíc domácí poté míč ztratili.
     
    83
    Hra je znovu celkem hodně rozkouskovaná v posledních momentech, což je výhodou pro hostující celek, který i chvíli před koncem vede o dvě branky.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Jan Suchan (FC Slavoj Vyšehrad).
     
    81
    Tomáš Osvald měl před sebou trochu prostoru, tak si navedl míč a vypálil. Rána to sice byla slušná, ale také šla celkem vysoko nad břevno.
     
    80
    Hostující gólman se dostal do souboje, po kterém se ocitl na zemi. Rozhodčímu tento zákrok nemohl ujít, a tak je pískán faul domácímu celku.
     
    79
    Slavoj se navíc nemůže dostat do nějaké brankové možnosti. Toman nemusel vytáhnout žádný zázračný zákrok a drží na svém kontě zatím nulu.

    Denisa Józsová

    Branky: 20. Mach, 59. Mach

    Karty:   45. Kubeš (VYS), 51. Drobílek (VYS), 65. Hroník (VYS), 72. Opluštil (VYS), 82. Suchan (VYS) – 39. Kilián (KDV), 65. Beňo (KDV), 86. J. Novák (KDV)   86. Vandas (VYS)


    FC Slavoj Vyšehrad: Šulc – Opluštil, Suchan (84. Vojta), Drobílek, Kubeš (84. Mlejnek), Vandas, Tokar, Horník (76. Matějíček), Šandera (C), Tvaroh, Topol.
    Náhradníci: Lorenz, Čejka, Vojta, Sejdia, Matějíček, Mlejnek, Gerža.

    FK Králův Dvůr: Toman – J. Novák, R.Novák, Hell, Dvořák, Kraus (46. Krejdl), (C), Kilián, Osvald (89. Smirnov), Beňo, Osypenko (76. Jákl), Mach.
    Náhradníci: Špicl, Václavík, Smirnov, Jákl, Krejdl, Krejča.

    Rozhodčí: Langmajer – Kubec, Pálek
    bahis siteleri