Nová Paka – Děčín 4:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 0:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Řisuty 4:2 (kon.)
Cheb – Písek 3:2 (kon.) | Příbram – Klatovy 6:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Hronov 6:5 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 5:6 (po pr.) | Opava – Kometa Brno B 1:0 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Kopřivnice 4:3 (kon.)
Kobra – Tábor 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Žďár n/S 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
HC Řisuty
Sobota 18.09.2021, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je dnes z Kotliny vše, přejeme krásný zbytek večera. (19:12:24)
     
    Hosté Bruslaře zaskočili, když hned po druhé přestávce vyrovnali, domácí se ale bleskově vrátili do vedení. Ve zbytku zápasu si náskok pohlídali a vítězství si pojistili gólem do prázdné brány. Havlíčkův Brod podle mého zvítězil zcela zaslouženě. Rozdíl ve skóre mohl být mnohem výraznější, v cestě jim kromě problémů se zakončením stál také skvělý David Stahl.

    Střely na bránu: 53:26
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí nejprve minuli prázdnou bránu, nakonec se ale přeci jen radují. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval JAN BULÍN a zpečetil tak vítězství Havlíčkova Brodu. Asistence: Richard Cachnín, Jakub Čejka.
     
    59:34
    Řisuty vyhrály buly, nahodily kotouč do útoku a David Stahl spěchá na střídačku. Hosté budou hrát v šesti.
     
    59:28
    Vhazovat se bude před Davidem Stahlem, hosté si ale ještě berou oddechový čas a radí se, jak se co nejrychleji dostat do útoku a pokusit se o vyrovnání.
     
    59:28
    Domácí otočili hru a dostali se do útoku. Vytvořili tlak před brankovištěm, který přerušuje až zásah Davida Stahla.
     
    58:54
    Petr Patyk nahodil puk na bránu a Martin Nedvěd jej rychle vyklepal z lapačky, aby se nepřerušovalo a hosté si nemohli vzít oddechový čas.
     
    58:19
    Marek Tecl skvěle napadá a vybojoval kotouč pro Davida Kalače. Toho ale hosté vytlačili z ideální palebné pozice, domácí útočník pak minul bránu.
     
    57:23
    Roman Čermák se pokusil překvapit hostujícího brankáře střelou z úhlu. Volné místo ale trefit nedokázal. Bruslaři každopádně pokračují v útočení.
     
    56:44
    Domácí krouží v útočném pásmu a dělají to chytře. Puk mají bezpečně pod kontrolou a postupně ukrajují sekundy ze zbytku třetí třetiny.
     
    55:23
    Hosté se znovu natlačili až před brankoviště, zastavil je až Martin Nedvěd, který hostujícímu útočníkovi vypíchl puk holí.
     
    54:53
    Tohle bylo nebezpečné! Petr Patyk využil nedoraz v domácí obraně a vyslal jedovatou střelu z levého kruhu, kterou vyrazil Martin Nedvěd lapačkou nad bránu!
     
    53:51
    Roman Formánek se drze natlačil zpoza brány až před brankoviště, nikdo mu v tom moc nebránil. Martin Nedvěd ale udržel výstroj na správném místě a puk za svá záda nepustil.
     
    53:18
    Jaroslav Ludvík si dal dva bazény. Nejprve sám vyvezl kotouč až do útoku. Pak se musel rychle vracet, aby zastavil hostující útok. To se mu podařilo, ještě k tomu nepříjemně srazil soupeře, který s bolestivým výrazem míří na střídačku.
     
    52:19
    Jiří Najman zastavil puk ve středním pásmu, čehož mohl využít Petr Kuchta. Jeho rána z levého křídla ale mířila daleko za vzdálenější tyč.
     
    51:37
    Adam Dvořák přiťukl kotouč Janu Bulínovi, ten se zblízka snažil trefit pod horní tyč, mířil ale příliš vysoko. Domácí se nicméně stále drží v útočném pásmu.
     
    50:53
    Hosté v plném počtu.
     
    49:54
    Bruslaři se drží v přesilové hře v pásmu soupeře a často střílí, David Stahl zůstává pozorný. Hosté jsou ale pod tlakem.
     
    49:24
    Richard Cachnín se dostal do šance, vystřelil z pravé strany. David Stahl ovšem drží své mužstvo v naději a nepouští soupeře do většího gólového náskoku.
     
    48:53
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Janeček – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:52
    Teď je Martin Nedvěd v permanenci. Hosté posílají jednu střelu za druhou. Nejlépe mířil Petr Janeček, domácí brankář všechny pokusy ale pochytal.
     
    48:12
    Luboš Voříšek se tlačil před brankoviště z levé strany. Dostal se do zakončení, zblízka ale trefil jenom betony Davida Stahla.
     
    47:29
    Martin Nedvěd znovu skvěle zasahuje proti Petru Patykovi. Tentokrát dostal hostující útočník přihrávku do pravého kruhu, havlíčkobrodský mladík v bráně se ovšem bleskově přesunul, skvěle vykryl střelecký úhel a nenechal soupeři žádné místo, kudy by mu kotouč mohl proklouznout.
     
    47:04
    Petr Patyk dostał přihrávku za obranu a ujížděl sám na brankáře. Místo kličky zkusil vystřelit, s jeho zakončením si ale Martin Nedvěd poradil.
     
    46:47
    Domácí mají kotouč pod kontrolou, ale posílají si puk v útočném pásmu jenom okolo hrazení. Odtud hostující bránu neohrozí.
     
    46:15
    Petr Kuchta před bránou přenechal kotouč Marku Teclovi, ten nebyl ve špatné pozici, zamířil ale jenom doprostřed brány, s čímž David Stahl neměl příliš starostí.
     
    45:49
    Po delší době se do výpadu dostali hosté. Rychlou akci okamžitě zakončili, Martin Nedvěd vytěsnil puk vyrážkou do ochranné sítě.
     
    44:59
    Michal Kliment hledal prostor ke střele. K té se odhodlal, trefil ale pouze brusle bránícího hráče. David Stahl zasahovat nemusel.
     
    44:33
    Bruslaři se znovu sesypali kolem hostujícího brankoviště, v něm se ovšem hostující gólman dobře zorientoval a přikryl kotouč rukavicí.
     
    44:04
    Richard Cachnín na modré čáře zadovkou přenechal puk Martinu Nepokojovi, který si vybruslil na kruh. Po jeho ráně se domácí ještě natahovali po dorážce, David Stahl ale situaci vyřešil.
     
    43:31
    Richard Cachnín přebral kotouč po Davidu Kalačovi a rychle se hnal dopředu, domácím ale nevyšel přechod modré čáry. Píská se ofsajd.
     
    42:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přispěchali s bleskovou odpovědí. David Košťál rozehrál do levého křídla na PETRA KUCHTU. Ten si sjel blíže ke kruhu a pak prudkou přízemní střelou propálil gólmana hostů mezi betony. Asistence: David Košťál.
     
    41:49
    Domácí jsou v problémech. Po zblokované střele se hosté dostali k dorážce, která ale na bránu nakonec neprošla.
     
    41:15
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tohle je ledová sprcha pro domácí, Řisuty z nenápadné akce vyrovnávají! PETR JANEČEK vybojoval kotouč za domácí svatyní a po rychlé otočce jej procedil někudy kolem tyče pod brankářovými betony! Asistence: Roman Formánek, Petr Havlůj.
     
    40:40
    Jakub Čejka si zakřičel o přihrávku, zůstal za hostující obranou úplně sám, nedostal ale přesný pas, do úniku se tak nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Pokud jsem psal, že v první třetině měli domácí převahu, tak nevím, co mám napsat teď. Bruslaři vyvíjeli obrovský tlak, jenže se trápí v koncovce, navíc skvělé výkony předvádí brankář David Stahl. Havlíčkův Brod se ale přeci jen dvakrát dokázal prosadit a otočil skóre zápasu. Třetí dějství začne přibližně v 18:33.

    Střely na bránu po dvou třetinách: 36:16
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Ještě jedna gólovka domácích v poslední sekundě druhé dvacetiminutovky! David Košťál se prokličkoval až před brankoviště, položil si brankáře na břicho a chtěl zasunout puk kolem jeho betonu, jenže trefil právě levý beton Davida Stahla!
     
    39:15
    Další obrovská šance Havlíčkova Brodu! Marek Tecl zůstal úplně volný na okraji pravého kruhu, puk ale nasměroval jen doprostředka do hrudi brankáře Řisut.
     
    38:47
    Michal Kliment zpracoval přihrávku na modré čáře a vyslal pořádnou pumelici. David Stahl měl ovšem odkrytý výhled a s tvrdou ránou si poradil.
     
    38:21
    Jan Bulín posunul puk na osu hřiště Richardu Cachnínovi, jehož střelu tečoval bruslí hostující obránce, a po něm ještě puk vyrazil rukavicí David Stahl.
     
    37:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení, tenhle gól už dlouho visel ve vzduchu. Martin Nepokoj posunul puk přes Luboše Voříška na TOMÁŠE JANOUŠKA, který z levé strany vyslal nechytatelnou ránu, která zapadla přesně do pravého horního rohu nad brankářovo rameno! To byla nádherná rána. Asistence: Luboš Voříšek, Martin Nepokoj.
     
    36:53
    Domácí pokračují v obrovském tlaku, vázne jim ale koncovka. Střelu Petra Kuchty z prostoru mezi kruhy zablokovali hostující obránci a puk se odrazil do ochranné sítě.
     
    36:09
    Po výborné práci Richarda Cachnína u mantinelu přihrával Jakub Čejka do výtečné pozice před bránu Janu Bulínovi, toho ale David Stahl vychytal. Hostující brankář si poradil také s dorážkou Richarda Cachnína.
     
    34:28
    Tomáš Ludvík zůstal úplně sám před brankovištěm, kde mohl dorážet. Ten ale nabral puk na bekhend a nahrnul ho do náruče připraveného Davida Stahla. Možná byl sám překvapený, kolik měl kolem sebe prostoru a času.
     
    33:53
    Po zbytečné ztrátě domácích na modré čáře se dostali hosté do přečíslení dvou na jednoho, domácí obránce ale přihrávku zastavil. Řisuty přesto dokázaly zakončit, Martin Nedvěd se musel hodně natahovat, aby kotouč zastavil.
     
    33:17
    Luboš Voříšek si navedl puk ke střele u levého hrazení, trefil ale pouze brusle před ním stojícího obránce. Domácí však pokračují v útočné akci.
     
    32:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím se konečně podařilo využít přesilovou hru! Po pokusech Jakuba Čejky a Richarda Cachnína se mezi kruhy k odraženému puku dostal JAN BULÍN, který jej bekhendem dokázal uklidit za záda rozhozeného brankáře! Asistence: Richard Cachnín, Jakub Čejka.
     
    32:13
    Richard Cachnín našel přihrádkou přes osu hřiště Jakuba Čejku. Ten ale na okamžik zpracovával kotouč a přesně tento okamžik stačil Davidu Stahlovi k přesunu k pravé tyčce. Pak už neměl domácí forvard kudy procedit puk do sítě.
     
    31:57
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Formánek – 2 min., sekání).
     
    31:57
    Luboš Voříšek si sjížděl před brankoviště, kde se ho snažil najít Tomáš Mlynář, přihrávku ale hostující obrana zastavila a bude se vylučovat.
     
    31:02
    Teď bylo rušnou na obou stranách! Nejprve před havlíčkobrodskou bránou vykopával puk z brankoviště obránce za již pokořeným gólmanem, hned z dalšího protiútoku se dostal do úniku Vojtěch Holenda. Jeho bekhendový blafák ale skončil na betonech Davida Stahla.
     
    30:27
    Bruslaři teď mají neuvěřitelný tlak, hosté nevědí kam dřív skočit. Domácím se nevede ale v koncovce. Nadvakrát se neprosadil ani Richard Cachnín.
     
    29:37
    David Kalač znovu vymyslel pěknou akci, přihrávkou přes šířku pásma hledal úplně volného Petra Kuchtu na levém křídle, do přihrávky ale v poslední chvíli vložila hůl hostující obrana.
     
    29:07
    Adam Dvořák rozehrál k levému mantinelu na Davida Kalače. Ten nabízel puk na teč Tomáši Ludvíkovi, který byl před brankovištěm úplně sám, letící kotouč ale nezasáhl. Pak hosté vyhodili puk jen na zakázané uvolnění.
     
    28:20
    Hosté v plném počtu.
     
    27:42
    Teď se domácí drží za hlavy a nechápu, co dokázali neproměnit. Nejprve dorážku Vojtěcha Holendy, která by mířila do prázdné brány, zastavil obránce, po něm ještě podruhé dorážel David Košťál, do jeho střely ale fantasticky skočil David Stahl a vytěsnil puk ve skoku vyrážečkou!
     
    27:05
    Po krátké kombinaci vystřelil od modré čáry Michal Kliment, možná nabízel puk na teč, jeho vysoká rána ale trefila jen hostujícího obránce.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Bláha – 2 min., hákování).
     
    25:26
    Tomáš Mlynář znovu v šanci. Tentokrát dostal přihrávku přes šířku pásma na pravý kruh, odkud okamžitě vyslal přízemní ránu. David Stahl se ale bleskově přesunul a vyrazil puk levým betonem.
     
    24:41
    Tomáš Mlynář vyšťoural kotouč zpod bruslí soupeře u mantinelu a šel jeden na jednoho. Obránce v rychlosti objel, jeho bekhendová střela ale mířila vysoko nad bránu.
     
    23:40
    Richard Cachnín sebral kotouč za vlastní bránou, ve středním pásmu puk nahodil dopředu a sám jej zase dojel, pak se mu ale v tísni obránců nepodařilo uvolnit Davida Kalače.
     
    22:29
    Petr Kuchta nabral rychlost na levém křídle, dostal přihrávku do kruhu, odkud vyslal prudkou ránu zápěstím. David Stahl ji ovšem pohledným zákrokem vyrážečkou odrazil do ochranné sítě.
     
    21:55
    Marek Tecl s Petrem Kuchtou tvrdě napadali u mantinelu v útočném pásmu, Adam Zich zůstal na ledě s vyraženým dechem. Spoluhráči mu bleskově pomohli a hostující obránce v pořádku odjíždí na střídačku.
     
    20:42
    Petr Havlůj byl zády k bráně, na levém kruhu se ale otočil a okamžitě vypálil, jenže mířil těsně nad bránu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první periodě měli převahu domácí, tu ale ke vstřelení gólu nevyužili. Řisuty hrozily především z brejků, které ale byly opravdu nebezpečné. Z takové akce, dokonce hned z té první, hosté také vstřelili úvodní gól. Hubený náskok si ponesou do druhé třetiny, která začne přibližně v 17:47.

    Střely na bránu po první třetině: 12:8
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Vojtěch Holenda dostal puk na pravý kruh, odkud pohotově zakončil, David Stahl zakročil v poslední chvíli. Tribunami to jen nevěřícně zahučelo.
     
    19:18
    Domácí v plném počtu.
     
    18:47
    Po této nebezpečné akci se už ale Bruslaři brání úspěšně. I když slovo brání není úplně to správné. Domácí jsou totiž na kotouči a naopak se musí mít na pozoru David Stahl v opačném brankovišti.
     
    17:57
    Po střele Petra Janečka zůstal před brankovištěm úplně volný Michal Fortelka, který zblízka okamžitě dorážel. Martin Nedvěd ovšem bleskově zareagoval a udržel puk pod svými betony. Pak se strhla menší potyčka, když domácí obránci chtěli Michala Fortelku odtáhnout pryč z brankoviště.
     
    17:21
    Bruslaři uspěli na buly, puk se dostal k Tomáši Janouškovi. Ten se dlouho nerozmýšlel a poslal puk o mantinel až do pásma soupeře.
     
    17:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Holenda – 2 min., podrážení).
     
    16:21
    Útočná akce Havlíčkova Brodu teď musí být zastavena, na ledové ploše zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, který se držel za hlavu. Popravdě jsem si nevšiml, co se přesně stalo, ale hostující hráč by měl být v pořádku. Na střídačku odjíždí po svých, i když s bolestivou grimasou.
     
    15:36
    Richard Cachnín byl hodně vidět také v další akci, málem se mu podařilo překvapit Davida Stahla střelou skoro z rohu kluziště. Hostující brankář se měl co ohánět.
     
    14:56
    David Stahl teď trochu zazmatkoval. Vyjel za bránu pro puk, když ale viděl dotírajícího útočníka, rychle zase zacouval zpátky. Toho se snažil využít po přihrávce Jakuba Čejky Richard Cachnín, hostující brankář ale zasáhl holí.
     
    13:36
    Petr Havlůj přejel modrou čáru a nevymýšlel nic složitého. Krátce si potáhl kotouč a pak vyslal jedovatou střelu přes obránce, Martin Nedvěd ji reflexivně vykopl levým betonem.
     
    12:41
    Tomáš Mlynář na pravém křídle předvedl pěknou individuální akci, když si kotouč přikopl mezi bruslemi, pak ho ale hostující obrana vytlačila do rohu kluziště.
     
    12:00
    Tomáš Janoušek na vlastní obranné čáře ztratil kotouč a dopředu mířil Petr Patyk, který si přehodil puk na bekhend a pak trefil Martina Nedvěda do masky.
     
    11:05
    Petr Janeček vyslal z levého křídla prudkou střelu, která mířila vysoko a Martin Nedvěd ji vyrazil pravým ramenem tak, že chvíli nevěděl, kam se puk odrazil. Ten ale pro jeho štěstí skončil těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    10:41
    Velký boj o střední pásmo nakonec po několika výměnách kotouče zvládli domácí. Do útoku mohl vyrazit David Košťál, na modré čáře ho ale zastavil ofsajd.
     
    09:34
    Luboš Voříšek dostal přihrávku k pravé tyči hostující brány a zblízka vystřelil z první, trefil ale jenom pravý beton přesouvajícího se Davida Stahla.
     
    08:44
    Vojtěch Holenda nabil ne levou stranu Romanu Čermákovi, který se vší silou opřel do kotouče, David Stahl ovšem předvedl další povedený zásah.
     
    08:07
    Richard Cachnín se drze natlačil až před brankoviště, zblízka ale v krkolomné pozici Davida Stahla příliš nevyděsil.
     
    07:52
    Domácí v plném počtu.
     
    06:53
    Pavel Řepka z levého křídla šikovně hledal hůl Martina Bláhy, který byl zaparkovaný před brankovištěm Havlíčkova Brodu, ten ale puk mezi tři tyče neusměrnil.
     
    06:14
    Tahle přesilová hra Řisut už vypadá o poznání lépe. Hosté rozebrali domácí čtveřici a z pravého křídla pak vystřelil Petr Patyk, který trefil levou tyč havlíčkobrodské klece.
     
    05:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Bulín – 2 min., podrážení).
     
    05:13
    Domácí v plném počtu.
     
    04:24
    Až teď se na chvíli dostali hosté do útoku, jenže nedokázali trefit bránu. Pak se domácí znovu dlouhým vyhozením osvobodili.
     
    03:41
    Řisuty mají výhodu přesilové hry, do šance se ale paradoxně dostali domácí. David Stahl rychlou útočnou akci Havlíčkova Brodu zastavil.
     
    03:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Janoušek – 2 min., hákování).
     
    02:49
    Jakub Čejka přihrál na pravý kruh Richardu Cachnínovi, který z prostoru kruhu vystřelil zápěstím. Hostující brankář udržel puk v náručí.
     
    02:11
    Petr Janeček vedl z levého křídla přečíslení dva na jednoho, najíždějícího Petra Havlůje ale přihrávkou nenašel, tu zablokoval obránce Havlíčkova Brodu.
     
    01:49
    David Kalač zaútočil z pravé strany a dostal se ke střele, zblízka ale mezírku v postavení Davida Stahla nenašel. Ten hru přerušuje.
     
    00:52
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se hned z první útočné akce ujímají vedení! Roman Formánek tečoval střelu Petra Janečka, kterou Martin Nedvěd stačil vyrazit levým betonem, jenže kotouč se odrazil přesně k PETRU HAVLŮJOVI, který puk jednoduše doklepl do odkryté části klece. Asistence: Roman Formánek, Petr Janeček.
     
    00:10
    Bruslaři se hned po vyhrané buly dostali do útoku. Richard Cachnín rozehrál doleva na Jakuba Čejku, který okamžitě prudkou střelou zápěstím pozdravil Davida Stahla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Teď už se ale zahajovací formace staví kolem středového kruhu, utkání může začít.
     
    Všichni sundavají helmy z hlavy dolu, následuje ještě minuta ticha za zesnulého fanouška, který na přelomu tisíciletí byl bubeníkem havlíčkobrodského kotle.
     
    Oba týmy se vrací ze střídačky zpátky na modrou čáru, sezonu v havlíčkobrodské Kotlině zahajuje místostarosta Města Havlíčkův Brod. Přeje fanouškům hlavně to, aby se sezona letos dohrála.
     
    Na ledě už jsou i domácí v tradičních červených dresech, které z kabiny přivedl dnešní oslavenec gólman Martin Nedvěd, který dnes slaví kulaté dvacáté narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
     
    Úvodní buly se blíží. Jako první naskočili na ledovou plochu hosté, kteří oblékli světlou sadu dresů, která je v jejich případě bílá.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – R. Čermák, Najman, Nepokoj, Janoušek, Kliment, Dvořák, J. Ludvík – Čejka, Cachnín, Bulín – Holenda, Mlynář, Voříšek (C) – Tecl, D. Košťál, Kuchta (A) – Kalač, T. Ludvík (A), Krejčí

    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Matula, Flachs, Potěchin (C), Řepka, Zich, Malovický – Keszi, Bláha, Kučera, Patyk (A), Pokorný, M. Čermák, Výrut, Fortelka, Formánek (A), Janeček, Havlůj, Rendla

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jaroslav Štěrba, Dominik Viskot.
     
     BK Havlíčkův Brod

    Bruslaři se netají vysokými cíly, celek z Vysočiny se chce pohybovat na špičce tabulky. V našlapané skupině Jih to nebude mít vůbec jednoduché, v přípravě ale ukázal, že na to má.

    Výsledky zkreslují dvě vysoké porážky s prvoligovou Jihlavou, jinak si svěřenci Michala Konečného vedli proti silným soupeřům dobře. Trenér Havlíčkova Brodu si pochvaloval především předvedenou hru v posledním přípravném utkání ve Velkém Meziříčí.

    Podařilo se domácím načasovat formu na start soutěže a potvrdí v prvním kole roli favorita?
     
     HC Řisuty

    Mužstvo, které své domácí zápasy hraje ve Slaném, nepatří mezi favority vyrovnané skupiny Jih. Ani příprava se mu nepodařila. Z šesti odehraných zápasů vyhrálo jediné, a to ještě až po nájezdech.

    Pozor, tým pod vedením trenéra Jana Boháčka ale nelze podceňovat. V kádru působí dravé kladenské mládí, Řisuty tak mohou značně potrápit všechny soupeře s vyššími ambicemi.

    Dají hosté zapomenout na nepovedenou přípravu a dokáží hned na úvod překvapit v Havlíčkově Brodě?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu prvního kola 2. ligy, ve kterém na sebe na Zimním stadionu Kotlina narazí týmy BK Havlíčkův Brod a HC Řisuty. Utkání začíná v 17:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Bulín (Cachnín, Čejka), 38. Janoušek (Voříšek, Nepokoj), 43. Kuchta (D. Košťál), 60. Bulín (Cachnín, Čejka) – 1. Havlůj (Formánek, Janeček), 42. Janeček (Formánek, Havlůj)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – R. Čermák, Najman, Nepokoj, Janoušek, Kliment, Dvořák, J. Ludvík – Čejka, Cachnín, Bulín – Holenda, Mlynář, Voříšek (C) – Tecl, D. Košťál, Kuchta (A) – Kalač, T. Ludvík (A), Krejčí
    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Matula, Flachs, Potěchin (C), Řepka, Zich, Malovický – Keszi, Bláha, Kučera, Patyk (A), Pokorný, M. Čermák, Výrut, Fortelka, Formánek (A), Janeček, Havlůj, Rendla

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jaroslav Štěrba, Dominik Viskot

    Diváci: 352
    thejrc.org