Sparta – Plzeň 4:3 (po pr.) | Kladno – Litvínov 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:3 (1:2 po s.n.)
Olomouc – K. Vary 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
3:2 (2:0, 0:0, 0:2 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 19.09.2021, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:40 Petr KOLOUCH - 3:2
     
    64:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvacet sekund před koncem prodloužení rozhoduje PETR KOLOUCH! Centr čtvrtého útoku Olomouce si našel přihrávku Petra Strapáče z rohu kluziště a prostor nad Novotného betonem trefil naprosto přesně. 3:2 po prodloužení. Asistence: Petr Strapáč.
    49:59 Jakub FLEK - 2:2
     
    49:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přesně v polovině třetí třetiny Karlovy Vary vyrovnávají! JAKUB FLEK se dostal hned ke dvěma střelám z pravé strany. Poprvé ještě neuspěl, ale z dorážky už ano. Lukáš reagovat nestačil. 2:2. Asistence: Tomáš Rachůnek a Michal Plutnar.
    42:57 Tomáš VONDRÁČEK - 2:1
     
    42:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie snižuje svou ztrátu na rozdíl jedné branky! Před ležícím Janem Lukášem se objevil úplně volný kapitán TOMÁŠ VONDRÁČEK, který si poradil velmi dobře. Kotouč přehodil přes Lukášův beton až do sítě, tudíž Karlovy Vary jsou zpět ve hře. 2:1. Asistence: Tomáš Redlich.
    09:22 Jan KÁŇA - 2:0
     
    09:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Karlovy Vary předvedly zbytečnou ztrátu v útočném pásmu, když napálily Jiřího Ondruška. Kapitán domácích postrčil puk na JANA KÁŇU, který si to mířil úplně sám na Novotného. Karlovarského brankáře překonal prudkou střelou do šibenice. 2:0. Asistence: Jiří Ondrušek.
    03:33 David KREJČÍ - 1:0
     
    03:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí Olomouc se hned na začátku utkání ujímá vedení. Svou pátou branku v sezoně vstřelil DAVID KREJČÍ, který si z levé strany přehodil puk na střed a poté parádně zamířil k zadní tyči. 1:0. Asistence: Jan Káňa a Lukáš Kucsera.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 4. Krejčí (J. Káňa, Kucsera), 10. J. Káňa (Ondrušek), 65. Kolouch (Strapáč) – 43. Vondráček (Redlich), 50. Flek (T. Rachůnek, Plutnar)


    HC Olomouc: Lukáš (Mokry) – T. Černý, Ondrušek (C), Škůrek, Švrček, Dujsík, Řezníček, Rašner – J. Káňa, Krejčí (A), Kucsera – Klimek, Nahodil, Kunc – Ostřížek, J. Knotek (A), Navrátil – Strapáč, Kolouch, Bambula.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Plutnar, Parkkonen, Pulpán (A), Dlapa, T. Hanousek, T. Havlín, M. Rohan – T. Rachůnek (A), Hladonik, Flek – Průžek, Kulich, O. Beránek – Koblasa, Miškář, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček (C).

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Kajínek, Axman

    Diváci: 4 450
    thejrc.org