Sparta – Plzeň 4:3 (po pr.) | Kladno – Litvínov 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:3 (1:2 po s.n.)
Olomouc – K. Vary 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 19.09.2021, 13:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:55 Erik THORELL - 4:3
     
    61:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je konec! Filip Chlapík posunul kotouč do samostatného úniku ERIKU THORELLOVI a švédský forvard tváří v tvář pokořil Pavláta střelou na vyrážečku. Sparta vítězí v prodloužení. Asistence: Filip Chlapík.
    53:54 Jan SCHLEISS - 3:3
     
    53:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo na jedničku! Dzierkals poslal kotouč na branku a od betonů Saláka se odrazil kotouč přímo na hokejku JANA SCHLEISSE. Plzeňský útočník zametl puk do sítě, skóre je znovu vyrovnané. Asistence: Martins Dzierkals, Michal Bulíř.
    51:11 Michal MORAVČÍK - 3:2
     
    51:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané během pár minut obracejí skóre na svoji stranu! MICHAL MORAVČÍK vypustil ze své hokejky prudkou ránu, která zapadla ke vzdálenější tyčce Pavlátovy branky. Asistence: Erik Thorell.
    49:40 Roman HORÁK - 2:2
     
    49:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    O2 areně máme vyrovnáno! Sobotka objel útočné pásmo a vzápětí nahodil kotouč na branku Plzně. Před gólmanem Pavlátem byl zaparkovaný ROMAN HORÁK, kterému se povedlo tečovat kotouč mimo dosah hostujícího brankáře. Asistence: Vladimír Sobotka.
    32:00 Adam POLÁŠEK - 1:2
     
    32:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velký tlak sparťanů přináší ovoce a domácí se dostávají zpět na rozdíl jediné branky. Po skrumáži před plzeňskou brankou se sparťané rychle zorientovali, mezi střelce se zapisuje ADAM POLÁŠEK. Asistence: Roman Horák, Michal Řepík.
    17:34 Jan SCHLEISS - 0:2
     
    17:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté sice svoji přesilovou hru pět na tři nevyužili, tu klasickou už ano! Plzeňští hokejisté předvedli velmi pohlednou kombinaci, Dzierkals naservíroval kotouč JANU SCHLEISSOVI, jenž už střílel do odkryté branky. Asistence: Martins Dzierkals, Michal Bulíř.
    08:25 Gustaf THORELL - 0:1
     
    08:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přibližně v polovině první třetiny se hosté ujímají vedení! David Kvasnička poslal nahozený puk od modré čáry a letící dráhu kotouče ještě změnil připravený GUSTAF THORELL. Plzeň se ujímá vedení. Asistence: David Kvasnička.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 32. Polášek (R. Horák, Řepík), 50. R. Horák (Sobotka), 52. Moravčík (E. Thorell), 62. E. Thorell (F. Chlapík) – 9. G. Thorell (Kvasnička), 18. Schleiss (Dzierkals, Bulíř), 54. Schleiss (Dzierkals, Bulíř)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Moravčík, Mikliš, Tomáš Dvořák, M. Jandus, Polášek, Jeřábek – Sobotka, R. Horák, Řepík – E. Thorell, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele, Vitouch, M. Forman – Z. Doležal, Zikmund, Prymula.
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (D. Furch) – Budík, Čerešňák, Graňák, Jiříček, J. Kindl, Kvasnička, L. Kaňák – Dzierkals, Mertl, Schleiss – Kantner, Kodýtek, Bulíř – Blomstrand, G. Thorell, M. Lang – Malát, Přikryl, Kuťák.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Brejcha, Votrubec

    Diváci: 5 641
    bahis siteleri