Admira Praha – Sokolov 2:0 (kon.) | Slavia B – Hostouň 4:1 (kon.) | Plzeň B – Povltavská 1:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
4:1 (2:0)
TJ Sokol Hostouň
Neděle 19.09.2021, 10:15 • SC Horní Počernice • Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:15:08)
     
    Fotbalisté rezervy pražské Slavie potvrdili roli favorita a poslední tým tabulky Hostouň porazili na hřišti v Horních Počernicích 4:1. Na vítězství domácí zadělali už v prvním poločase, v němž získali dvoubrankový náskok zásluhou Adama Touly a Martina Douděry. Sešívaným výrazně zkomplikoval situaci Michal Švec, který byl po hodině hry vyloučen a přesilovku využil v 71. minutě Vojtěch Mentberger. Svěřeni kouče Jarolíma se ale nepoložili a i v oslabení zpečetili vítězství dalšími dvěma góly, trefil se střídající Matouš Nikl a konečný výsledek určil svou druhou trefou v utkání Adam Toula.

    Slavia B se díky vítězství vyhoupla do nejlepší desítky, Hostouň zůstává s pěti body na chvostu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté nebyli daleko od druhého vstřeleného gólu, ale proti byl Antonín Kinský, jenž si poradil se zakončením směřujícím k levé tyči.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
    90. Adam TOULA - 4:1
     
    90
    Tým Slavia B právě vstřelil branku! Vítězství sešívaných zpečetil svým druhým gólem v utkání ADAM TOULA. Tváří v tvář brankáři si poradil zkušeně, míč umístil nechytatelně k levé tyči.
     
    89
    Žlutá karta míří ještě i do hostující hřad, a to konkrétně na konto Petra Hovorky, který se zrovna chytal rozehrát autové vhazování.
     
    88
    Zdeněk Hucek zkusil nákop za obranu do prostoru, kam zabíhal Adam Vlasák, avšak Obadal zkušeně přizvedl míč do rukavic gólmana.
     
    88
    Za útočný prohřešek si vykoledoval kartu žluté barvy Martin Douděra. Autor druhého gólu příliš neprotestoval, naopak se rychle stáhl hlouběji do defenzivy.
     
    86
    Hosté sice drží míč na kopačkách, ale pouze na obranné polovině, odkud jen těžko dosáhnou gólu, natož dvou. Osobní obrana Slavie funguje na jedničku.
     
    85
    Nedorozumění mezi dvěma hráči sešívaných znamenalo ztrátu balónu. Domácí míří na svou polovinu, hra bude pokračovat odkopem od brány.
     
    84
    O žlutou kartu si hlasitě řekl Petr Hovorka, jelikož zbytečně dohrál Labíka. Arbitr byl shovívavý, spokojil se s ústním varováním.
     
    83
    Karel Charvát na čtyřčlennou zeď nevyzrál, napálil jednoho z hráčů v ní stojící. Posléze odpálil kulatý nesmysl do bezpečí Douděra.
     
    82
    Brejk Hostouně zastavil jeden z domácích obránců pouze za cenu faulu. Hosté mají jednu z posledních příležitostí ještě něco udělat s nepříznivým vývojem střetnutí.
     
    81
    Pod tlakem zkusil Jakub Kopáček vystřelit a přidat čtvrtý gól. Pomalu letící balón ovšem Pančev kontroloval, nechal jej proletět vedle levé tyče.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. „Béčko“ Slavie získalo zpět dvoubrankový náskok, který se Hostouni bude stahovat hodně těžce.
     
    79
    Ke čtvrtému gólu moc nechybělo. Na střed obdržel parádní nahrávku David Štětka, z voleje však trestuhodně přestřelil.
    78. Matouš NIKL - 3:1

    Milan Huppert

    Branky: 12. Toula, 16. Douděra, 78. Nikl, 90. Toula – 71. Mentberger

    Karty:   30. Švec (SLB), 44. Horský (SLB), 88. Douděra (SLB) – 6. Miker (HOS), 37. Gajdošík (HOS), 54. Zahranyčnyj (HOS), 59. Hucek (HOS), 74. Kosík (HOS), 89. Hovorka (HOS)   61. Švec (SLB)


    SK Slavia Praha B: Kinský – Švec, Obadal, Zeronik (62. Nikl), Horský, Šubert, Douděra, Matys (C), Labík, Toula, Štětka.
    Náhradníci: Sirotník – Šimeček, Kopáček, Nikl, Hrubeš, T. Hájek, Biegon.

    TJ Sokol Hostouň: Pančev – Pavlík, Zahranyčnyj, Kosík, Hucek, Miker (67. Vlasák), Charvát, Mentberger, Š. Hájek (C), Hovorka, Dostál (19. Gajdošík).
    Náhradníci: Charvát – Mejdr, Soukup, Vlasák, Shkyria, Kubáň, Gajdošík.

    Rozhodčí: Plzák – Nedvěd, Míč

    Diváci: 198
    thejrc.org