Brighton – Leicester 2:1 (kon.) | West Ham – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | Tottenham – Chelsea 0:3 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
2:1 (1:0)
Leicester City
Neděle 19.09.2021, 15:00 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:04:17)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 5 – 3
    Střely mimo: 4 – 5
    Držení míče: 37 % – 63 %
    Rohové kopy: 4 – 9
    Ofsajdy: 3 – 2
    Fauly: 8 – 10
    Žluté karty: 2 – 1.
     
    Brighton se díky klopýtnutí Manchesteru City posunul už na třetí místo, kdežto Leicester nalezneme až na dvanácté pozici.
     
    Snový vstup Brightonu do sezóny pokračuje už čtvrtou výhrou během pěti úvodních kol! Jednoduché to svěřenci Grahama Pottera neměli, i když po penaltě Maupaye a hlavičce Wellbecka vedli už o dva góly. Lišky se zdravě naštvaly a ve zbývající půlhodině dělaly co mohly, aby si z Amex Stadium odnesly alespoň bod. Po snadné trefě Vardyho od toho nebylo daleko, jenže následné trefy z rohových kopů v podání Lookmana a Ndidiho shodně neplatily kvůli ofsajdům.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Už to vypadá pro Brighton dobře. Joël Veltman si vynutil faul na Barnesovi ve chvíli, kdy nás od konce zápasu dělí pár posledních vteřin.
     
    90+4
    Hodně nepovedené zakončení Tielemanse. Sánchez při odkopu zdržoval a řekl si tím o žlutou kartu, která ho dost možná nebude vůbec mrzet.
     
    90+3
    Barnesovu přihrávku Sánchez vyrazil do míst, kde Lookman nedostal ani špetku prostoru k nějaké dorážce. Skvělá práce domácí defenzivy.
     
    90+2
    Leandro Trossard vytáhl balon kousek za půlku. Na víc už mu nezbyly síly, takže Brighton ukrojil jen pár drahocenných vteřinek.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut. V první z nich Castagne prostrčil míč do vápna na Barnese, ale ten nepřetlačil hned několik soupeřů v čele s Veltmanem.
     
    90
    Dan Burn si neodpustil menší faul na Ademolu Lookmana. V devadesáté minutě letěl před Sáncheze další nákop, který si domácí fotbalisté pohlídali.
     
    89
    Jannik Vestergaard chyboval v rozehrávce. K jeho štěstí přišla trochu ukvapená přihrávka z pravé strany na pokrytého Maupaye.
     
    87
    Trocha klidu pro domácí jedenáctku. V nefotbalové pozici je Leandro Trossard, který schytal od Tielemanse nějaký direkt ve vzdušném souboji.
    86. Ani Ndidiho gólová hlavička neplatila
     
    86
    Tak to už je extrémně frustrující okamžik pro Leicester, který podruhé přichází o vstřelený gól z rohového kopu. Znovu za to mohl Barnes, který se těsně před přesnou hlavičkou Ndidiho v ofsajdovém postavení přetlačoval s brankářem Sánchezem.
     
    85
    Lookman ztratil míč při zasekávačce. Trossard rozjel rychlý protiútok, ovšem Maupaye nepustil k přihrávce dánský stoper Vestergaard.
     
    84
    Iheanacho rozehrával podél vnějšího okraje šestnáctky na Tielemanse, který se vynacházel v mnohem výhodnějším úhlu pro střelu. Ta však byla zablokována.
     
    83
    Mwepu podrazil Lookmana, který předvádí po svém příchodu opravdu kvalitní výkon. Teď zajistil Leicesteru přímý kop z hranice velkého vápna.
    82. Harvey Barnes (LEC)

    Michal Břuchanský

    Branky: 35. Maupay (pen.), 50. Welbeck (Trossard) – 61. Vardy (Tielemans)

    Karty:   20. Veltman (BRN), 90+4. Sánchez (BRN) – 44. Ndidi (LEC)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:10.
    Brighton & Hove Albion: Sánchez – Veltman, Duffy, Dunk – March (62. Mwepu), Lallana, Trossard, Bissouma (79. Moder), Cucurella – Maupay, Welbeck (70. Burn).
    Náhradníci: Steele – Alzate, Burn, Connolly, Lamptey, Mac Alister, Moder, Mwepu, Richards.

    Leicester City: Schmeichel – R. Pereira, Söyüncü, Vestergaard, Bertrand (68. Castagne) – Tielemans, Ndidi, Soumaré (75. Iheanacho) – H. Barnes, Vardy, Maddison (46. Lookman).
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, Amartey, Castagne, Daka, Dewsbury-Hall, Choudhury, Iheanacho, Lookman.

    Rozhodčí: Attwell – Cook, Long

    Diváci: 31 078
    bahis siteleri