Vsetín – Kadaň 7:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:3 (2:0, 3:1, 2:2)
SK Trhači Kadaň
Neděle 19.09.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Lubomír ŠTACH - 7:3
     
    59:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A do chorálu vsetínských fanoušků přispěl svou trochou do mlýna i vsetínský odchovanec LUBOMÍR ŠTACH, jenž dopravil za Trifonovova záda již sedmou branku domácích. Asistence: Luboš Rob, Roman Vlach.
    55:20 Shane HEFFERNAN - 6:3
     
    55:20
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači bleskově udeřili podruhé a korigují skóre na rozdíl tří branek. Znovu u toho byli kanadští bratři Heffernanové, když SHANE HEFFERNAN dovedl kombinaci svého týmu k dokonalosti. Asistence: Kyle Heffernan, Ondřej Havlín.
    55:04 Pavel KORDULE - 6:2
     
    55:04
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Jak jsem říkal, Vsetín začal být trochu laxní a to se teď zelenožlutým vymstilo, když v obranném pásmu dovolili kombinaci Berčíkovi, jenž našel PAVLA KORDULEHO a ten povedenou kličkou do bekhendu překonal Málka. Asitence: Martin Berčík, David Routa.
    44:01 Ondřej SMETANA - 6:1
     
    44:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už to ale vyšlo a Vsetín vede 6:1. Prosadil se obránce ONDŘEJ SMETANA a Vsetín míří za hladkým vítězstvím. Bez asistence.
    35:48 Juraj MAJDAN - 5:1
     
    35:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Drtivý nápor Valachů končí pátou brankou v sítí Trhačů a publikum se dožaduje už nyní desítky! Březiny prudkou střelou orazítkoval horní tyč kadaňské branky, dezorientovaný Trifonov netušil, kde je puk, kdo však o kotouči moc dobře věděl byl JURAJ MAJDAN dopravil jej za brankovou čáru. Asistence: David Březina.
    34:08 Daniel KLÍMEK - 4:1
     
    34:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín navyšuje své vedení na rozdíl tří branek! Povedenou kombinaci vsetínské třetí formace korunoval přesnou trefou DANIEL KLÍMEK. Asistence: Roman Půček, Lubomír Štach.
    28:54 Lubomír ŠTACH - 3:1
     
    28:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si berou zpět dvoubrankové vedení! Před Trifonovem předvedl dostatečný důraz LUBOMÍR ŠTACH a poslal puk mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: David Klímek, Radim Kucharczyk.
    24:58 Kyle HEFFERNAN - 2:1
     
    24:58
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači v posledních vteřinách přesilové hry využívají početní výhodu a postarali se o kontaktní branku, když bratrskou spolupráci přesně zakončil KYLE HEFFERNAN. Asistence: Shane Heffernan.
    19:55 Lukáš BUCHTA - 2:0
     
    19:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v signalizované výhodě odskakují do dvoubrankového vedení a uštědřují Kadani branku do šatny. Březina poslal puk do střelecké pozice LUKÁŠI BUCHTOVI a ten si přesnou trefou připsal premiérovou branku ve vsetínském dresu. Asistence: David Březina.
    11:59 Luboš ROB - 1:0
     
    11:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to tady! Valaši zaslouženě otevírají skóre zápasu! První branku Vsetína v letošní sezoně vsítil LUBOŠ ROB, jenž na pravém kruhu na nic nečekal a po prudkém nápřahu překonal Trifonova. Asistence: Vít Jonák, Miroslav Indrák.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Rob (Štach, M. Indrák), 20. Buchta (D. Březina), 29. Štach (Klímek, Kucharczyk), 35. Klímek (R. Půček, Štach), 36. Majdan (D. Březina), 45. Smetana, 60. Štach (Rob, R. Vlach) – 25. K. Heffernan (S. Heffernan), 56. Kordule (Berčík, Routa), 56. S. Heffernan (K. Heffernan, O. Havlín)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Sachr) – Ondračka, J. Říha, Smetana, Štach (A), Š. Jenáček, Hryciow, Buchta – Jonák (C), M. Indrák, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Vítek, D. Březina, Majdan.
    SK Trhači Kadaň: Trifonov (R. Běhula) – M. Jáchym (C), Steinocher (A), Zorko (A), O. Havlín, Kuboš, T. Běhula, Ferbas – Kordule, Mežnar, Routa – Bernat, Berčík, M. Zabloudil – K. Heffernan, S. Heffernan, Z. Zabloudil – Konášek, D. Čech, L. Koblížek.

    Rozhodčí: Cabák, Marek – Měkýš, Komínek

    Diváci: 2250
    thejrc.org