Znojmo – Vienna Capitals 5:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:4 (1:3, 3:1, 1:0)
spusu Vienna Capitals
Neděle 19.09.2021, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:42
    Orli právě vstřelili branku!
    To je kapitán! RADIM MATUŠ nejprve vybojoval puk u hrazení a následně ho procedil mezi betony gólmana Vídně. 5:4 pro Znojmo.
     
    37:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Po zásluze je vyrovnáno. Další útok už Capitals neustáli. RADEK PROKEŠ zatáhl puk do pásma po levém křídle a přesným švihem vymetl horní růžek branky nad Starkbaumovým ramenem. Asistence: Sebastian Gorčík, Dominik Tejnor.
     
    29:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Je to opět jen o gól. Pobyt Znojma v útočném pásmu vygradoval přihrávkou od zadního mantinelu na modrou čáru, kde se do puku opřel SEBASTIAN GORČÍK a příklepem propálil Starkabuma. Asistence: Radek Prokeš.
     
    28:40
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Znojmo většinu času tvoří, ale góly dává Vídeň. Přečíslení tři na dva sehráli hosté výborně, přihrávku Meyera na střed hřiště využil BRODY SUTTER, který se trefuje přesně pod břevno. Asistence: Nicolai Meyer.
     
    21:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo začíná třetinu výborně a dostává se na dostřel. Pomohlo mu k tomu drobné zaváhání brankáře Starkbauma, který nahození od modré vyrazil nejistě vedle sebe a pohotový ANTHONY LUCIANI zblízka doklepl puk do sítě. Asistence: Joshua Brittain.
     
    19:28
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    LUKAS PIFF posílá hosty pár vteřin před koncem první třetiny do dvoubrankového vedení.
    Asistence: Philippe Lakos
     
    06:15
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hosté jdou znovu do vedení. Rychlé přečíslení vyřešil BRODY SUTTER ideálně střelou nad beton gólmana Pavla Kantora.
    Asistence: Nicolai Meyer
     
    04:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Samostatný únik ANTHONY LUCIANIHO končí za zády gólmana Vídně. Kanadský snajpr ve službách Orlů provedl svůj blafák znamenitě.
    Asistence: Adam Sedlák
     
    00:35
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Studená sprcha pro domácí Orly. Vídeň jde do vedení po zásahu Patricka PATRICKA ANTALA, který dostal ideální přihrávku před bránu a nemýlil se.
    Asistence: Matthew Neal, Lucas Piff

    Marek Hruška

    Branky a nahrávky: 5. Luciani (Sedlák), 22. Luciani (Brittain), 30. Gorčík (Prokeš), 38. Prokeš (Gorčík, Tejnor), 52. Matuš – 1. Antal (Neal, Piff), 7. Sutter (Meyer), 20. Piff (Lakos), 29. Sutter (Meyer)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (21. Groh) – Sedlák, Culkin, Southorn, Haman, Tejnor, Bartko – T. Svoboda, Němec, Ahl – Luciani, Brittain, Fejes – Gorčík, Matuš, Prokeš – Kvasnica, Köver, Oščádal.
    spusu Vienna Capitals: Kickert (15. Starkbaum) – Lakos, Piff, Hackl, Pallierer, Prapavessis, Posch, Maxa – Tropp, Sutter, Meyer – Hartl, Neal, Antal – Preiser, Kromp, Bauer – Pohl, Artner, Böhm.

    Rozhodčí: Hronský, Smetana – Durmis, Jedlička
    thejrc.org