Motor ČB – Plzeň 3:4 (po pr.) | K. Vary – Kladno 7:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:7 (kon.)
Liberec – Zlín 3:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:0, 1:0, 2:3 - 0:1)
Berani Zlín
Úterý 21.09.2021, 18:00Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:39 Bedřich KÖHLER - 3:4
     
    64:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Není pochyb o tom, kdo je králem dnešního utkání! BEDŘICH KÖHLER čtvrtým gólem v utkání, tentokrát v přesilové hře z levého kruhu, dovedl Zlín k první výhře v tomto ročníku. Tohle byla čtyřbranková galashow zlínského dlouhána. Asistence: Peter Trška, Tomáš Mikúš.
     
    64:07
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Filippi – 2 min., držení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    63:16
    Filippi se natlačil do brankoviště, bekhendem orazítkoval tyč a ještě zboural gólmana Kašíka.
    59:28 Dávid GRÍGER - 3:3
     
    59:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dočkali vyrovnání za pět minut dvanáct! Už Ivan byl velmi blízko vyrovnání, jenže jeho pokus zastavil jeden ze zlínských na brankové čáře. Vzápětí však s dorážkou ze vzduchu přispěchal DÁVID GRÍGER, který přibližuje strhující zápas k prodloužení. Asistence: Michal Ivan.
     
    59:28
    Tygři se po obrovském závaru dočkali branky, ta je ovšem zatím podrobována průzkumu videorozhodčího.
     
    57:14
    Šmíd dostal prostor ke střele, která orazítkovala tyč. Rána zkušeného beka jen stvrzuje parádní podívanou z posledních minut.
     
    55:11
    Liberecká aréna už už křičela gól, jenže Kašík dalším fantastickým zákrokem vytěsnil pokus Záborského na břevno.
     
    54:43
    Kašík dnes předvádí famózní výkon, který teď vyšperkoval ukázkovým semaforem, kterým rozesmutnil Rychlovského.
    51:56 Bedřich KÖHLER - 2:3
     
    51:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Home Credit arény je v šoku! Trvalo to totiž jen půl minuty, než se Berani dostali zpět do vedení. Veselý fantastickou přihrávkou našel před bránou nikým nehlídaného BEDŘICHA KÖHLERA, jenž pohotovým zakončením zkompletoval hattrick. Asistence: Radek Veselý, Pavel Sedláček.
    51:24 Tomáš ZÁBORSKÝ - 2:2
     
    51:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Začínáme odznova! Filippi se po levém křídle natlačil až před zlínskou klec a faulovaný připravil kotouč před prázdnou bránu TOMÁŠI ZÁBORSKÉMU, který i s přispěním Suhrady zapsal svůj první gól v extralize. Asistence: Tomáš Filippi.
    46:05 Bedřich KÖHLER - 1:2
     
    46:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    No pozor, je to najednou všechno jinak! Faško-Rudáš lacině ztratil kotouč na polovině hřiště, čímž rozjel zlínský protiútok. Ten vzal na svá bedra BEDŘICH KÖHLER, který v přečíslení dva na jednoho nepřihrával a naopak propálil Pavelku. Asistence: Tomáš Fořt.
    44:23 Bedřich KÖHLER - 1:1
     
    44:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani teď na dlouhou dobu uzamkli Tygry před Pavelkou a sklízí za to ovoce. Pavelka neudržel ve své výstroji ránu Mikúš a volný kotouč se stal kořistí pro veterána BEDŘIHA KÖHLERA, který z předbrankového prostoru pohotově doklepl puk do sítě. Asistence: Tomáš Mikúš, Matyáš Hamrlík.
     
    41:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Štěpán Fryšara – 2 min., držení).
     
    38:20
    Birner z rohu hřiště připravil tutovku pro Faška-Rudáše. Kašík si proti němu hodně povyjel a zmenšení střeleckého úhlu se nakonec pro slovenského forvarda skutečně ukázalo jako neřešitelný problém.
     
    35:34
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jan Štibingr – 2 min., podrážení).
     
    34:13
    Najman si proklestil cestu až před Kašíka, na kterého se snažil vyzrát bekhendovou kličkou. Zkušený gólman však drží akcie svého týmu stále relativně vysoko.
     
    31:52
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Klepiš – 2 min., nesportovní chování).
     
    29:42
    Fantastický Pavelka! Liberecký gólman teď doslova ukradl gól zlínskému veteránovi Köhlerovi, který si za promarněnou šanci z předbrankového prostoru bude sypat popel na hlavu.
    20:21 Tomáš FILIPPI - 1:0
     
    20:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši jdou do vedení! Libor Kašík si asi trochu pokazil dojem z dobrého zápasu, když pustil za svá záda nenápadné nahození TOMÁŠE FILIPPI z ostrého úhlu. Dalo by se říct, že se zlínský gólman nechal lacině zaskočit. Asistence: T.J. Melancon.
     
    19:29
    Liberečtí propadli ve středním pásmu, což Beranům otevřelo dveře k rychlému brejku. Ten zakončil Bedřich Köhler z úctyhodné dálky, Pavelkův zákrok ale i tak zaslouží velké uznání.
     
    10:27
    Kotouč se zpoza liberecké klece zničehonic odrazil do blízkosti Pavelkova brankoviště k úplně volnému Fryšarovi, ten ale pálil vedle.
     
    08:45
    Ve velké šanci se teď před Kašíkem zjevil Záborský, který ale z bezprostřední blízkosti ani nadvakrát neuspěl. Následně se neprosadil také dorážející Faško-Rudáš.
     
    05:35
    Pavelka teď hodně vyděsil domácí příznivce, když se vydal mezi kruhy pomoci obráncům, ale rozehrál jen na hostujícího Seberu, který mohl do prázdné brány otevřít skóre. V obtížné pozici a ve velké rychlosti už ovšem nestačil srovnat mířidla.
     
    02:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Libor Kašík – 2 min., nesportovní chování).
     
    01:30
    Zachar připravil první velkou šanci zápasu Ordošovi, ten ale z levého křídla Kašíka nepřekonal.
    Marken.cz

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 21. Filippi (Melancon), 52. Záborský (Filippi), 60. Gríger (M. Ivan) – 45. Köhler (T. Mikúš, Hamrlík), 47. Köhler (Fořt), 52. Köhler (R. Veselý, P. Sedláček), 65. Köhler (Trška, T. Mikúš)


    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Král) – Melancon, Šmíd (A), Štibingr, Vitásek, M. Ivan, Derner, Šedivý – Gríger, Filippi, Birner (A) – Faško-Rudáš, Klepiš, Záborský – M. Zachar, P. Jelínek (C), Ordoš – Šír, A. Najman, Rychlovský.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, Trška, Dluhoš, Žižka, R. Černý, M. Novotný, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt (C), T. Mikúš – Šlahař, Fryšara, Köhler (A) – Hejcman, Sebera, R. Veselý – Dobiáš, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Pražák, Veselý – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org