Motor ČB – Plzeň 3:4 (po pr.) | K. Vary – Kladno 7:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:7 (kon.)
Liberec – Zlín 3:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:7 (1:0, 0:6, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 21.09.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Patrik DEMEL - 4:7
     
    59:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pět vteřin před koncem zápasu se ještě prosazuje PATRIK DEMEL, jenž tak pečetí konečný stav. Verva tak alespoň zmírnila debakl – 4:7. Bez asistence.
    57:44 Pawel ZYGMUNT - 3:7
     
    57:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jeden z hostů nahazoval puk směrem do středního pásma, ale Patrik Demel ho sebral a nasměroval ho dalekonosnou střelou na branku hostů, kde ho za záda Kloučka nasměroval PAWEL ZYGMUNT – 3:7. Asistence: Patrik Demel.
    45:52 Marek HECL - 2:7
     
    45:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté opět svému soupeři odskakují a mají zpět pětigólový náskok. Kousalovu střelu těsně před Zajíčkem dorazil za jeho záda MAREK HECL a také on je dnes dvougólovým střelcem pardubického Dynama – 2:7. Asistence: Robert Kousal a Filip Koffer.
    42:07 Richard JARŮŠEK - 2:6
     
    42:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Gól Vervy visel ve vzduchu, nyní se už domácí prosazují a snižují. Hrbas od modré čáry nahazoval puk před branku, v mezikruží si ho sebral RICHARD JARŮŠEK, jenž z otočky propálil Kloučka a umístil puk po víko jeho klece – 2:6. Asistence: Marek Hrbas a Patrik Zdráhal.
    35:40 Matěj BLÜMEL - 1:6
     
    35:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se nadechovali k dalším akcím a snažili se snížit. Jenže opět se hosté dostali do akce po zisku puku a udeřili pošesté. Paulovic v tandemu dva na jednoho poslal přesnou přihrávkou na levý kruh pro MATĚJE BLÜMELA, jenž střelou z první prostřelil Šimona Zajíčka – 1:6. Pro hostujícího útočníka je to dnes druhá přesná trefa a má zaděláno na hattrick. Asistence: Matej Paulovič.
    27:24 Ondřej ROHLÍK - 1:5
     
    27:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Místo toho ale přichází další zářez v podobě hostů. Lukáš Anděl nechal puk ONDŘEJI ROHLÍKOVI, který na pravém kruhu z otočky vymetl protější roh v Zajíčkově kleci – 1:5. Nyní to už s domácími hráči vůbec dobře nevypadá – 1:5. Asistence: Lukáš Anděl a Jakub Nakládal.
    25:57 Marek HECL - 1:4
     
    25:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Filip Koffer objel domácí branku a poté před ní zakončoval MAREK HECL nepříliš prudkou střelou. Šimon Zajíček pak chtěl sklapnout betony, ale nešťastně si jimi srazil kotouč za svá záda – 1:4. Asistence: Filip Koffer a Juraj Mikuš.
    24:39 Matěj BLÜMEL - 1:3
     
    24:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují své vedení a vyhánějí z branky Denise Godlu. MATĚJ BLÜMEL zachytil kotouč a nabruslil si s ním před domácí klec. Tam poté vystřelil zpoza obránce Litvínova a kotouč zapadl za Godlova záda – 1:3. Bez asistence.
    22:11 Patrik POULÍČEK - 1:2
     
    22:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrat hostů je na světě. O chvilku později dostal pas od Blümela PATRIK POULÍČEK, který nabral rychlost a nabruslil si do levého kruhu, odkud svižnou ranou nedal Godlovi šanci – 1:2. Nyní je to domácí Verva, která musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Matěj Blümel a Matej Paulovič.
    21:21 Jan KOŠŤÁLEK - 1:1
     
    21:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Také slabší chvilka pro domácího brankáře Denise Godlu. Ten se v momentě přihrávky na JANA KOŠŤÁLKA nacházel na levé části branky a zatímco druhý jmenovaný už napřahoval ke střele z levého kruhu, Godla se se zpožděním přesouval zpět a už jen koukal, jak mu puk míří do odkryté sítě – 1:1. Asistence: Juraj Mikuš a Robert Kousal.
    11:11 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    11:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání hostujícího brankáře, které trestá litvínovský TOMÁŠ POSPÍŠIL. Milan Klouček se vydal za vlastní branku, aby zachytil puk a pomohl ho pak získat na hokejky spoluhráčů, ovšem ten se od zadního mantinelu odrazil a v mezikruží si ho našel právě Pospíšil, jenž bez větších problémů zasunul touš do prázdné branky – 1:0. Asistence: Viktor Hübl a Ondřej Baláž.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Pospíšil (V. Hübl, O. Baláž), 43. Jarůšek (Hrbas, P. Zdráhal), 58. Zygmunt (Demel), 60. Demel – 22. Košťálek (Mikuš, R. Kousal), 23. Poulíček (Blümel, Paulovič), 25. Blümel, 26. Hecl (Koffer, Mikuš), 28. Rohlík (Anděl, Nakládal), 36. Blümel (Paulovič), 46. Hecl (R. Kousal, Koffer)


    HC VERVA Litvínov: Godla (25. Zajíček) – Irving, Demel, Stříteský, Balinskis, Hrbas, O. Baláž, D. Zeman – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), Pospíšil – P. Zdráhal, Estephan, Jarůšek – Kudrna, Jícha, Straka (A) – Zygmunt, M. Havelka, L. Stehlík.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – J. Zdráhal, Košťálek, Mikuš, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek – R. Kousal, A. Musil, Camara – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Říčka, Cienciala, Hecl – Koffer, Anděl, Rohlík.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Ganger, Klouček

    Diváci: 2464
    thejrc.org