Motor ČB – Plzeň 3:4 (po pr.) | K. Vary – Kladno 7:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:7 (kon.)
Liberec – Zlín 3:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 21.09.2021, 18:30 • O2 arena, Praha 8–Libeň • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Jan DUFEK - 3:1
     
    58:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor, že by to přeci jen ještě bylo drama? Nahození Martina Ševce se od mantinelu odrazilo zpět před brankoviště a přesně na hokejku JANA DUFKA, který naplno využil příležitosti a zakončil do odkryté domácí klece – 3:1! Asistence: Martin Ševc, David Bernad.
    56:53 Miroslav FORMAN - 3:0
     
    56:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    V O2 areně je rozhodnuto – pokud se nestane zázrak, tři body i tentokrát zůstanou v hlavním městě! Na hattrick si tři minuty před koncem zadělal MIROSLAV FORMAN, jenž se jako první zorientoval v chaotické situaci před brankou a doklepl puk za bezmocného Krošelja – 3:0! Asistence: Filip Chlapík, Erik Thorell.
    17:23 Erik THORELL - 2:0
     
    17:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dvě a půl minuty před koncem prvního dějství je to v Libni o dvě branky! Na střeleckou listinu se zapisuje ERIK THORELL, který Krošelja překvapil zakončením z otočky z poměrně vysokého úhlu. Kotouč zaletěl přesně ke vzdálenější tyči – 2:0! Asistence: Michal Řepík.
    04:58 Miroslav FORMAN - 1:0
     
    04:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přežít ho bez inkasovaného gólu se jim ale nakonec nepodařilo, Sparta se na konci páté minuty ujímá vedení! Domácí rychle pronikli do útočného pásma a Martin Jandus se rozhodl Krošelja prověřit z modré čáry, přičemž kotouč ještě cestou mezi tři tyče mimo dosah brankáře tečoval MIROSLAV FORMAN – 1:0! Asistence: Martin Jandus, Filip Chlapík.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. M. Forman (M. Jandus, F. Chlapík), 18. E. Thorell (Řepík), 57. M. Forman (F. Chlapík, E. Thorell) – 59. J. Dufek (Ševc, Bernad)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Moravčík, Mikliš, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Jeřábek, Tomek – E. Thorell, R. Horák, Řepík (C) – Sobotka, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele (A), Vitouch, M. Forman (A) – Z. Doležal, Zikmund, Prymula.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pýcha, Ševc (C), Jánošík (A), Pláněk (A), Bernad, Fillman, D. Moravec – Kelemen, A. Zbořil, Šťastný – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, J. Dufek – Lunter, Bičevskis, Jan Eberle.

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Ondráček, Špůr.

    Diváci: 4 296
    thejrc.org