Mountfield HK – Třinec 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Středa 22.09.2021, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:15 Miloš ROMAN - 2:3
     
    56:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec prakticky z ničeho otáčí skóre, když se prosazuje ihned poté, co skončilo jeho oslabení! MILOŠ ROMAN bude nejspíš hrdinou zápasu, když v předbrankovém prostoru šikovně tečoval střelu Adámka z pravé strany a Slezané tak náhle vedou 3:2! Asistence: Marian Adámek, Erik Hrňa.
    49:07 Erik HRŇA - 2:2
     
    49:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané srovnávají skóre! ERIK HRŇA dostal přihrávku od zadního mantinelu, kterou mu adresoval Marcinko, do prostoru brankoviště, kde osvědčil své šikovné ruce, když okamžitě propálil Štěpána Lukeše a srovnává na 2:2! Asistence: Tomáš Marcinko.
    21:46 Andrej NESTRAŠIL - 2:1
     
    21:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny před koncem přesilovky Třinec snižuje! Střelou z pravého kruhu se nyní prosadil ANDREJ NESTRAŠIL, kterému přesný pas adresoval Marinčin. Lukeš nic neviděl a přichází tak o své čisté konto! Stav se tak mění na 1:2. Asistence: Martin Marinčin.
    19:04 Graeme MCCORMACK - 2:0
     
    19:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá přesilovku po čtyřech vteřinách, takže už tu klasickou. Parádní ránu z pravé strany od modré čáry vyslal GRAEME McCORMACK, který propálil klubko bránících hráčů a zdvojnásobuje vedení svého celku! Mazanec kvůli clonícímu Smoleňákovi a spoluhráčům neviděl naprosto nic! Asistence: Radek Smoleňák, Christophe Lalancette.
    05:38 Ahti OKSANEN - 1:0
     
    05:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otevírá skóre duelu a jde do vedení! Radek Pilař bruslil po pravém hrazení rychle jako ďas, následně poslal exkluzivní přihrávku AHTIMU OKSANENOVI do ideálního prostoru mezi kruhy a finský borec s přispěním lehké teče trefil přesně k pravé tyči, Mazanec neměl nárok – 1:0! Jde o první zásah tohoto hráče v dresu Lvů. Asistence: Radek Pilař, Graeme McCormack.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 6. Oksanen (R. Pilař, McCormack), 20. McCormack (Smoleňák, Lalancette) – 22. A. Nestrašil (Marinčin), 50. Hrňa (Marcinko), 57. Miloš Roman (M. Adámek, Hrňa)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Kalina, McCormack, Jank – Smoleňák (C), Cingel, Jergl – R. Pilař, Lev (A), Orsava – Perret, Lalancette, Oksanen – Kevin Klíma, Koukal, Kelly Klíma.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, Marinčin, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Miloš Roman – Kofroň, Dravecký (A), Hrňa.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pilný – Lučan, Kis.

    Diváci: 3109
    thejrc.org