Žďár n/S – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Kometa Brno B – Vel. Meziříčí 2:3 (kon.) | Děčín – Bílina 2:3 (kon.)
Letňany – Mostečtí Lvi 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 4:2 (kon.) | Hronov – Dvůr Králové n. L. 0:4 (kon.)
Kobra – Řisuty 7:2 (kon.) | Klatovy – Cheb 3:0 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Písek – Příbram 7:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 9:0 (kon.) | Kopřivnice – Opava 2:3 (po pr.)
konec
HC Kobra Praha
7:2 (0:0, 4:1, 3:1)
HC Řisuty
Středa 22.09.2021, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Jih (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tři minuty před koncem vidíme kosmetickou úpravu skóre! PETR JANEČEK se dostal do úniku, ze kteréhi překonal položeného Sochůrka zakončením k tyči – 7:2! Asisetnce: Petr Havlůj.
     
    52:20
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je debakl, Braničtí přidávají ještě sedmý gól! Na ledě znovu zaúřadovala elitní domácí formace, druhou trefu v zápase si po Heldákovi a Bříškovi na konto připisuje TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 7:1! Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr.
     
    50:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Do konce utkání sice zbývá ještě necelých deset minut, dovolím si však říct, že už nyní je rozhodnuto! Stahl ze své klece loví kotouč s pořadovým číslem šest, který za něj usměrnil KAMIL BŘÍŠKA! Stejně jako Denis Hedlák tak má zaděláno na hattrick – 6:1! Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Šťastný.
     
    48:53
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí si poměrně šťastnou trefou pojišťují svůj náskok! Z pozice mezi modrou a kruhem napřáhl VÁCLAV SVACH, jehož projektil se štěstím proskákal za Stahla – 5:1! Asistence: Maxim Havrda, Václav Zídek.
     
    35:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí naplno využívají kiksu hostující obrany! Hodně nepovedená rozehrávka jednoho z buldoků skončila na holi KAMILA BŘÍŠKY, který se spolu s dalšími spoluhráči následnou šňůrou přihrávek Stahlovi pořádně zamotal hlavu a následně puk uklidil do odkryté branky – 4:1! Asistence: Marek Ryzák, Lukáš Tondr.
     
    26:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky, Stahl inkasuje potřetí v prvních sedmi minutách prostředního dějství! Svou první trefu v aktuálním ročníku si na své konto zapisuje zkušený TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 3:1! Asistence: Kamil Bříška.
     
    26:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda z dílny domácích, kteří si rychle berou náskok zpět! Matyáš Hrubý u mantinelu uchránil puk před dotěrným protihráčem a krátkou přihrávkou ho poslal k volnému DENISI HELDÁKOVI, jenž jedoucí kotouč tečoval přesně do vzdálenějšího horního rohu – 2:1! Asistence: Matyáš Hrubý.
     
    25:27
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak pozor, v Braníku máme zničehonic vyrovnáno! Na Šteinerův zásah odpovídá PETR JANEČEK, který z pozice těsně před brankou protlačil puk mezi tyčí a betonem domácího brankáře – 1:1! Asistence: Roman Formánek.
     
    22:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí na začátku prostřední části odskakují do vedení! Jako první se na střeleckou listinu zapisuje forvard DENIS HELDÁK, na jehož střelu Stahl nestihl včas zareagovat – 1:0! Asistence: David Pelant.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 23. Heldák (Pelant), 27. Heldák (Hrubý), 27. Šťastný (Bříška), 36. Bříška (Ryzák, Tondr), 49. Svach (Havrda, Zídek), 51. Bříška (Tondr, Šťastný), 53. Šťastný (Bříška, Tondr) – 26. Janeček (Formánek), 57. Janeček (Havlůj)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Ryzák, Šteiner, Holý, Pelant, Procházka, Svach – Bříška (C), Hrubý, Mucha, Petrák, Havrda, Zídek, Novák, Šťastný, Tondr, Hlinka, Heldák, Janča.
    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Matula, Potěchin (C), Flachs, Kučera, Řepka, Zich, Malovický – Patyk (A), Čermák, Janeček, Fortelka, Bláha, Havlůj, Pokorný, Výrut, Keszi, Formánek (A), Rendla.

    Rozhodčí: Glanc – Kučera, Schopf.
    thejrc.org