Kobra – Havlíčkův Brod 3:7 (kon.) | Liberec – Hvězda Praha 10:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 8:3 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Sparta – Technika Brno 12:0 (kon.) | Slavia – Motor ČB 3:2 (kon.)
Olomouc – Poruba 4:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Havířov 2:1 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 1:14 (kon.)
Vsetín – Třinec 1:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
12:0 (5:0, 2:0, 5:0)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 23.09.2021, 18:00 • Tipsport arena, Praha 7–Bubeneč • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A ještě jeden gól! Hostující zadák hodně nepovedenou rozehrávkou odevzdal puk ALEXANDRU SKURATOVOVI, jenž jej následně uklidil k pravé tyči brněnské klece – 12:0! Bez asistence.
     
    58:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ze sparťanské střídačky na led přistály dvě čepice, asistent kapitána ANDREJ FÁBRY ve vlastním oslabení kompletuje hattrick – 11:0! Asistence: Martin Vašíček, Jakub Hašek.
     
    56:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražskou gólovou show korunuje desátou brankou MIKULÁŠ ODEHNAL, Technika na tenhle výlet do hlavního města bude chtít co nejrychleji zapomenout – 10:0! Bez asistence.
     
    50:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se po šňůře spálených šancí přeci jen dočkali! Pod devátý zásah Sparty se podepisuje RICHARD ŽEMLIČKA, který za bezmocného Rygla doklepl odraženou ránu Petra Poláčka – 9:0! Asistence: Petr Poláček, Lukáš Novák.
     
    41:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Blížíme se k desítce! Obrana Techniky zkolabovala a jen krátce poté, co Vašíček nastřelil Ryglův beton, za něj puk doklepl nedostatečně hlídaný ANDREJ FÁBRY – 8:0! Asistence: Martin Vašíček.
     
    36:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pěknou střelou z mezikruží se nyní blýskl JAKUB ŽMOLA, přičemž puk po jeho zakončení zmizel v brněnské brance! Rygl ze své klece loví další puk, v kolonce domácích gólu se rozsvěcuje sedmička – 7:0! Asistence: Mikuláš Odehnal, Lukáš Novák.
     
    20:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí brankostroj nezastavilo ani oslabení, tohle už zavání pořádným debaklem! Rychlý útok v šestý gól Sparty v první minutě druhé třetiny přetavil MARTIN VAŠÍČEK – 6:0! Asistence: Andrej Fábry, Petr Křišťan.
     
    18:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Skóre v Tipsport areně pomalu ale jistě přestává odpovídat předvedené hře, pětibrankové manko je pro Techniku možná až příliš kruté. Necelé dvě minuty před sirénou se poprvé v zápase prosazuje ŠIMON POTOMA – 5:0! Asistence: Jakub Hašek, Andrej Fábry.
     
    15:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí nápor znovu nese ovoce, Sparta si sebevědomě jde za třemi body a na konci šestnácté minuty vede už o čtyři branky! Rygla z hranice brankoviště o čisté konto obral ANDREJ FÁBRY – 4:0! Asistence: Martin Vašíček, Petr Křišťan.
     
    09:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanům na využití přesilovky stačilo jen osm sekund, Sladký se velmi rychle vrací zpět do hry! Jen krátce po vyhraném buly před Hnízdilem se prosazuje TOMÁŠ BARTOŇ – 3:0! Asistence: Jakub Žmola.
     
    07:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď se to ovšem svěřencům Františka Ptáčka a Tomáše Netíka vyšlo, druhý gól je na světě! Po souhře s Novákem a Potomou se na střeleckou listinu zapisuje MARTIN VAŠÍČEK – 2:0! Asistence: Šimon Potoma, Lukáš Novák.
     
    03:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    A jen pár sekund nato vidíme první branku, Pražané se už v polovině čtvrté minuty dostávají do vedení! Stepanchuk puk poslal na hokejku volného PETRA KŘIŠŤANA, který se následně nemýlil – 1:0! Asistence: Bogdan Stepanchuk.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Křišťan (Stepanchuk), 8. Vašíček (Potoma, Novák), 10. Bartoň (Žmola), 16. Fábry (Vašíček, Křišťan), 19. Potoma (Hašek, Fábry), 21. Vašíček (Fábry, Křišťan), 37. Žmola (Odehnal, Novák), 42. Fábry (Vašíček), 51. Žemlička (Poláček, Novák), 57. Odehnal, 59. Fábry (Vašíček, Hašek), 60. Skuratov


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Vrabec, Bartoň (C), Byakov, Janský – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Potoma, Žemlička, Novák, Fábry (A), Skuratov, Poláček, Křišťan, Brož, Žmola.
    Technika Hockey Brno: Hnízdil (10. Rygl) – Vildomec, Pospíšil (C), Hrabinec, Krejčí, Dvořák, Hejduk – Sladký, Netopil, Apolenář (A), Langmann, Straka, Janík, Novotný, Szemmelroth, Uher, Malý, Janovský.

    Rozhodčí: Hrdlička – Stanko, Thuma.
    bahis siteleri